Ασόδυα και ισοπαλίες

Gazzetta team
Ασόδυα και ισοπαλίες

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μπέλτσου από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Στην Ολλανδία το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και τον Αγιαξ, όπως είναι φυσικό επισκιάζει τα πάντα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, σαφώς και μιλάμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού, αφού τίθενται αντιμέτωπες οι δύο –με διαφορά- καλύτερες ομάδες της χώρας. Στον τομέα που θεωρώ ότι ο Αγιαξ έχει το πάνω χέρι και ο οποίος μπορεί, κατά την άποψή μου, να αποτελέσει «κλειδί» στην τελική έκβαση του ντέρμπι, είναι στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου η τριπλέτα, Γκουντέλι-Κλάασεν-Μπαζούρ, υπερτερεί ποιοτικά αλλά και σε επίπεδο φρεσκάδας, ελέω των 120 λεπτών που έπαιξε η Αϊντχόφεν με την Ατλέτικο, των Πρέπερ-Γκουαρδάδο-Φαν Χίνκελ. Αμιγώς στοιχηματικά, εκτιμώ ότι οι πιθανότητες του Αγιαξ είναι περισσότερες απ’ ότι δείχνει το 3.60 στο διπλό (max 3.00 η δική μου εκτίμηση) και αυτός είναι ο λόγος που το συμπεριέλαβα στο παιχνίδι μου.
Κατά τα άλλα, πιθανή ισοπαλία φαντάζει στα μάτια μου το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στηνΤβέντε και την Αλκμααρ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται εξαιρετικά δυνατοί μέσα στην έδρα τους, μετρώντας έξι διαδοχικές νίκες, τη στιγμή που η Αλκμααρ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού μέσα στο 2016. Γνωρίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος, με δεδομένο κιόλας ότι μιλάμε για ολλανδικό παιχνίδι, όπου η μπάλα συνήθως πηγαίνει πάνω-κάτω, πήρα την απόφαση και πόνταρα στο Χ (3.40). Κάτι σε 1-1 μου κάνει.

Κλείνοντας με Ολλανδία, αν και σπανίως ασχολούμαι με ομάδες που τρέχουν μεγάλο σερί ήττων, θα κάνω μία εξαίρεση σήμερα και θα επιλέξω τον άσο της Γκρόνινγκεν. Δύο είναι οι λόγοι που με ωθούν στη συγκεκριμένη επιλογή. Πρώτον και κυριοτέρον η απόδοση, καθώς το 3.00 στον άσο για μία κλασική ομάδα έδρας όπως είναι η Γκρόνινγκεν απέναντι στη Φιτέσε που δεν συγκαταλέγεται στα επονομαζόμενα «βουνά» της κατηγορίας, κρίνεται αν μη τι άλλο ελκυστικό και δεύτερον, το γεγονός ότι και η ομάδα του Αρνεμ περισσότερο προβληματίζει παρά ικανοποιεί με την εικόνα της μετά τη χειμερινή διακοπή.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα