Το σύμπαν συνωμοτεί στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Το σύμπαν συνωμοτεί στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Της πάνε όλα. Ολα όμως. Παίρνει τα ματς στο όριο (με το κλασικό 1-0), «βγάζει» σκόρερ από το… πουθενά (ο Χουτ, ο Ουγιόα, ο Οκαζάκι, μέχρι και ο Μόργκαν έχουν βρει δίχτυα τελευταία!), οι αντίπαλοί της σκοντάφτουν ο ένας μετά τον άλλον. Εξι βήματα ακόμα και η Λέστερ ολοκληρώνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα. Μην το συγκρίνουμε με όσα ζήσαμε το 2004 στο EURO, καμία σχέση. Τότε, η Εθνική μας έδωσε έξι ματς για να βρεθεί στην κορυφή, τα τρία μάλιστα ήταν νοκ άουτ. Τώρα, η ομάδα του Ρανιέρι έχει διανύσει μια απόσταση… 32 χιλιομέτρων και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, της μένουν μόλις έξι ακόμα για να κόψει πρώτη το νήμα. Θα το κάνει, είναι φανερό ότι έχει συνωμοτήσει όλο το σύμπαν για να συμβεί…
Τέτοιου είδους «φαινόμενα» δεν έχουν να επιδείξουν τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Για παράδειγμα, σε Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία αρχίζουν να ξεχωρίζουν οι ομάδες που θα πάρουν την κούπα. Ποιες είναι; Αυτές που ήταν και πέρσι. Στο Καμπιονάτο, η Γιουβέντους. Εχει μπροστά της τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (θυμίζουμε ότι οι δυο τους θα αναμετρηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου, 21/5), αλλά η διαφορά των 6 πόντων από τη Νάπολι είναι μεγάλη και δύσκολα καλύπτεται. Οπως μεγάλο είναι και το +5 της Μπάγερν από την Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα, με δύο μόνο επικίνδυνα ματς στη συνέχεια (το αυριανό με τη Στουτγάρδη και κατόπιν με τη Χέρτα εκτός), μια από τα ίδια και στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα έδωσε… δικαιώματα με την ήττα στο clasico, αλλά το… μαξιλαράκι των 6 βαθμών που έχει από την Ατλέτικο είναι ασφαλείας, ειδικά δε αν περάσει αύριο από το Σαν Σεμπαστιάν.
Στη Σούπερ Λίγκα, οι ποινές έχουν… αναστατώσει τη βαθμολογία. Αν ισχύσουν, ο ΠΑΟΚ, ο Πλατανιάς, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς διεκδικούν την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Αν δεν ισχύσουν, πολλά θα κριθούν από την απόφαση για αδειοδότηση του Πανιωνίου. Τα γνωστά «αν» του ελληνικού πρωταθλήματος...

Οσο για τις άλλες λίγκες, στη σημερινή έκδοση θα βρείτε ρεπορτάζ και προτάσεις για όλο το… φάσμα του τετραημέρου. Με πολλά στατιστικά, πίνακες και πλούσιο παρασκήνιο, απαραίτητο… συστατικό τώρα που πλησιάζουμε στη λήξη της σεζόν. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
* Από σήμερα διαφοροποιούμε το αρχικό δισέλιδο (2-3). Θα αξιολογούμε τα κορυφαία θέματα από όλα τα πρωταθλήματα και θα σας τα παρουσιάζουμε, με στόχο να έχετε μια πρώτη εικόνα του κουπονιού.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Δυο σουβλάκια, μια πατάτες, μια κόκα
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Τούτων δοθέντων… Πλατανιάς
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Εχει… θέμα η Μπουντεσλίγκα
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Κίνητρο και Ευρώπη «δίνουν» σημεία
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Γκολ και θέαμα στο Λονδίνο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Συνδυασμός άσος και over στην πρωτεύουσα
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Επτά σερί under σε πρεμιέρα η Ιντερ Τούρκου
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Αδιάφορος ο ΠΑΣ; Γιατί;
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Οι καλοί οι γείτονες
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Ας κερδίσει το πιο εύκολο
Πάνος Κραψίτης: Το σενάριο λύτρωσης για Κόροιβο
Bαγγέλης Λυκάκης: Σημεία των καιρών
Πάνος Γαρίδης: «Βάλτε λεφτά, να κάνετε επενδύσεις»
Γεράσιμος Μανωλίδης: Πυρετός για τη σωτηρία!
Νίκος Μπέλτσος: Αφαίρεση βαθμών στην Τβέντε
Γιάννης Αλυσανδράτος: Σε κρίση η Ιπσουιτς
Μάρκος Xάννα: Φιέστα στο «Σίξφιλντς»
Δημήτρης Κοντοές: Τελειώνει η τράπουλα
Γιάννης Καραγιάννης: Ιωση «χτύπησε» τη Χαρτς
Σταύρος Πραβής: Στους «Ζωσιμάδες» τα σπουδαία!
Χρήστος Στεργίου: Εκρηκτικό κλίμα στη Μαρσέιγ
Σταμάτης Δημάκης: Εν αναμονή αντίδρασης
Γιώργος Πετρίδης: Τοντ(ρ)έλα για την παραμονή
Μίλτος Ζωγράφος: Ζει το όνειρό της
Αντώνης Οικονομίδης: Στη φωλιά τους οι «αετοί»!
Ντενίς Μάρκο: «Δαγκώνει» η Ντέρι
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Δεν… ζαλίζεται η Ροστόφ
Γιώργος Κωστομοίρης: Δαγκώνουν οι «λύκοι»
Τάσος Χαλκιόπουλος: Αγωνιστική... φαρμάκι
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Δαγκώνουν τα «πούμα»
Χρήστος Χρυσαΐτης: Συνάντηση κορυφής
Πάνος Τασιάς: Ανεβαίνουν Μόλντε και «Γκόντσετ»
Σταμάτης Σαμαράς: Τρίζει η καρέκλα του Χασεγκάβα
Δημήτρης Σιώρης: Μεγάλο ματς στο Πεκίνο
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα