Πολλά γκολ στην Β’ Ολλανδίας

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Πολλά γκολ στην Β’ Ολλανδίας

Πολλά γκολ στην Β’ Ολλανδίας

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις της στήλης «οι αριθμοί δείχνουν» από το bxpbet.com.

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
 
Στο 63,33 τοις εκατό το ποσοστό επιβεβαίωσης του Over στο ματς Γιονγκ Αϊντχόφεν – Ος. Δύο ακόμα επιλογές με Over και ισάριθμες με Under από το πρόγραμμα της Δευτέρας.
 

Over

Γιονγκ Αϊντχόφεν Vs Ος: Δεκαπέντε εντός έδρας ματς για την ομάδα Νέων της Αϊντχόφεν στην Β’ Ολλανδίας, στους 10 επιβεβαίωσε το Over. Το ίδιο ειδικό στοίχημα είχαν τα 9 από τα 15 εκτός έδρας ματς της Ος. Στο 63,33% το συνολικό ποσοστό επιβεβαίωσης και στο 1.53 η απόδοση.

Μπελενένσες Vs Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: Σε σύνολο 13 εντός έδρας αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Μπελενένσες έχει επιβεβαιώσει το Over στους 8. Ομοίως και για την Σπόρτινγκ, έχουν κριθεί στα πολλά γκολ τα 8 από τα 13 εκτός έδρας. Στο 61,54% το ποσοστό και στο 1,75 η απόδοση.

Κασίμπασα Vs Μπεσίκτας: Τα 7 από τα 13 ματς που έδωσε ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα Τουρκίας η Κασίμπασα, κρίθηκαν στα πολλά γκολ. Περισσότερα από 2.5 τέρματα (μ.ο) είχαν τα 8 από τα 12 ματς που έδωσε ως φιλοξενούμενη η Μπεσίκτας, στην ίδια διοργάνωση. Στο 60,26% το ποσοστό και στο 1.70 η απόδοση.

 
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
 
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Best of internet