Ενα χαλαρό σύστημα

Gazzetta team
Ενα χαλαρό σύστημα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Χαιρετώ! Ελπίζω να περάσατε καλά το τριήμερο, έστω κι αν ο καιρός μας τα χάλασε λίγο. Στοιχηματικά-ποδοσφαιρικά ήταν ένα ΣΚ περίπου όπως το περιμέναμε, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Οπως συνήθως γίνεται όταν έχουμε Εθνικές ομάδες. Και στην Αγγλία μέτρια πράγματα. Η μέρα είναι δύσκολη, ο χρόνος πιέζει, οπότε πάμε κατευθείαν στο παρασύνθημα.
Διπλή αγωνιστική λοιπόν στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Το Γουίμπλεντον – Πόρτσμουθ στη Λιγκ 2 αναβλήθηκε λόγω βροχής, πάμε να δούμε τα υπόλοιπα.
Λιγκ 1
Το πρώτο που χτυπάει στο μάτι είναι το διπλό της Ροτσντέιλ, στο 5.50. Ομάδα με 4 σερί νίκες, που προέρχεται από 4άρα και που διεκδικεί πλέι οφ, δεν μπορεί να πληρώνει τόσο πολύ. Από την άλλη, βέβαια, έτσι όπως είναι η Γουίγκαν, η αλήθεια είναι πως δεν κοντράρεται εύκολα. Η οποία Γουίγκαν έρχεται επίσης από 4άρα. Οπότε, στην... πρόκληση του μπουκ που φωνάζει «παίξε Ροτσντέιλ αν είσαι μάγκας», κάνω κο-κο-κο και πάω παρακάτω.
Η Ντόνκαστερ, που παίξαμε την Παρασκευή στο Κόλτσεστερ και που στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε πως θα έχει εύκολο απόγευμα (1-0 μπροστά και κάμποσες χαμένες ευκαιρίες), ήταν αποκαρδιωτική στο 2ο μέρος. Τεσσάρα από την Κόλτσεστερ; Την ουραγό; Το μπάζο; Ο Φέργκιουσον έδειχνε να μην το πιστεύει! Εκανε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την ομάδα του μετά το ματς. Η ομάδα είναι άρρωστη, ψάχνει απεγνωσμένα μια καλή εμφάνιση, ένα καλό αποτέλεσμα, μπας και συνέλθει. Αλλά, πλέον, έτσι όπως τα κατάφερε η πίεση είναι μεγάλη, είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού και αγωνιστικά δεν βλέπεται. Η Μπλάκπουλ προφανώς δεν είναι κάνα θηρίο, αλλά είναι 2 ματς αήττητη και βρίσκεται πλέον οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 3.75 το διπλό, είναι μια σκέψη σοβαρή. Στη ζυγαριά, βέβαια, βάζω και ένα πιθανό ξέσπασμα της Ντόνκαστερ: με βάση το υλικό της δεν είναι για να τόσο χαμηλά, ενώ τα... ουρλιαχτά του Φέργκιουσον ίσως είναι αποτελεσματικά.
Η Ολνταμ μετά από ένα καλό σερί 7 αήττητων αγώνων, αρχίζει πάλι να σκαλώνει. Στα 4 τελευταία νίκησε μόνο την Μπλάκπουλ κι αυτή με το ζόρι (1-0), έχασε από Σέφιλντ και Ροτνστέιλ (εντός), ενώ το Σάββατο έκανε υπερπροσπάθεια απέναντι στην πρωτοπόρο Μπέρτον, το 0-0 ήταν σαν νίκη, όμως η ενέργεια που ξόδεψε ενδεχομένως να παίξει το ρόλο της. Υπενθυμίζω, η Ολνταμ είναι η χειρότερη εντός έδρα ομάδα της Λιγκ 1, με μόλις 3 νίκες ως τώρα! Από την άλλη, η Τσέστερφιλντ πατάει καλούτσικα, στα 8 τελευταία έχασε μόνο το ένα. Εκτός έδρας είναι 4 αήττητη (2-2-0), γενικά εκτός είναι πιο αποτελεσματική (8-2-9, ενώ εντός έχει 4-5-10). ΟΚ, πολλές ισοπαλίες. Αλλά στο 3.50 μπορούμε να συζητήσουμε.

Και η Σουίντον ξεφεύγει, το 4.50 είναι μεγάλο. Αλλά κι αυτή η Σκάνθορπ πολύ σκληρή ομάδα...
Λιγκ 2
Πολύ κρίσιμη η συγκεκριμένη περίοδος για την Οξφορντ. Στο +4 από την 4η θέση, παλεύει με νύχια και με δόντια για να παραμείνει στις θέσεις της απευθείας ανόδου. Παράλληλα, έχει μπροστά της το ματς της χρονιάς, την Κυριακή παίζει στον τελικό του Λιγκ Τρόφι, στο Γουέμπλεϊ, κόντρα στην Μπάρνσλεϊ. Και μέσα σ' όλα αυτά πρέπει να διαχειριστεί σωστά το υλικό της. Την Παρασκευή έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 16' απέναντι στη Στίβενεϊτζ και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1. Η Κέμπριτζ δεν είναι στην πιο ουάου φάση της σεζόν, όμως ακόμα είναι ζωντανή για τα πλέι οφ. Εντός έδρας είναι αποτελεσματική, ενώ το 3-0 από την Μπρίστολ Ρόβερς την Παρασκευή, δεν είναι από τα ματς που μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, οι Ρόβερς είναι τρομερά «καυτοί» αυτή την περίοδο. Στο 4.75 ο άσος, σοβαρές σκέψεις...
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα