Θέαμα και εξάποντο δεν πάνε μαζί

Gazzetta team
Θέαμα και εξάποντο δεν πάνε μαζί

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Τα «φώτα» της Νάσιοναλ Λιγκ πέφτουν στην ουρά της βαθμολογίας. «Άγριες» μάχες σε Τορκί και Χάλιφαξ, ίσως και αγώνες που θα κρίνουν εν μέρει τις τύχες των ομάδων στη Νάσιοναλ Λιγκ.
Good morning lads…
Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα… στο «Νησί». Ματσάρες στην ουρά της βαθμολογίας. Τορκί, Τσέστερ, Χάλιφαξ και Μπόρχαμ μονομαχούν σε ώρες Τσάμπιονς Λιγκ για βαθμούς που «σπρώχνουν» προς την παραμονή. Σε καλύτερη μοίρα απ’ όλες η Τσέστερ, η οποία όμως δεν συζητά για άλλες απώλειες, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Έχω ξαναπεί από αυτή τη στήλη, πως δεν πρέπει να βγάζουμε από τη μύγα ξύγκι. Δεν υπάρχει σημερινό ζευγάρι όπου τα κίνητρα αντιμετωπίζουν την αδιαφορία. Συνεπώς τα πονταρίσματα μας πρέπει να είναι χαμηλότερα, κυνηγώντας μεγαλύτερες αποδόσεις. Προτιμώ να ψάξω ισοπαλίες με τριπλασιασμό παρά να πάω σε σημεία διπλασιασμού, όπου η μπίλια μπορεί να κάτσει σε οποιαδήποτε από τις τρεις επιλογές.

Σημαντική η εμβόλιμη για τις ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία τους. Εξάποντα δη, αλλά θέαμα και ματς do or die δεν συνηθίζεται να συμβαδίζουν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν προβλέπω να δούμε όμορφα παιχνίδια. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο σκοπός πλέον είναι ο βαθμός ή οι βαθμοί. Πρώτα θα προσέξουν να μη χάσουν και έπειτα να βάλουν στο τσεπάκι το τρίποντο. Σφιχτές άμυνες, κλειστοί χώροι και αν μπορέσουμε νίκη με ένα ή δυο γκολ έχει καλώς. Αν δεν βρεθούμε προ εκπλήξεως και τα δύο εξάποντα γέρνουν προς το under.
Αν αφήσουμε τη φύση των παιχνιδιών και πάμε σε κάθε ομάδα χωριστά, τότε θα παρατηρήσουμε ότι η Τσέστερ είναι η χειρότερη απ’ όλες. Έχει τη χειρότερη ψυχολογία, καθώς δεν έχει δει το χρώμα της νίκης για πέντε σερί αγωνιστικές (0-2-3). Ανεβασμένη η Τορκί, έχει επιστρέψει στον παράδεισο (από την τελευταία θέση που βρέθηκε πριν δύο μήνες), αλλά και ταυτόχρονα αγχωμένη, κάτι που φάνηκε με τις δύο ήττες στη περίοδο των γιορτών. Σε χαμηλό τέμπο τα παιχνίδια της, έχει υπομονή για το γκολ. Σημάδια ηττοπάθειας για την ομάδα του Μπαρ που δεν θα «χαλαστεί» με τον βαθμό. Όχι ότι έχει εύκολο πρόγραμμα (ακολουθεί εκτός στην έδρα της Λίνκολν). Μοιρασμένα τα πράγματα στο Ντέβον, έχει τύχη η ισοπαλία.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα