Μπόλικες επιλογές από 2.00 και πάνω

Gazzetta team
Μπόλικες επιλογές από 2.00 και πάνω

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Πάει κι αυτό το ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο, εξαιρετικός ο απολογισμός της στήλης στο Τσάμπιονς Λιγκ (γκολ Μέσι, Χ Γιούβε, 0-0 ημίχρονο η PSV, g/g στο Κίεβο), νομοτελειακά οι επιλογές του Γιουρόπα Λιγκ θα πήγαιναν… άκλαφτες, όπως και συνέβη. Χωρίς χρονοτριβές πάμε στα αποψινά παιχνίδια, κυρίως από Γαλλία μεριά, όπως κάθε Παρασκευή…

Στο ματς της Ligue 1, αρκετά ζεστά βλέπω τον άσο της Νις (1.91) στο ντέρμπι μίσους με την Μπαστιά, το οποίο έχει πλούσιο παρελθόν σε επεισόδια και αποβολές (απαγορεύτηκε η μετακίνηση Κορσικανών οπαδών) και ποτέ δεν έχει λήξει 0-0! Η Νις φέτος τα πάει σούπερ όταν παίζει Παρασκευή (3-1-1, μόνο από την Παρί έχασε) και η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη παρά τις χαμηλές πρόσφατες πτήσεις της, καθώς κατάφερε χωρίς τον τραυματία ηγέτη της Μπεν Αρφά, που θα λείψει και πάλι, να αποφύγει την ήττα κόντρα σε Μαρσέιγ και Μπορντό παραμένοντας έτσι την 3η θέση. Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει εξιτάρει τους πάντες στη Νίκαια και το εχθρικό κλίμα που υπάρχει πάντοτε στα ματς με την Μπαστιά, εγγυάται το απαραίτητο «τσίτωμα» από τους παίκτες του Πιουέλ. Η Μπαστιά έχει να παίξει δυο εβδομάδες, καθώς το παιχνίδι της με τη Ναντ αναβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, και για μια παραδοσιακά αδύναμη μακριά από το σπίτι της ομάδα (η χειρότερη εκτός έδρας στη φετινή L1, 1-4-8), είναι πολύ δύσκολο στατιστικά να πάρει δεύτερο κολλητό αποτέλεσμα μακριά από την Κορσική, ειδικά με την άμυνα ανάγκης που θα έχει εκτός απροόπτου απόψε. Οι πολύπειροι στόπερ Μοντεστό και Σκιλασί ακολούθησαν την αποστολή στη Νίκαια, πολύ δύσκολα όμως θα δώσουν το παρών, ενώ σίγουρα θα λείψουν ο βασικός δεξιός μπακ Σιονί και πολύτιμος αριστερός χαφ Παλμιερί. Αν η Νις κρατήσει το μηδέν, θα κερδίσει.
Στη Β’ Γαλλίας έχουμε μπόλικο θέμα, χωρίς να υπάρχει πάντως το λάθος σετ, όπως λέγαμε για το Νανσί-Νιμ και το Νανσί-Παρί. Εχουμε και λέμε. Αποδεκτό το 2.00 στη Μετς, καλή απόδοση για άσο ομάδας που πάει για άνοδο και βάσει δυναμικής είναι περισσότερο ομάδα επιπέδου L1 παρά L2. Στα καλύτερά της δεν είναι, όμως έχει καλό προπονητή και ρόστερ, στο οποίο πρόσθεσε τον Γενάρη τον ικανότατο σκόρερ Μπεκαμενγκά, που ήδη έχει κάνει την διαφορά. Η Μπρεστ ουσιαστικά ψάχνει να βρει κίνητρα μέχρι το φινάλε της σεζόν, γιατί η άνοδος δεν αποτελεί εφικτό στόχο με βάση τα όσα έχει δείξει όλη την σεζόν.
Βάσει ρεπορτάζ, η Κλερμόν έχει αυξημένες πιθανότητες για διπλό, γι’ αυτό και έπεσε αισθητά τις τελευταίες ώρες (2.82). Κι αυτή διεκδικεί την άνοδο και πετυχαίνει την Μπουργκ ντεφορμέ και με σημαντικότατες ελλείψεις σε όλες τις γραμμές, μεταξύ των οποίων και οι δύο σκόρερ της. Τέτοια ευκαιρία για διπλό, δύσκολα θα ξαναβρεί η ομάδα της Κορίν Ντιάκρ.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα