Ενα φαβορί, η Νοτς Κάουντι και ο Κολοκοτρώνης!

Gazzetta team
Ενα φαβορί, η Νοτς Κάουντι και ο Κολοκοτρώνης!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάρκου Χάννα από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ηγγικεν η ώρα για τη Νοτς Κάουντι που ταξιδεύει στο Πόρτσμουθ και τουλάχιστον καλείται έστω στο φινάλε να σώσει τα προσχήματα.
Ενόψει της παρέλασης για την 25η Μαρτίου και, το ομολογώ, επηρεασμένος από το κλίμα, ο πρώτος χαρακτηρισμός που μου ήρθε στο μυαλό για τις 60 μέρες του Φούλαρτον στον πάγκο της Νοτς Κάουντι, ήταν… καμένη γη! Η φράση έμεινε στην ιστορία, καθώς αποτέλεσε τακτική του Κολοκοτρώνη στη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης, στην περίπτωση των «μάγκμπις» πάντως είναι αλήθεια πως μόνο ως θετικός χαρακτηρισμός δεν εκλαμβάνεται, για ένα σύνολο που θέλει να ξεχάσει γρήγορα το πρώτο τρίμηνο του 2016! Με μια ισοπαλία σε επτά ματς και απαράδεκτες εμφανίσεις, το ρόστερ χρειαζόταν -ακόμα- ένα ηλεκτροσόκ, με τον Φούλαρτον τελικά να απολύεται και τον Μαρκ Κούπερ να παίρνει τη θέση του.
Ενόψει του ταξιδιού στο Πόρτσμουθ, ουδείς θα είναι αδιάφορος, αφού οι παίκτες παίζουν το μέλλον τους, το άλλοθι της προπονητικής ανικανότητας πλέον δεν υφίσταται και όσοι αγωνιστούν γνωρίζουν πως τα περιθώρια και οι δικαιολογίες στέρεψαν. Προφανώς ο Κούπερ δεν αποτελεί τον πρίγκιπα που θα έρθει πάνω σε άσπρο άλογο να σώσει την ομάδα, ωστόσο η πορεία και το βιογραφικό του βοηθούν να χτιστεί μια πρώιμη σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες. Ανοίγεται μπροστά τους μια ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πόρτσμουθ, η οποία έχει τα δικά της προβλήματα να λύσει.

Η ταμπέλα του φαβορί την οποία φορούν στο λαιμό από το ξεκίνημα της σεζόν οι «πομπέις», έχει μετατραπεί σε αγχόνη και… πνίγει την ομάδα! Η αστάθεια τείνει να γίνει το… μικρό όνομα της Πόρτσμουθ, καθώς δυσκολεύεται ακόμα και με σύνολα φανερά υποδεέστερα. Το παραδέχτηκε και ο Πολ Κουκ, ωστόσο με 9 στροφές να απομένουν για το φινάλε, ζητούμενο αποτελεί το μη χείρον βέλτιστον, η παρουσία δηλαδή στα πλέι οφ, κάτι πάντως που μόνο εξασφαλισμένο δεν έχουν στο Πόρτσμουθ.
Απόψε, δεν υπάρχουν περιθώρια για… γκέλα, όμως το «Φράτον» αποτελεί ευχή και κατάρα για τη γηπεδούχο, αφού αν το ματς «στραβώσει», περισσότερο θα επιτείνει, παρά θα διώξει το άγχος και την πίεση. Ποντάροντας περισσότερο στα νέα δεδομένα και λιγότερο στην πρόσφατη φόρμα, προτίθεμαι να στηρίξω τη νέα προσπάθεια της Νοτς Κάουντι που αδίκησε τον εαυτό της ως τώρα. Ειδικά από την στιγμή που σύμμαχος στέκεται και σετ, με το X2 να προσεγγίζει το 2.50…
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα