Τα φαντάσματα επέστρεψαν

Gazzetta team
Τα φαντάσματα επέστρεψαν

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Κάθε χρόνο περιμένω με μεγάλη αγωνία την ομάδα που θα βρεθεί στα… σχοινιά και θα προσλάβει τον μετρ των επικίνδυνων αποστολών, Φράνκο Κολόμπα. Φέτος ο κλήρος… έλαχε στη Λιβόρνο. Η διοίκηση των Τοσκανών απέλυσε για δεύτερη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν τον Κρίστιαν Πανούτσι έπειτα από την ήττα από την Τράπανι. Ο 61χρονος πλέον Κολόμπα έχει να επιδείξει τη σωτηρία της Ασκολι το 2009 (Σέριε Β), της Μπολόνια το 2010 (Σέριε Α), της Πάρμα το 2011 (Σέριε Α), ενώ άφησε την προσπάθεια στη μέση το 2013 στην Πάντοβα (Σέριε Β). Σε όλες αυτές τις θητείες ξεκινούσε πάντα με χάντικαπ αρκετών βαθμών σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.
Στην προσπάθεια του να σώσει τη Λιβόρνο από τον υποβιβασμό (η ομάδα χρειάζεται 15-17 βαθμούς στις εναπομείνασες 10 αγωνιστικές για να φτάσει στον στόχο της) θα έχει τη βοήθεια του Λουτσιάνο Μότζι, που ουσιαστικά έχει τον ρόλο του σκιώδη προέδρου στην ομάδα και είναι αυτός που έκανε το «προξενιό» στον απερχόμενο ιδιοκτήτη Αλντο Σπινέλι και τον 57χρονο Αλβανό επιχειρηματία Ιρφάν Χασάν Χισενμπέλιου για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Λιβόρνο στο τέλος της σεζόν, υπό την αυστηρή προϋπόθεση όμως ότι οι Τοσκανοί θα παίζουν και την επόμενη σεζόν στη Σέριε Β. Τρίτος κρίκος σε αυτήν την «άχαστη τριάδα» στο πλευρό των Κολόμπα και Μότζι, ο αθλητικός διευθυντής Φράνκο Τσεράβολο, που βρίσκεται στο «Αρμάντο Πίκι» από τον Ιανουάριο και ήταν από τα «πρωτοπαλίκαρα» του Μότζι την εποχή της παντοκρατορίας του, με θητείες σε ομάδες-δορυφόρους της Γιουβέντους, αλλά και στην ίδια τη Γιουβέντους από το 1993 μέχρι το 2005.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα