Θεωρίες και παρασκήνια

Gazzetta team
Θεωρίες και παρασκήνια

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Σχεδόν τέλεια η χθεσινή βραδιά με την κόκκινη κάρτα στο Νις-Μπαστιά, η έφεση των οποίων στα μεταξύ τους να έχουν αποβολές, όπως τιτλοφορήθηκε και το σχετικό ρεπορτάζ του αγώνα, επιβεβαιώθηκε ξανά. Πολύ καλά τα αποτελέσματα και στις εκτιμήσεις της ligue 2, με τις δυο ισοπαλίες (Βαλενσιέν-Σοσό, Νιόρ-Χάβρη), τα πολύ υψηλά over (Αζαξιό-Νανσί, Παρί-Οσέρ) το No Goal της Ντιζόν και το διπλό και over της Κλερμόν, να δίνουν σχεδόν το απόλυτο. Το οποίο χάθηκε από τον άσο της Μέτς.

Πάμε και μια εβδομάδα πίσω, όταν το προηγούμενο Σάββατο έχοντας πιάσει από πολύ νωρίς το αμφίτερμα στο Λοριάν-Γκινγκάμπ και το πολύ υψηλό over στο Ανζέ – Μονπελιέ , στράφηκα αποκλειστικά στο Τουλούζ-Γκαζελέκ. Οχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε το over ώστε να πληρωθώ, αλλά ….μπήκα και σε έξοδα, αφού τα μάτια μου χρειάστηκαν κολλύριο για να αντέξουν το …θέαμα. Κι αν από την Γκαζελέκ δεν είχα παράπονο, έκανε τις φάσεις της, πέτυχε το γκολ και μετά προσπάθησε να κρατήσει το διπλό. Για την Τουλούζ θα μπορούσα να προσθέσω άλλο ένα κείμενο στη φετινή συλλογή που θα μιλάω με τα χειρότερα λόγια γι αυτήν. «Εκτρωμα» τη χαρακτήρισα στα ρεπορτάζ της διπλανής σελίδας. «Αηδία», «απαίσια», «τραγική» κάποιες άλλες λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Κακοποίηση του ποδοσφαίρου, εναλλακτικά, για μια ομάδα που εμφανώς δεν μπορεί. Καμία συνοχή, μηδαμινές συνεργασίες και ένας κόσμος πλήρως απογοητευμένος να σφυρίζει και να αποδοκιμάζει. Μια ασταθής απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε μια αναμπουμπούλα στο 92΄της έδωσε τελικά τον βαθμό. Φυσικά δεν ήταν μεμονωμένο όλο αυτό. Ο τερματοφύλακας της την είχε σώσει σε εκείνο το 0-0 με τη Ναντ, ενώ είχε χάσει πιο πριν από την Γκινγκάμπ. Με το σφύριγμα της λήξης σήκωσα την Kingbet από το τραπεζάκι δίπλα και κοίταξα το πινακάκι της επόμενης αγωνιστικής: Τουλούζ-Ρεν.
Δεν ήξερα αν έπρεπε να χαρώ ή όχι. Από τη μια δίνει εντός έδρας παιχνίδι, εκεί όπου τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα και η γκρίνια του κόσμου ακόμη πιο έντονη. Από την άλλη παίζει με τη Ρεν! Δεν ήθελα τη Ρεν αντίπαλο. Oχι γιατί δεν έχει καλή ομάδα, άλλωστε, αν εξαιρέσουμε την σχεδόν υποβιβασμένη Τρουά, καμία ομάδα δεν έχω στο μυαλό μου ως χειρότερη από την Τουλούζ τη δεδομένη στιγμή, αλλά για όλα όσα περιβάλλουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Να το πιάσουμε από το 1994; Τότε που ο νυν προπονητής της Ρεν, Κουρμπίς έκανε τα πρώτα του βήματα, αναλαμβάνοντας την Τουλούζ, με παίκτη τον νυν τεχνικό των «βιολετί», Αριμπαζέ. Οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα και από τότε διατηρούν άριστες σχέσεις. Τον Απρίλιο του 2014, με τον Κουρμπίς στον πάγκο της Μονπελιέ και τον Αριμπαζέ σε αυτόν της Τουλούζ συναντήθηκαν για πρώτη φορά, με την Τουλούζ να «καίγεται» και πάλι, κερδίζοντας με 1-0. Στον πρώτο γύρο φέτος, στο αντίστοιχο Μονπελιέ-Τουλούζ, συμβιβάστηκαν σε μια ωραία ισοπαλία.
Να πάμε στο 1998; Τότε ο Αριμπαζέ έφυγε από την Τουλούζ και έγινε παίκτης της Ρεν, μένοντας στο σύλλογο της Βρετάνης μέχρι το 2004, όντας μάλιστα και αρχηγός της ομάδας.
Ερχόμαστε και στο χθες, όταν ο Κουρμπίς δήλωσε πως αγαπά την Τουλούζ και τις εύχεται γρήγορα να ξεμπλέξει από τις περιπέτειες. Η παραδοχή της συμπάθειας ίσως δίνει ερέθισμα για τον άσο. Από την άλλη, αν είχε σκοπό να ….δώσει το παιχνίδι, θα το έλεγε έτσι χύμα στη συνέντευξη τύπου; Πιο πολύ μας μπέρδεψε ο συμπαθής Ρολάντ..
Οι σχέσεις είναι δεδομένες, έχουν αποδειχθεί στις δύο πρόσφατες κόντρες τους ενώ υπάρχει και όλο το background. Τα θέματα είναι δύο: Πρώτον, ενδιαφέρεται η Ρεν να προλάβει το τρένο της Ευρώπης; Και δεύτερον, ακόμη και αν δώσει τελικά το ματς, είναι ικανή αυτή η Τουλούζ να το πάρει;
Εν κατακλείδι, αν το παιχνίδι παιχτεί στα ίσια το διπλό στο 3.50 είναι κάτι παραπάνω από value. Επειδή δεν ξέρω όμως τις προθέσεις της Ρεν και του Κουρμπίς, παρέθεσα αναλυτικά όλα τα δεδομένα και ο καθένας κρίνει και επιλέγει. Ισως η καλύτερη τακτική πάντως να είναι το Live ποντάρισμα, βλέποντας και κρίνοντας τη συμπεριφορά των ομάδων.
Πάμε στο υπόλοιπο πρόγραμμα, εκεί όπου το 3.80 στο διπλό της Ανζέ έχει λογική πονταρίσματος. Πολύ σημαντικές επιστροφές στην Ανζέ, με παίκτες που δεν έρχονται από τραυματισμό (ώστε να έχουν χάσει τον αγωνιστικό τους ρυθμό), αλλά εξέτισαν την προηγούμενη εβδομάδα ποινές. Ξεκούραστοι πλέον θα δώσουν άλλη δυναμική στη φιλοξενούμενη. Η Γκινγκάμπ από την άλλη είναι ομάδα που αρέσκεται στα σερί. Ξεκίνησε το 2016 με σερί από νίκες, τώρα το μομέντουμ δεν είναι υπέρ της, αφού δείχνει να έχει περάσει σε αρνητικό κύκλο αποτελεσμάτων, με δύο σερί ήττες και συνολικά 8 γκολ παθητικό στα δύο τελευταία.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα