Τιμές που βγάζουν... μάτι!

Gazzetta team
Τιμές που βγάζουν... μάτι!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τριάδα επιλογών από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Ισπανία με λίγα και πολλά γκολ.
Καλησπέρα σε όλους! Γεμάτο επιλογές είναι το πρόγραμμα της Κυριακής ως συνήθως, όμως ελάχιστα μένουν στο ξεσκαρτάρισμά σου. Στη στήλη της ημέρας μόλις τρια ματς μου έκαναν το... κλικ για να τα ποντάρω. Δύο εξ αυτών είναι από την ελληνική αγορά, ενώ το τρίτο βρίσκεται στην Ιβική Χερσόνησο. Προτού ταξιδέψουμε στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβισιόν, ας επικεντρωθούμε στα ελληνικά εδάφη.
Στην Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο, ένα παιχνίδι αρκετά παράξενο τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός. Πριν αναλύσω το ματς, αναφέρω πως οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής ήταν αυτό που λέμε «αντιστοιχηματικοί». Αλλόκοτα παιχνίδια που μπορούν να κάτσουν οπουδήποτε. Οι «πράσινοι» -για να έρθουν στα του παιχνιδιού- επιθυμούν να φτάσουν στη νίκη, όχι μόνο λόγω εκδίκησης από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά και για ψυχολογική τόνωση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός, αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο θα κάτσει στον πάγκο και δεν αποκλείεται ο Ιταλός προπονητής να δώσει λίγο χρόνο στον Αργεντίνο ενόψει Φαλήρου. Στον αντίποδα, ο Τραϊανός Δέλλας, περίμενε να πάει η ομάδα του στη Λεωφόρο έχοντας δύο ματς σε διάστημα λίγων ημερών. Ωστόσο, η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε μια μέρα έξτρα ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές που θα είναι πιο φρέσκοι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι απογοητευμένοι στο Περιστέρι για την ματαίωση του θεσμού, όμως άμεσα έριξαν το ενδιαφέρον στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Εκτιμώ πως θα επιδιώξουν να διαμορφώσουν ένα αργό τέμπο στη αναμέτρηση.

Στην Φούτμπολ Λιγκ, το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής -μετά το ματς της Λάρισας με τον Απόλλωνα Σμύρνης- είναι αυτό ανάμεσα στην Κέρκυρα και τα Τρίκαλα. Οι Φαίακες έχουν την ευκαιρία να βγάλουν από το παιχνίδι της ανόδου τα Τρίκαλα, ενώ με νίκη θα σκαρφαλώσουν εκ νέου στην κορυφή και θα μείνουν μάλιστα μόνοι πρώτοι. Από την άλλη, η ομάδα των Τρικάλων αυτή τη στιγμή απέχει οκτώ βαθμούς από την πρώτη δυάδα και η νίκη παίρνει σημασίας «ζωής ή θανάτου» αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Δε δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση οι αποδόσεις. Μπορεί να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση η Κέρκυρα, όμως στο 1.60 δε την επιλέγω. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και μπορούν να βρουν δίχτυα με το over να βρίσκεται στο ικανοποιητικό 2.25, αλλά ακόμα πιο ικανοποιητικό (και ταυτόχρονα εξωφρενικό) goal/goal του 2.75!
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα