Trophy για τρολάρισμα στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Trophy για τρολάρισμα στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Είναι δυνατόν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι να υπάρχουν τα δύο μεγάλα φαβορί του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν (άντε, ας βάλουμε και τη Ρεάλ στην κουβέντα, μην έχουμε παρεξηγήσεις) κι εμείς να ασχολούμαστε με τον αγγλικό «εμφύλιο» στο Γιουρόπα; Είναι. Οσοι είδαν το ματς της περασμένης Πέμπτης, θα συμφωνήσουν μαζί μας για την επιλογή να προβάλλουμε πάλι στο εξώφυλλο το ζευγάρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Επί τρεις ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα, η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα ασχολιόταν με τούτο το ματς. Την… αφορμή έδωσαν οι οπαδοί των «ρεντς», που σε μια επίδειξη… προχωρημένου χιούμορ, «κάλεσαν» τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» να πάνε στο «Ανφιλντ» και να δουν από κοντά το Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε η Γιουνάιτεντ το 1999. Κι αυτό διότι την αυθεντική κούπα την έχουν στην τροπαιοθήκη τους μόνον οι ομάδες με… 5+ κατακτήσεις. Η Μάντσεστερ είναι ακόμη στις 3… Και επειδή στην Αγγλία οι φίλαθλοι δεν αφήνουν τίποτα να… πέσει κάτω, περιμένουμε άμεση απάντηση. Οι φίλοι της Μάντσεστερ έχουν 2-3 λόγους για να είναι υπερήφανοι και να… τρολάρουν τους «αιώνιους αντιπάλους» τους: από το 20-18 στους τίτλους της Πρέμιερ, μέχρι το 20-0 στο μέτρημα «Γιουνάιτεντ – Τζέραρντ» (υπάρχει και σχετικό αεροπανό), όμως το κορυφαίο επίτευγμα για αυτούς συνιστά το τρεμπλ του 1999, επίδοση που δεν έχει να επιδείξει η Λίβερπουλ. Πέρα από τα πειράγματα όμως, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Λίβερπουλ έκανε το… κομμάτι της πριν από μία εβδομάδα. Ανετο, πεντακάθαρο 2-0, σαφές προβάδισμα για να συνεχίσει στους «8» και ξεκούραστη ενόψει της ρεβάνς, διότι την ίδια στιγμή η Γιουνάιτεντ έπρεπε μέσα σε τρεις ημέρες να ξεχάσει το «Ανφιλντ» και να καθαρίσει το ματς με τη Γουέστ Χαμ για το Κύπελλο. Αλλά ούτε εκεί τα κατάφερε και «φόρτωσε» το πρόγραμμά της με έξτρα παιχνίδι στο «Μπολέιν Γκράουντ». Να πούμε και δύο λόγια για τα άλλα 7 ζευγάρια στο Γιουρόπα; Ντόρτμουντ, Σαχτάρ, Βιγιαρεάλ έκαναν μεγάλο βήμα για πρόκριση, οριακές νίκες (1-0) για Μπιλμπάο και Φενέρ, ενώ η Σεβίλλη και η Λάτσιο έφυγαν με Χ εκτός έδρας και έχουν τον πρώτο λόγο για τα προημιτελικά.
Στο… μεγάλο σεντόνι, μην περιμένετε συγκινήσεις σήμερα. Λίγο έως πολύ η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει, εκτός αν πιστεύετε ότι η PSV μπορεί να αποφύγει την ήττα στο «Καλντερόν» ή η Ντιναμό Κιέβου θα νικήσει με τρία γκολ (!) διαφορά τη Σίτι στο «Ετιχαντ». Ούτε όμως για τα αυριανά ζευγάρια έχουμε ιδιαίτερη αγωνία. Ειδικά στο ένα εξ αυτών, στο Μπαρτσελόνα – Αρσεναλ, το μόνο που δείχνει ενδιαφέρον είναι στα… πόσα θα σταματήσουν οι «μπλαουγκράνα», διότι στην κατάσταση που βρίσκονται οι Λονδρέζοι, μπορούν να ηττηθούν από… όλους. Αν θέλουμε σώνει και καλά να βρούμε ένα αμφίρροπο ζευγάρι, πάμε στο Μόναχο. Αμφίρροπο δεν το κάνει το σκορ του πρώτου αγώνα (με 2-2 στις βαλίτσες της, η Μπάγερν έχει βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης), αλλά η δυναμική, η φανέλα, το ειδικό βάρος της Γιούβε στην Ευρώπη και ένα εκπληκτικό στατιστικό που συνοδεύει τις εκτός συνόρων υποχρεώσεις της: 7 φορές στο παρελθόν έχει παραχωρήσει ισοπαλία στο πρώτο ματς και στις εξ αυτών κατάφερε να προκριθεί!
Κατά τα άλλα, στο τρέχον κουπόνι έχουμε εξ αναβολής αναμετρήσεις από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από όλη τη Σκωτία, από την Τουρκία (μεγάλη η ευκαιρία της Μπεσίκτας να πατήσει κορυφή), από τα Κύπελλα Τσεχίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Σουηδίας, Δανίας, ενώ μακριά από τη «γηραιά ήπειρο» υπάρχει φουλ πρόγραμμα, σε Λιμπερταδόρες, Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, Κύπελλο Μεξικού, Βραζιλίας, Κολομβίας. Μαζί με σκόρπια ματς από Αργεντινή και Κίνα, συν την Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ από μπάσκετ, βρίσκουμε πολλούς λόγους για να τζογάρουμε τούτο το τριήμερο. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Μαζί με το πιο δυνατό του Γιουρόπα Λιγκ
Billaras (Betsellers): Αν θέλει η μπάλα, σου κάνει τα κέφια
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Το «ΦΩΣ» του Λίβερπουλ
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ρεβάνς… ταμάμ για Ατλέτικο
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Προϋποθέσεις για διπλά στο Γιουρόπα
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Οριακή πρόκριση για τους «ροχιμπλάνκος»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Στο «Καμπ Νόου» σκοράρει
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Προβάδισμα για πέντε
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Κρίμα τα pixel του κινητού σας
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Από τις στάχτες του Γκόρι
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά
Μάρκος Xάννα: Το 1-0 που έγινε… λατρεία
Γιάννης Αλυσανδράτος: Στο ταμείο ανεργίας και ο Φρίντμαν
Γιάννης Καραγιάννης: Το... hangover της Ρος Κάουντι
Δημήτρης Κοντοές: «Ακροβάτες» στο Τορκί
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Εμπιστοσύνη στους «καρχαρίες»
Τάσος Χαλκιόπουλος: Αυτές οι άγνωστες!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα