Αυτές οι... λεπτομέρειες

Gazzetta team
Αυτές οι... λεπτομέρειες

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Χαιρετώ! Μαζί με τα μεγάλα πρωταθλήματα, ουσιαστικά είμαστε σε... μπρέικ κι εμείς. Είναι οι τελευταίες ανάσες πριν από την τελική ευθεία. Από αρχές Απριλίου μπαίνουμε στο τελευταίο και πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Στο σημείο που όπως λέει και ο Βασίλης «ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει». Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Με Εθνικές ομάδες ελάχιστα ασχολούμαι, ακόμα περισσότερο με φιλικά ή προκριματικά από κάθε γωνιά της γης. Οπότε, κουβεντούλα θα κάνουμε – κλασικά – κυρίως για τις μικρές Αγγλίες. Οι οποίες, μάλιστα, έχουν διπλή αγωνιστική Παρασκευή, Σάββατο – Δευτέρα λόγω του Πάσχα των Καθολικών.
Πριν περάσουμε στα ματς του ΣΚ, δυο λόγια για το προηγούμενο ΣΚ. Δυστυχώς οι λεπτομέρειες δεν είναι με το μέρος μου φέτος. Ξέρετε πολύ καλά πως σπάνια καταφεύγω σε δικαιολογίες, σχεδόν πάντα ξεπερνάω τα όποια εμπόδια βάζοντας το κεφάλι κάτω και συνεχίζοντας τη δουλειά. Αυτό που έγινε το προηγούμενο Σάββατο όμως, πραγματικά με... τρέλανε! Τουλάχιστον για 2-3 μέρες σκεφτόμουν την... ΚΠΡ. Την ώρα των αγώνων, εκεί γύρω στις 7 παρά, έφυγα από τον υπολογιστή, ξάπλωσα στον καναπέ και απλά κοιτούσα το ταβάνι! Και όλα αυτά σε μια μέρα που κέρδισα. Αλλο, όμως, να κερδίζεις κάτι λιγότερο από 200 μονάδες, άλλο το... κοντέρ να «γράφει» κοντά στις 500 ή κοντά στις 800.

Με υποθέσεις άκρη δεν βγαίνει, αλλά αν η ΚΠΡ κρατούσε το προβάδισμά της (ισοφαρίστηκε στο 92') θα παίρναμε πίσω από το τρίξι κοντά στις 500 μονάδες. Αν δεν έβγαιναν οι... μαϊμούδες στο Στάμφορντ Μπριτζ και η Γουέστ Χαμ διατηρούσε το προβάδισμά της (ισοφαρίστηκε στο 88' με ανύπαρκτο πέναλτι), θα παίρναμε ακόμα 280 μονάδες. Τι θα γινόταν αν έμεναν τα αποτελέσματα όπως ήταν ως το 88'; Πολύ απλά η σεζόν θα ήταν σχεδόν στο μηδέν και θα είχαμε μπροστά μας 2 μήνες για να ολοκληρώσουμε με θετικό πρόσημο. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Δύο γκολ στο φινάλε ικανά να αλλάξουν ολόκληρη την πορεία.
Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι το σωστό διάβασμα. Τα δύο «μικρά» Αρσεναλ και Εξετερ (2.70 το καθένα) πέρασαν εύκολα, πέρασε και το 4άρι της Λούτον, η Γουέστ Χαμ έδειξε για μία ακόμα φορά ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της, ενώ στο 1-1 έμεινε το Σκάνθορπ – Τσέστερφιλντ. Στο οποίοι οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι μετά το 1-1. Μέσα στον Μάρτη έχω παίξει 19 μεγάλα σημεία (το μικρότερο 2.40, το μεγαλύτερο 5.25), βγήκαν τα 6. Από τα υπόλοιπα 13, τα 7 ήρθαν Χ και στα 6 προηγήθηκε η ομάδα μου. Σε αυτό το διάστημα, για να τα λέμε όλα, πήρα με ανατροπή 3-2 την Γουέστ Χαμ στην έδρα της Εβερτον. Anyway, πάμε παρακάτω, δεν γίνεται αλλιώς. Βλέπετε, πάντως, ότι μια καλή μέρα αρκεί για να αντιστρέψει την κατάσταση. Λίγη ρέντα θέλει, ελπίζω πως θα τη βρούμε μπαίνοντας στην τελική ευθεία.
Πάμε στα φρέσκα. Από τις Εθνικές ομάδες με ενδιαφέρουν μόνο τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Ωραία ματσάκια έχουμε απόψε και αύριο: Ισημερινός – Παραγουάη, Βολιβία – Κολομβία, Χιλή – Αργεντινή, Περού – Βενεζουέλα και Βραζιλία – Ουρουγουάη (Παρασκευή). Από αυτά, υπάρχουν δύο διπλά που θεωρητικά παίζονται: της Κολομβίας και της Αργεντινής. Το υψόμετρο της Βολιβίας, που είναι ουσιαστικά το μοναδικό της όπλο, δεν μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα τους Κολομβιανούς, που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες. Διαβάζω επίσης για απουσίες στους γηπεδούχους και για κακό κλίμα μεταξύ παικτών – Ομοσπονδίας. Οι Κολομβιανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη διαδικασία, στο 2.30 το διπλό είναι οριακά αποδεκτό. Οσο για το Χιλι – Αργεντινή; Οι Αργεντίνοι θα έχουν ξανά τον Μέσι, οι Χιλιανοί θα έχουν 3 σημαντικές απουσίες (Βιδάλ, Βαλδίβια, Βάργκας), κάπου στο 2.40 το διπλό.
Πάμε να δούμε τι έχουμε στην Αγγλία. Μετριότατη αγωνιστική σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2, δεν χρειάζεται ντε και καλά να πιέσουμε καταστάσεις. Στη Λιγκ 1 θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα για την Σκάνθορπ από τη στιγμή που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και ανέλαβε ο Αλεξάντερ. Αλλά η Μπάρνσλεϊ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τη Σάουθεντ, επικράτησε της Φλίτγουντ 2-0 εκτός. Επιβεβαιώνοντας ότι είναι καλά. Δεν θέλω να την κοντράρω στην συγκεκριμένη φάση. Κακό σταύρωμα το Σουίντον – Γουίγκαν, είναι και οι δύο καλά. Παρεμπιπτόντως, κοίταζα τα... κιτάπια μου, η Σουίντον είναι η ομάδα που μας έχει πληρώσει καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη στην Αγγλία..
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα