Εμπνευση και ρίσκο

Gazzetta team
Εμπνευση και ρίσκο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Καλό μήνα! Με μικρή χασούρα έκλεισε το ΣΚ, ήθελα ένα ακόμα (εκτός της Σουίντον) για να βγει κάτι. Για να είμαι ειλικρινής έβλεπα τόσο πολύ τα «μικρά», που περίμενα ότι τουλάχιστον η μία από τις δύο δυάδες θα πλήρωνε. Επεσα εντελώς έξω με την Βαλένθια (πλάκα του έκανε ο Βαλβέρδε του Νέβιλ...), anyway, προχωράμε...

Πώς μπαίνει ο μήνας, ε; Μεσοβδόμαδο που θυμίζει ΣΚ! Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ, Λιγκ 1, Λιγκ 2, Ισπανία, Γερμανία, Αυστρία, Σκωτίες, Κύπελλο Ιταλίας, Γαλλίας, Ελλάδας και κάμποσα ακόμα. Χαμός! Και η αλήθεια είναι ότι η αρχική μου διαλογή είχε κάμποσες επιλογές. Οταν, όμως, έφτασα στη σούμα κόπηκαν σχετικά εύκολα τα περισσότερα, με αποτέλεσμα να μείνω με τρία σημεία όλα κι όλα. Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά.
Πρέμιερ Λιγκ
Λέστερ – Γουέστ Μπρομ 2 (5.50), 2 dnb (3.50): Αν κάποιος είχε στο νου του να κοντράρει τη Λέστερ σε θεωρητικά εύκολο ματς, τώρα υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Το Σάββατο που νίκησε 1-0 τη Νόριτς με γκολ στο 89', προϋποθέσεις δεν υπήρχαν. Τώρα, κάτι γίνεται. Καταρχάς έχουμε την σαββατιάτικη εικόνα της Λέστερ: πρώτη φορά εντός έδρας φέτος κόντρα σε μικρομεσαία ομάδα έβγαλε τέτοια εικόνα. Ελάχιστες φάσεις, έδειξε να αγχώνεται, γλίτωσε 2-3 φορές, απλά της έκατσε το γκολ στο 89' και πήρε το τρίποντο. Σαν να δείχνει για πρώτη φορά πιεσμένη, απόλυτα λογικό αν αναλογιστούμε ότι έχει γίνει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο όταν στην αρχή της σεζόν είχε στόχο απλά να σωθεί. Αν τα βρήκε σκούρα κόντρα σε μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας (Νόριτς), γιατί να μην τα βρει σκούρα και απέναντι στην πολύ πιο σφιχτή Γουέστ Μπρομ; Η οποία Γουέστ Μπρομ έρχεται από μια εξαιρετική εμφάνιση (ειδικά το πρώτο ημίχρονο που έκανε απέναντι στην Πάλας ήταν ίσως το καλύτερο φετινό της), εκτός έδρας ξέρει να κλείνεται, ξέρει να καταστρέφει το παιχνίδι της αντιπάλου. Εχει και σούπερ παράδοση στο γήπεδο της Λέστερ, 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία. Υπενθυμίζω ότι η Γουέστ Μπρομ έχει 4 διπλά φέτος, όλα με 1-0. Σημειώστε και κάτι ακόμα σημαντικό: η Λέστερ δεν θα έχει τον Καντέ, τον βασικό της αμυντικό μέσο. Το... τρεχαντήρι της, τον άνθρωπο που κόβει μπροστά από τα σέντερ μπακ.
Από κει και πέρα, βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Που λέει ότι εύκολα-δύσκολα, η Λέστερ καθάρισε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που ήταν στα μέτρα της. Εντός έδρας δε, η μοναδική εκτός προγράμματος γκέλα που είχε ήταν απέναντι στην Μπόρνμουθ (το 0-0, στις 2 Ιανουαρίου, όταν έδειχνε να κάνει κοιλιά). Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα δικαιώματα έχει δώσει η Λέστερ. Αλλη, βέβαια, η πίεση όταν είσαι στην 6η, 14η, 20ή αγωνιστική, άλλη τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία...
Στόουκ – Νιουκάστλ 2 (4.20): Ηταν το σημείο που είχα τσεκάρει από την προηγούμενη εβδομάδα. Το είχα κυκλώσει όταν ήταν στο 4.00, το γεγονός ότι η Στόουκ νίκησε το Σάββατο (την Αστον Βίλα, 2-1), βοήθησε στο να ανέβει λίγο ακόμα η απόδοση. Η Στόουκ μέσα στο 2016 έχει 3 νίκες στο πρωτάθλημα: 3-1 την 18η Νόριτς (εντός), 3-1 την 15η Μπόρνμουθ (εκτός) και προχθές 2-1 την ουραγό Αστον Βίλα (εντός). Δίκαια κέρδισε, αλλά χωρίς να πιάσει κάποια σπουδαία απόδοση. Και η Αστον Βίλα προφανώς δεν είναι ο αντίπαλος που μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Η Νιουκάστλ είναι ξεκούραστη, έχει να παίξει από τις 13/02, σχεδόν 3 εβδομάδες. Πήγε για μίνι προετοιμασία στην Ισπανία και είδε πολλούς από τους τραυματίες να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Για αύριο, πάντως, είναι εξαιρετικά αμφίβολοι Κολοτσίνι και Μπεμπά, οι δύο βασικοί σέντερ μπακ. Αν δεν παίξουν, η εναλλακτική είναι οι Λάσκελς (νεαρός, θεωρείται μεγάλο ταλέντο, ξεχώρισε στην Τσάμπιονσιπ με τη Νότιγχαμ) και Τέιλορ (γνωστός, έμπειρος, αν δεν είχε συνέχεια προβλήματα τραυματισμών θα ήταν βασικός), ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του Ντάμετ (συνήθως παίζει αριστερός μπακ). Η αλήθεια είναι ότι η Νιουκάστλ μ' έχει εκθέσει αρκετές φορές με την κάκιστη εκτός έδρας συμπεριφορά της. Ευελπιστώ στο ότι η διακοπή την ωφέλησε και θα δείξει επιτέλους την ποιότητα που έχει το ρόστερ της.
* Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, θεωρώ πιθανή την ισοπαλία στο Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον, η Εβερτον πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μην κερδίσει την Αστον Βίλα (εκτός από το αγωνιστικό, προβλήματα υπάρχουν και με τον κόσμο), το Σάντερλαντ – Πάλας δεν αποκλείω να σταυρώσει και αυτό, Λίβερπουλ – Σίτι ό,τι θέλετε έρχεται, ενώ το λάθος προφανώς είναι στον άσο της Γουέστ Χαμ, που υποδέχεται την Τότεναμ. Αλλά έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η Τότεναμ, δεν έχω καμία διάθεση να την κοντράρω.
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα