Πόση τύχη ακόμα;

Gazzetta team
Πόση τύχη ακόμα;

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οταν τον Ιανουάριο η Βίρτους Λαντσιάνο έχανε τον ένα βασικό παίκτη της μετά τον άλλο λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων της, της αφαιρείτο ένας ακόμα βαθμός για οικονομικές παρατυπίες και απέλυε τον προπονητή της (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα), αναθέτοντας τις τύχες της σε έναν άπειρο τεχνικό (Πρίμο Μαραλιούλο), είχα πειστεί ότι βρέθηκε η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί απευθείας. Οι δύο ήττες της στο τέλος Ιανουαρίου από Ασκολι και Τράπανι ενίσχυσαν αυτή την πεποίθησή μου.
Τι ακολούθησε έκτοτε; Επτά αγωνιστικές στις οποίες οι Αμπρουτσέζοι πέτυχαν πέντε νίκες (!) και πήραν και μία ισοπαλία. Μοναδική αποτυχία τους σε αυτό το διάστημα το εις βάρος τους 2-0 στην έδρα της αήττητης στον δεύτερο γύρο Σπέτσια. Συνέπεια αυτού του σερί να βρίσκονται στο +3 από τη ζώνη των πλέι άουτ και να αισιοδοξούν για την παραμονή, κάτι που φάνταζε αδιανόητο στο ξεκίνημα του 2016. Βέβαια, μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η τύχη που είχαν σύμμαχο όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο Σαλέρνο. Εκτιμώ ότι αυτή η ρέντα τους δεν πρόκειται να συνεχιστεί επ’ άπειρον.
Σήμερα υποδέχονται την Τσεζένα που προέρχεται από διπλό στο Κόμο και ξεκάθαρα πλέον θέτει στόχο την τρίτη θέση που χαρίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου. Το διπλό άνοιξε στην Ιταλία στο 2.65 και γρήγορα υποχώρησε στο 2.35, που είναι μία απόδοση στην οποία αξίζει να ρισκάρει κανείς.
Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα η Προ Βερτσέλι ήταν η ομάδα με τα περισσότερα under στην κατηγορία, πολλά από αυτά μάλιστα και under 1,5. Το τελευταίο διάστημα όμως, οι Πιεμοντέζοι έχουν αλλάξει φιλοσοφία, αφού γνωρίζουν ότι χωρίς ρίσκο, δεν πρόκειται να πάρουν τις νίκες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στον στόχο τους. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν σημειωθεί συνολικά 15 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια τους (5-2 με Πεσκάρα, 6-2 από Μπάρι), ότι μετρούν επτά σερί goal/goal και τρία διαδοχικά εντός έδρας over.
Η σημερινή αντίπαλός τους, Ασκολι, από την άλλη προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-4 από την Αβελίνο, ενώ μετρά και εκείνη 11 over στους 13 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Θεωρώ υψηλό με αυτά τα δεδομένα το 2.25 στο οποίο βρίσκεται στο over , όμως φοβούμενος μήπως το παιχνίδι «κολλήσει» στο 1-1 θα αρκεστώ στο goal/goal που παίζει στο 1.95.

Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα