Ιδανικός αντίπαλος για ξέσπασμα

Gazzetta team
Ιδανικός αντίπαλος για ξέσπασμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Οι τελευταίες μέρες κύλησαν πολύ ήρεμα στοιχηματικά, σχεδόν αδιάφορα. Παιχνίδια Εθνικών ομάδων, επίσημα και φιλικά, σε επίπεδο Ανδρών, Ελπίδων και Νέων, Σέριε Β («μακελειό» έγινε το Σάββατο) και Σεγούντα Ντιβιζιόν, αυτά ήταν τα σημαντικότερα ματς που διεξήχθησαν, ουσιαστικά τίποτα. Το νέο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας είναι το τελευταίο… χαλαρό της φετινής σεζόν, άρα αυτή είναι και η τελευταία μας ευκαιρία για να ξεκουράσουμε το μυαλό μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες ενόψει της τελικής ευθείας.
Από Παρασκευή που μπαίνουμε στον Απρίλη, κάθε μέρα επί 1,5 μήνα περίπου, θα έχει σημαντικά παιχνίδια παντού. Πρωταθλήματα, ημιτελικοί και τελικοί Κυπέλλων και Λιγκ Καπ, ματσάρες σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, με... ορεκτικό τα δύο τεράστια ντέρμπι του ερχόμενου Σ/Κ, το σαββατιάτικο Μπαρσελόνα-Ρεάλ και το κυριακάτικο Λάτσιο-Ρόμα, τα οποία θα μας βάλουν άμεσα στο κλίμα των όσων σημαντικών θα επακολουθήσουν.
Το άλλο μεσοβδόμαδο έχουμε τα πρώτα ραντεβού των «8» στις δυο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η αδρεναλίνη θα βρίσκεται σταθερά στα... κόκκινα, ενώ μας περιμένει κι ένα «καυτό» καλοκαίρι φέτος, με EURO στη Γαλλία (10 Ιουνίου-10 Ιουλίου), Κόπα Αμέρικα στις ΗΠΑ (3-26 Ιουνίου, γίνεται για 2η σερί χρονιά για επετειακούς λόγους καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής) και Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο (5-21 Αυγούστου).

Κοινώς, επόμενη στοιχηματική «ανάσα» θα πάρουμε τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου, όταν οι Εθνικές ομάδες θα προετοιμάζονται για EURO και Κόπα Αμέρικα, και ξανά μετά τον Ιούλη. Ορεξη να ‘χουμε λοιπόν, για μπάλα και για στοίχημα, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να ποντάρουμε κάθε μέρα. Λάθος μεγάλο, είναι σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια ότι ποντάροντας σε καθημερινή βάση, είσαι… καταδικασμένος να βγεις χαμένος. Αυτός είναι ο στόχος των μπουκ, να σε βάλουν στην παγίδα του καθημερινού παιχνιδιού, έτσι ώστε να έχουν αυξημένες τις πιθανότητες του δικού τους κέρδους. Αυτός είναι αναμφίβολα και από τους σημαντικότερους λόγους που το ποδοσφαιρικό καλεντάρι έχει απλωθεί τα τελευταία χρόνια και στις 365 μέρες του έτους. Απαιτείται λοιπόν εγκράτεια και καθαρό μυαλό. Από ‘δω και στο εξής, είναι το διάστημα που θα κάνει την διαφορά για όλους. Οι ομάδες παίζουν τους κόπους όλης της σεζόν κι εμείς καλούμαστε είτε να μεγαλώσουμε τα κέρδη που ήδη έχουμε αποκτήσει είτε να μειώσουμε ή και να σβήσουμε εντελώς την χασούρα είτε να βγούμε κι από πάνω.
Την περασμένη εβδομάδα δεν κρατήθηκα τελικά, έπαιξα κάτι ψιλά. Με τις μικρές Ιταλιάνες έφαγα τα μούτρα μου το Σάββατο, ευτυχώς είχε βγει χαρτζιλίκι με το διπλό της Αργεντινής στην Χιλή και το g/gστο Βραζιλία-Ουρουγουάη, επιλογές που είχα ανεβάσει και στον πίνακα του Betplayer. Κάτι ψιλά θα παίξω και σήμερα, πάλι με τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική θα ασχοληθώ αποκλειστικά. Με φιλικά, Κόπα Αφρικα, U21 και U19 δεν μπλέκω τέτοια εποχή.
Εχουμε και λέμε λοιπόν. Στο αποψινό Κολομβία-Ισημερινός, το σετ αποδόσεων βασίζεται αποκλειστικά στο όνομα των δύο ομάδων, άρα αξία στο 1.70 του άσου δεν υπάρχει. Η Κολομβία είναι 7η με ρεκόρ 2-1-2, το Εκουαδόρ είναι στην 1η θέση του ομίλου με ρεκόρ 4-1-0, αντικειμενικά λοιπόν το 5.00 του διπλού είναι υπερβολικό. Νορμάλ επιλογή το g/g που πληρώνει όσο περίπου και το over, 1.95. Το Εουαδόρ έχει σκοράρει από 2 γκολ και πάνω και στα 5 παιχνίδια του ομίλου μέχρι στιγμής, αδυνατώντας να κρατήσει το μηδέν πίσω στα 3 τελευταία, η Κολομβία σκοράρει επίσης, αλλά μόνο στο 2-0 της πρεμιέρας με το Περού δεν δέχτηκε γκολ.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα