Η γέφυρα των αναστεναγμών στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Η γέφυρα των αναστεναγμών στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ακόμα και να μην είσαι φαν του αγγλικού ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να μην υποκλιθείς στο μεγαλείο της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Αποκλείεται να μένεις ατάραχος και… απεξαρτημένος από όσα συμβαίνουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το έχουμε γράψει πολλές φορές και κάθε φορά το επαναφέρουμε στη σκέψη μας: «Δεν υπάρχει» αυτό το πρωτάθλημα. Μπορούν να συμβούν τα πάντα! Φτάσαμε 10 στροφές πριν από τον τερματισμό και ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα συμβεί μέχρι το τέλος. Σε όλα τα μέτωπα, μάλιστα. Ουσιαστικά, μόνον η Αστον Βίλα δείχνει να ξεμένει από στόχους, καθώς η αποφυγή του υποβιβασμού ανάγεται στη σφαίρα του απρόσμενου…

Και ερχόμαστε στην 29η αγωνιστική, που ανοίγει με ένα πολύ σπουδαίο ματς. Στο Βόρειο Λονδίνο «κατοικούν» δύο ομάδες διψασμένες για τίτλο και για διακρίσεις. Η μία (η Τότεναμ) έχει 55 χρόνια να ανέβει στο θρόνο. Η άλλη (η Αρσεναλ) συμπλήρωσε 12 σεζόν μακριά από την πολυπόθητη κούπα. Και αύριο το μεσημέρι δίνουν ραντεβού στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με έναν και μοναδικό στόχο: την εξόντωση του αντιπάλου. Λίγες ώρες αργότερα η Λέστερ ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για την αναμέτρηση με τη Γουότφορντ, ενώ την Κυριακή έχουμε άλλα δύο ενδιαφέροντα ματς, Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέσσερις μέρες πριν από την πρώτη μάχη των δύο «αιωνίων» για το Γιουρόπα Λιγκ!
Ας αλλάξουμε χώρα, να… χαλαρώσουμε λίγο από τον ανταγωνισμό σε επίπεδο κορυφής. Στη Γερμανία, η Μπάγερν «έτρεχε» μόνη της μέχρι την Τετάρτη, τώρα όμως έβαλε μπελάδες στο κεφάλι της και αύριο το απόγευμα έχει μπροστά της μια σοβαρή… υποχρέωση, διότι καλείται να περάσει από το φλεγόμενο «Βεστφάλεν». Σε περίπτωση που οι Βαυαροί ηττηθούν, η διαφορά θα μειωθεί στους δύο πόντους και μετά, όλα γίνονται… Και μια που καταπιαστήκαμε με Μπουντεσλίγκα, έχουμε και Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ, Κολωνία – Σάλκε, Αμβούργο – Χέρτα.
Λέγαμε πριν για τη σφαγή που γίνεται στην Αγγλία, ε, κάτι αντίστοιχο (σε μικρότερη κλίμακα, βέβαια) συμβαίνει και στην Πορτογαλία. Εκεί, τρεις ομάδες διεκδικούν την κορυφή. Ποιες τρεις; Οι γνωστές. Εξάλλου, από το 1946 και εντεύθεν, μόνο σε μία περίπτωση τους ξέφυγε ο τίτλος! Και τι έχουμε αύριο; Σπόρτινγκ – Μπενφίκα. Δεν χρειάζονται άλλες… συστάσεις, ίσως μόνο ένα στατιστικό: τα «λιοντάρια» μετράνε ήδη τρεις νίκες φέτος σε ισάριθμα ματς κόντρα στους «αετούς» (σε πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ και Κύπελλο).
Δεν μιλήσαμε ακόμα για Ελλάδα και Ιταλία. Λογικό, καθώς το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Ας τα δούμε συνοπτικά. Στη Σούπερ Λίγκα, οι τέσσερις από τις πέντε πρώτες της κατάταξης αγωνίζονται εκτός έδρας (Ηρακλής – Ολυμπιακός, Αστέρας – ΑΕΚ, Πανθρακικός – ΠΑΟΚ, Πλατανιάς – Πανιώνιος), ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, την ομάδα δηλαδή που μόλις πριν από έναν μήνα τον απέκλεισε από το Κύπελλο. Στο Καμπιονάτο, το Ρόμα – Φιορεντίνα (ισοβαθμούν στην 3η θέση) κλέβει την παράσταση, με την πρωτοπόρο Γιουβέντους (βρε τι πήγε να πάθει προχτές στο Μιλάνο…) να ταξιδεύει στο Μπέργκαμο και τη Νάπολι να υποδέχεται την Κιέβο. Από το… πουθενά, προέκυψε και μάχη για την 5η θέση, καθώς η Μίλαν έχει πατήσει το γκάζι και έφτασε σε απόσταση αναπνοής την Ιντερ, διεκδικώντας πια στα ίσια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μεθαύριο, οι «ροσονέρι» δοκιμάζονται με τη Σασσουόλο εκτός, ενώ οι «νερατζούρι» υποδέχονται την Παλέρμο.
Αφού κλείσαμε με τους κορυφαίους αγώνες του κουπονιού (για να μην έχετε απορίες, η Ισπανία είναι πολύ… σοφτ τούτη τη βδομάδα), ας καλωσορίσουμε τη Ρωσία και την Ουκρανία που… ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη και επιστρέφουν στη δράση, με το ντέρμπι ΤΣΣΚΑ – Σπαρτάκ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Εχουμε, επίσης, πρεμιέρα στην Ιρλανδία (όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, αγαπημένο πρωτάθλημα για πολλούς παίκτες του στοιχήματος, διότι τα περισσότερα ματς διεξάγονται Παρασκευή), στην Κίνα (ο χορός εκατομμυρίων που στήθηκε τον τελευταίο μήνα δίνει ιδιαίτερο χρώμα στον φετινό μαραθώνιο) και στο MLS. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη με «σεντόνια».
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Κρίσιμες μάχες για την κορυφή
Billaras (Betsellers): Το λάθος κουμπί
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Πίτερχεντ, η ασταμάτητη!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Σταθερή αξία η Νυρεμβέργη
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ρέστα για πρωτιά
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Do or Die στο Λονδίνο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Πιστή με τις πληρωμές η Ινγκολσταντ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Εξι στα έξι η Γιούβε με διπλό κάτω του 1.50
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Θα με βρίζουν όλοι!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Αλογα και κρέας
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Μια φορά το χρόνο!
Πάνος Κραψίτης: Δαβίδ εναντίον Γολιάθ
Bαγγέλης Λυκάκης: Ωδή στον Αντούριθ
Πάνος Γαρίδης: Ολοι εναντίον όλων
Γεράσιμος Μανωλίδης: Extreme αποδόσεις
Νίκος Μπέλτσος: Στηρίγματα και λάθη
Μάρκος Xάννα: Que Sera, Sera!
Γιάννης Αλυσανδράτος: Κυνηγώντας τα «πρέπει»
Σταμάτης Δημάκης: Τα έχει όλα η πρεμιέρα
Χρήστος Στεργίου: Με τέτοια άμυνα; Over
Σταύρος Πραβής: Πάμε για… λουκέτο;
Γιώργος Πετρίδης: Η καρδιά λέει άσο, η λογική;
Μίλτος Ζωγράφος: Στα δύσκολα η Κοπεγχάγη
Αντώνης Οικονομίδης: Με φόρα η Φενέρ
Ντενίς Μάρκο: Ντάνταλκ, δεν παίζεις μόνη σου
Γιάννης Καραγιάννης: Ρέιντζερς για κόντρα
Δημήτρης Κοντοές: Μπροστά στις κάμερες
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Η αντεπίθεση της Ζενίτ
Γιώργος Κωστομοίρης: Με Σβεν Κόλερ στον πάγκο η Κέμνιτσερ
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Αίμα και άμμος στο Μοντερέι
Τάσος Χαλκιόπουλος: Με νέο τεχνικό η Μπόκα στο σουπερκλάσικο
Δημήτρης Σιώρης: Χορός εκατομμυρίων
Σταμάτης Σαμαράς: Στο ίδιο έργο θεατές
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα