Τελικό ξεσκαρτάρισμα

Gazzetta team
Τελικό ξεσκαρτάρισμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μπέλτσου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πέσιμο της καρό σημαίας έχουμε απόψε στο πρωτάθλημα Βελγίου, τουλάχιστον όσον αφορά την κανονική περίοδο και το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως σε δύο μέτωπα. Το ένα αφορά τους διεκδικητές της έκτης θέσης (Σταντάρ, Ζούλτε, Κόρτραϊκ), και το άλλο τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό (Βέστερλο, Λέουβεν, Σιντ Τρούιντεν).
Στη μάχη της εξάδας αυτή που ορίζει τη μοίρα της είναι η Σταντάρ καθώς με νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Μαλίν «καπαρώνει» την έκτη θέση και αδιαφορεί πλήρως για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Δεν διαφωνώ ότι η ομάδα της Λιέγης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο το εποχιακό 1.70-1.75 στο διπλό δεν εμπεριέχει κατ’ εμέ αξία (στο 2.00 η δική μου εκτίμηση) και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν θα συμπεριληφθεί στις προτάσεις μου. Το κλίμα άλλωστε που βγαίνει είναι ότι η Μαλίν, εξαιτίας του θέματος που προέκυψε πριν από λίγες εβδομάδες με τον αθλητικό διευθυντή Ρενάρ (μετακόμισε στη Σταντάρ), μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί απόψε.
Αντίθετα το υψηλότατο 5.10 στο διπλό της συνδιεκδικήτριας της έκτης θέσης Κόρτραϊκ κόντρα στην Αντερλεχτ θα τιμηθεί δεόντως. Στην ομάδα των Βρυξελλών το κλίμα είναι κάκιστο, ο προπονητής Χάσι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο… ταμείο ανεργίας, ενώ ένα επιπλέον εμπόδιο, θα είναι και η κούραση, καθώς την Πέμπτη η Αντερλεχτ αντιμετώπιζε στην Ουκρανία τη Σαχτάρ. Η φορμαρισμένη Κόρτραϊκ δείχνει διατεθειμένη να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες που της αναλογούν για την έκτη θέση και ανεξαρτήτως αν τελικά τα καταφέρει, θεωρώ ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη.

Στο Ζούλτε-Μουσκρόν, αυτή που καίγεται για τη νίκη είναι η ομάδα του Βάρεγκεμ η οποία πάντως δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Ο απλός άσος στις προσφερόμενες τιμές (1.70) δεν μου λέει κάτι, αντίθετα, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν συνδυαστεί με το πιθανό κατά την άποψή μου over 3,5 (4.10 ). Η Μουσκρόν σκοράρει με συνέπεια εκτός έδρας, άγχος ιδιαίτερο δεν έχει καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, τη στιγμή που η Ζούλτε είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει με κάθε τρόπο τη νίκη. Κάτι σε 3-1, 3-2 μου κάνει.

Στην ουρά, αυτή που έχει «σφίξει» για τα καλά είναι η Βέστερλο, καθώς χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει το μοιραίο, σε αντίθεση με τις Λέουβεν και Σεντ Τρούιντεν οι οποίες κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.
Σε στοιχηματικό επίπεδο, το πιο δυνατό σημείο μου από τα σημερινά παιχνίδια, είναι η ισοπαλία στο Λέουβεν-Κλαμπ Μπριζ. Αφήνω το παρασκήνιο στην άκρη (ο προπονητής της Λέουβεν Φερέρα, ήταν βοηθός του Πρεντόμ στην Αλ Σαμπάμπ τις σεζόν 2011-13) και επικεντρώνομαι στο καθαρά αγωνιστικό-βαθμολογικό κομμάτι. Οι γηπεδούχοι, με έναν πόντο «κλειδώνουν» την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Κλαμπ Μπριζ, παίρνοντας την ισοπαλία τερματίζει πρώτη στην κανονική περίοδο και ανεξαρτήτως πορείας στα πλέι-οφ, εξασφαλίζει από τώρα ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Αν κερδίσουν βέβαια οι φιλοξενούμενοι θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ με 32 βαθμούς αντί για 31 (οι συνολικοί βαθμοί στην κανονική περίοδο διαιρούνται διά δύο), όμως θέλω να πιστεύω ότι δεν θα εμφανίσουν σημάδια... «απληστίας». Και αμιγώς αγωνιστικά, πάλι η ισοπαλία θεωρώ ότι είναι το πιο πιθανό σημείο στο συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς η ανώτερη ποιοτικά Κλαμπ Μπριζ, ελέω του τελικού Κυπέλλου που ακολουθεί, δεν θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, τη στιγμή που η Λέουβεν με το Φερέρα στον πάγκο παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική εντός έδρας (4-1-1 συνολικά).
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα