Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αν είδατε το πρόγραμμα του τριημέρου και νομίσατε ότι… ξανάρθε τόσο σύντομα το Σ/Κ, λογικό το βρίσκουμε. Μιλάμε για το πιο «γεμάτο» μεσοβδόμαδο κουπόνι της σεζόν, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στα 16 χρόνια λειτουργίας του (επίσημου) στοιχήματος στη χώρα μας. Η Ανοιξη λοιπόν μπαίνει με φουλ ποδόσφαιρο και επειδή δεν θα μας φτάσει ο… χώρος αν συνεχίσουμε τους προλόγους, πάμε κατευθείαν στα previews.
Πρώτοι ημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδος. Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό στην Τούμπα, «αγαπημένο» ζευγάρι, καθώς είναι η τρίτη φορά την τελευταία 5ετία που τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε τούτη τη διοργάνωση. Τις δύο προηγούμενες, το εισιτήριο πήρε ο «δικέφαλος του βορρά»: το 2011 είχε αποσπάσει 1-1 στον Πειραιά και νίκησε 1-0 στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2014 η ήττα με 2-1 στο Φάληρο δεν κόστισε στον ΠΑΟΚ, που κατάφερε στη ρεβάνς να επιβληθεί 1-0, σε ένα ματς με μπόλικο ξύλο, πάμπολλες διακοπές και τρεις αποβολές. Ηταν, μάλιστα, Μ. Τετάρτη… Εξίσου συναρπαστικό αναμένεται και το ματς ΑΕΚ – Ατρόμητος, που συγκρούονται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε μέσα στο 2016 την Ενωση (πριν από 20 μέρες), από την άλλη όμως στο περσινό ραντεβού για το Κύπελλο, η ΑΕΚ επικράτησε πάρα πολύ εύκολα με 3-0, έχοντας στον πάγκο της τον Τραϊανό Δέλλα, που τώρα δουλεύει στο Περιστέρι. Ομορφες ιστορίες…

Μια που είπαμε για ιστορίες, αυτό που πάει να πετύχει φέτος η Λέστερ εξελίσσεται σε παραμύθι. Συνεχίζει να αντέχει στην κορυφή της Πρέμιερ, βλέποντας τους αντιπάλους της να παραπατάνε. Πλην βέβαια της Τότεναμ, που έστω και με πολύ άγχος παίρνει τις νίκες που θέλει για να παρακολουθεί… διακριτικά τις «αλεπούδες». Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Πολύ απλά διότι σήμερα και αύριο υπάρχει πλήρης αγωνιστική στην Πρέμιερ. Ανάμεσα στα 10 ζευγάρια, βρίσκουμε και ένα πολύ γνώριμο, καθώς μόλις πριν από δύο μέρες μάς πρόσφερε έναν πλούσιο τελικό στο Λιγκ Καπ, που κρίθηκε στα πέναλτι. Λίβερπουλ και Σίτι δίνουν νέο ραντεβού, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά, έχοντας διαφορετικούς στόχους, αλλά την ίδια δίψα για τους τρεις βαθμούς.
Θυμάστε που λέγαμε στην αρχή για πρόγραμμα που θυμίζει Σ/Κ; Ε, λοιπόν, έχουμε και Γερμανία. Στις 9 απόψε και την ίδια ώρα αύριο οι 18 ομάδες θα στηθούν στη σέντρα για τη διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής. Τι περιλαμβάνει; Αννόβερο – Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν – Βέρντερ, Μπάγερν – Μάιντζ, Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη, Ντάρμσταντ – Ντόρτμουντ και άλλα τέσσερα ματς. Αν τώρα δεν σας αρέσει η Μπουντεσλίγκα και βρίσκετε ευκαιρίες σε μικρότερες κατηγορίες, μην ανησυχείτε. Υπάρχει και η Τσβάιτε Λίγκα και η Ντρίτε Λίγκα στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα.
Πάμε και στην Ισπανία, που όσο ξεκαθαρίζει η κατάσταση στην κορυφή (με την Μπαρτσελόνα να καλπάζει), τόσο περιπλέκεται στα άλλα μέτωπα. Η Βιγιαρεάλ αρχίζει να καλοβλέπει μια θέση πάνω από την 4η, στα ευρωπαϊκά εισιτήρια υπάρχουν πολλοί μνηστήρες, ενώ στα κάτω… διαζώματα, 8 ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν την πτώση… Αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής, θα σταθούμε κυρίως στο Θέλτα – Βιγιαρεάλ, στο Σεβίλλη – Εϊμπαρ και στο Λας Πάλμας – Χετάφε.
Μη νομίζετε ότι τελειώσαμε με τα πρωταθλήματα. Πάρτε μια γεύση από τα υπόλοιπα: Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Αγγλίας, Αυστρία, Β’ Ιταλίας, Κύπρος (τελευταία αγωνιστική της ρέγκιουλαρ σίζον), Βουλγαρία, Πολωνία, Πρέμιερ Σκωτίας, συν εξ αναβολής αγώνες από Αγγλία και Σκωτία. Εχει και Κύπελλα το μενού: σε Ιταλία (με Ιντερ – Γιούβε), Γαλλία (με Σεντ Ετιέν – Παρί Σ.Ζ.), Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία, Πορτογαλία, Ρωσία, Δανία. Θέλετε να βγούμε και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων; Συνεχίζεται το Λιμπερταδόρες με 12 ματς, δεύτερη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με 16 αναμετρήσεις, ενώ σε Βόρεια και Κεντρική Αμερική έχουμε τις ρεβάνς των τεσσάρων προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάπως έτσι κλείνουμε με τα ποδοσφαιρικά και μεταφερόμαστε στο μπασκετικό κομμάτι, όπου η Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ μας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για στοιχηματισμό. Για όλα αυτά θα διαβάσετε στις 64 σελίδες της σημερινής έκδοσης, με πολλές προτάσεις και πλούσια στατιστικά. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή…
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Πλούσιο κουπόνι, πολλές επιλογές
Billaras (Betsellers): Τα πόδια βαραίνουν
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Με Λούτον και Πόρτσμουθ
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ουκ εν τω πολλώ το ευ
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): «Ασφαιρη» η Χετάφε
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Με το μαχαίρι στα δόντια
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Πρωτάθλημα στο Λονδίνο, μπορεί να φέρει μόνο η Τότεναμ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Φαβορί και αουτσάιντερ
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Χαμός στην Κύπρο!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Gate of Dawn
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Βάζοντας και το ένστικτο
Πάνος Κραψίτης: Με το εισιτήριο στο χέρι
Bαγγέλης Λυκάκης: Αρχισαν τα όργανα στη Ρεάλ
Πάνος Γαρίδης: Χωρίς τους στόπερ της η Ιντερ
Γεράσιμος Μανωλίδης: Εντεκα χρόνια φαγούρας
Νίκος Μπέλτσος: Βγαίνει από την κρίση η Φέγενορντ
Μάρκος Xάννα: Στενέψανε τα όρια, δεν έχει… περιθώρια
Γιάννης Αλυσανδράτος: Με φόντο την πρωτιά
Χρήστος Στεργίου: Τα εκατομμύρια και το… χωριό
Σταύρος Πραβής: Για το πρώτο βήμα
Μίλτος Ζωγράφος: Παθιασμένοι οι «λύκοι»
Γιώργος Πετρίδης: Περιμένει αντίπαλο η Πόρτο
Αντώνης Οικονομίδης: Χάος στη Γαλατά!
Ντενίς Μάρκο: Ερχονται… Αλβες εποχές
Γιάννης Καραγιάννης: Καλοπληρωμένα... γκολ
Δημήτρης Κοντοές: Η επιστροφή της Ντόβερ
Γιώργος Κωστομοίρης: Η δυσκολότερη δοκιμασία για τη Δρέσδη
Γιώργος Σινάπης: Χωρίς αντίπαλο η Λέγκια
Χρήστος Χρυσαΐτης: Μάχη κορυφής με δύο «αουτσάιντερ»
Γιώργος Σινάπης: Χωρίς αντίπαλο η Λέγκια
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Λείπει το εύκολο γκολ
Δημήτρης Λεωνίδης: Παραδοσιακές δυνάμεις

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα