Βραδιά για πολλά γκολ

Gazzetta team
Βραδιά για πολλά γκολ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Θετικός ο απολογισμός της στήλης το Σ/Κ που μας πέρασε, δεν έμεινα ικανοποιημένος όμως. Όχι τόσο για το ότι δεν κέρδισε ούτε τώρα εκτός έδρας η Σεβίλλη που ήταν το Νο1 σημείο μου (μερικές φορές το «κλείσιμο» στοιχήματος επιβάλλεται, χωρίς να αποτελεί πανάκεια φυσικά), αλλά γιατί δεν πόνταρα τελικά τον άσο της Μουσκρόν και το βολικό Χ στο Βέλγιο, καλοπληρωμένα σημεία για τα οποία έγραψα σχετικά. Την Κυριακή, μόλις με δύο ματς ασχολήθηκα, την Ραπίντ και το over της Γιουνάιτεντ, μηδέν εις το πηλίκο. Το ευχάριστο είναι πως το 2016 είναι σταθερά κερδοφόρο, φτου να μην το ματιάσουμε.

Αφήνουμε πίσω μας τα πρωταθλήματα και μπαίνουμε εκ νέου σε ευρωπαϊκό τριήμερο. Ειδικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν ενδείκνυται για «χοντρό» στοίχημα, αφού τα λάθη είναι από σπάνια έως ανύπαρκτα. Κυρίως για ειδικά στοιχήματα προσφέρεται η συγκεκριμένη διοργάνωση, για χαλαρό ποντάρισμα, ως συνοδευτικό της τηλεθέασης, μαζί με τις πίτσες, τις μπύρες και όλα τα «παρελκόμενα». Όλα σχετικά είναι βέβαια. Όπως και όποτε πληρώνεται ο καθένας, καλοδεχούμενο είναι. Είτε βγάλεις μεροκάματο από σκόρερ, από κάρτες, από κόρνερ και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, είτε από σημεία σε ματς πρωταθλήματος, το κέρδος (ή η χασούρα) δεν αλλάζει. Ευρώ κερδίζεις, ευρώ χάνεις. Γενικώς, δεν μπορώ τους αφορισμούς του στυλ «δεν παίζουμε ποτέ Δευτέρα ή Παρασκευή», «δεν παίζουμε ποτέ Εθνικές ομάδες», «δεν παίζουμε ποτέ under», «δεν παίζουμε ποτέ χαμηλές κατηγορίες», «δεν παίζουμε ποτέ σκόρερς» κτλ. Ο καθένας παίζει ό,τι, όσο και όποτε θέλει, κανένας δεν σας βάζει το χέρι στην τσέπη και δεν σας υποχρεώνει να ποντάρετε οτιδήποτε. Τις απόψεις μας και τις επιλογές μας δημοσιοποιούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά μ’ αυτό το σπορ, όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει όχι. Απλά πράγματα κι ωραία.
Πάμε στο θέμα μας τώρα. Από σήμερα ξεκινά ο κύκλος των ρεβάνς στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την άλλη Τετάρτη. Στα αποψινά ματς, η υπόθεση-πρόκριση έχει κριθεί κατά 99%, αφού τόσο η ανωτερότητά των δύο γηπεδούχων όσο και τα σκορ των πρώτων αγώνων δεν αφήνουν ρεαλιστικές ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι Ρόμα και Γάνδη δεν έχουν τίποτα να χάσουν πλέον κι ότι θα παίξουν ανοιχτά, καθώς αμφότερες θέλουν τουλάχιστον 2 γκολ για να διεκδικήσουν το… θαύμα. Η Ρόμα έπαιξε στα ίσα την Ρεάλ στο ματς του «Ολίμπικο» και το τελικό 0-2 την αδικεί σαν σκορ. Παραδοσιακά τη δυσκολεύει την Ρεάλ, στους «16» του θεσμού το 2008, όταν και πάλι είχε στον πάγκο της τον Σπαλέτι, την απέκλεισε με δύο νίκες, αμφότερες με σκορ 2-1, ενώ και παλαιότερα της είχε πάρει αποτελέσματα στο «Μπερναμπέου», 1-1 το 2001 και 0-1 το 2002, με τον Τότι να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια. Με το διπλό δεν πρόκειται ν’ ασχοληθώ, αν και μου ήρθε στο μυαλό το κάζο που λίγο έλειψε να πάθει η Ρεάλ από την Σάλκε τέτοιες μέρες πέρυσι (3-4 στη ρεβάνς, 0-2 το α’ ματς της Γερμανίας), το ματς πάντως βγάζει πολλές στοιχηματικές επιλογές κατ’ εμέ, όλες γύρω από τα γκολ.
Βλέποντας την πρόσφατη φόρμα της Ρόμα (7 σερί νίκες στο Καμπιονάτο με γκολ 22-5) και την εξαιρετική κατάσταση των Ελ Σααράουι (5 γκολ από τη μέρα που ήρθε απ’ τη Μονακό), Σαλάχ, τα πολύ μεγάλα σκορ που φέρνει σταθερά η Ρεάλ μπροστά στο κοινό της (10 over 3,5 στα 11 τελευταία εντός, τα 8 ξέφυγαν στο over 4,5!), την επιστροφή του Μπέιλ στο αρχικό σχήμα και κυρίως το σερί του Ρονάλντο που πρόσθεσε άλλα 4 γκολ στον φετινό του λογαριασμό στο σαββατιάτικο 7-1 επί της Θέλτα, είμαι πεπεισμένος πως θα δούμε πάρα πολλά γκολ και σήμερα στη Μαδρίτη. Οπως είχαμε δει και στην τελευταία επίσκεψη της Ρόμα στην Ισπανία το Νοέμβρη, όταν είχε υποστεί συντριβή από την Μπάρσα με 6-1, όπως είχαμε δει και στην προηγούμενη ευρωπαϊκή της έξοδο, το 4-4 στο Λεβερκούζεν, όπως είχαμε δει και στο πρώτο εκτός έδρας φετινό της ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Μπορίσοφ, όπου έχασε 3-2 από την ΜΠΑΤΕ.
Μέχρι και 2.20 πληρώνει το over 3,5, προσωπικά μεταξύ του over 4,5 (στο 3.50 το 5+ γκολ στην) και του 7+ (το χθεσινό 14.00 του ΟΠΑΠ έπεσε στο 12.00, παραμένει πάντως η υψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί) αμφιταλαντευόμουν μέχρι να καταλήξω στο 3.50 του over 4,5. Περιμένω πολύ ανοιχτό ματς από την αρχή, άλλωστε η Ρόμα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να το πάει λάου-λάου. Και 2 γκολ να πετύχει, δεν πρόκειται να της φτάσουν, αφού η Ρεάλ είναι απίθανο να μείνει «άσφαιρη». Και το over 1,5 ημίχρονο (2.10) στέκει, εμφανίζεται άλλωστε με χαρακτηριστική συχνότητα στα εντός έδρας ματς της Ρεάλ, ακόμα και το over 1,5 Ρόμα (3.50). Και πέναλτι βλέπω στο ματς (3.30), σχεδόν σίγουρος είμαι και για το ότι θα ξαναβρεί δίχτυα ο Ρονάλντο, που απόντος του τραυματία Μπενζεμά, θα έχει ακόμα περισσότερες τελικές. Λογικά χαμηλό το anytime (1.60), προσωπικά έριξα κάτι ψιλά στο να σκοράρει 2+ γκολ, ειδικό στοίχημα που επιβεβαιώνουν πολύ συχνά τόσο αυτός όσο και ο Μέσι. Από 2.60 μέχρι και 3.50 πληρώνει σήμερα.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα