The Revenant στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
The Revenant στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος χόρτασε από το μεσοβδόμαδο ποδοσφαιρικό πάρτι σε 20 διαφορετικά γήπεδα της Ευρώπης και ζητά να… αποτοξινωθεί άμεσα. Να χαλαρώσει λίγο, βρε παιδί μου. Αμ, δε. Λάθος στιγμή διάλεξε. Διότι, αν κοιτάξει τι τον… περιμένει τούτο το τετραήμερο, θα… μεταθέσει την επιθυμία του για άλλη φορά. Θέλετε αποδείξεις; Διαβάστε.

Ξεκινάμε από τον πρώτο τελικό της σεζόν στην Αγγλία. Τελικός Λιγκ Καπ μεθαύριο, στον «ναό» (μη ρωτάτε «ποιος ναός;», ένας είναι). Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Και για τους δύο φιναλίστ, αυτό το τρόπαιο θα είναι η απόδειξη ότι επιστρέφουν στο προσκήνιο. ΟΚ, η Σίτι τα τελευταία χρόνια πήρε πρωταθλήματα, πήρα Κύπελλα, αλλά ακόμα η φανέλα της δεν έχει… βαρύνει πάρα πολύ. Χρειάζεται κι άλλα για να μπει στο κλαμπ των «μεγάλων». Αντίθετα, οι «ρεντς» έχουν πολύ βαριά φανέλα, αλλά τα 4 τελευταία χρόνια η τροπαιοθήκη τους έπιασε… αράχνες. Να το πάμε και παραπέρα; Από το 2006 έχουν πανηγυρίσει μόνο ένα Κύπελλο και ένα Λιγκ Καπ. Πολύ λίγα…
Λίγο πριν από τη σέντρα στο «Γουέμπλεϊ», θα έχει ολοκληρωθεί η 27η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Με τον καλύτερο τρόπο, μάλιστα. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ. Ενα από τα κορυφαία ζευγάρια την τελευταία 25ετία (και βάλε…) στο Νησί. Η μεν Γιουνάιτεντ παλεύει να μπει στην 4άδα και να ξεφύγει από την εσωστρέφεια που την… κατατρώει εδώ και ένα 8μηνο, η δε Αρσεναλ έφτασε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση και τώρα που ουσιαστικά ξεμπερδεύει με το Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει focus μόνο στον τίτλο.
Φεύγοντας από την Αγγλία, χάνουμε για λίγο τον… προσανατολισμό μας. Να πάμε προς Ισπανία ή προς Ιταλία μεριά; Ο κλήρος πέφτει στην Ιβηρική, άλλωστε υπάρχει μπροστά μας το derbi madrileno, Ρεάλ - Ατλέτικο. Ξέρετε ποια ομάδα θα βγει νικήτρια από την αυριανή μάχη στο «Μπερναμπέου»; Η… Μπαρτσελόνα. Με τη διαφορά στους 8 και στους 9 πόντους και με το clasico εντός έδρας (αρχές Απριλίου), οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν πολλούς λόγους να ανησυχούν για τον φετινό τίτλο. Από την άλλη όμως, μία επιτυχία σε ένα τέτοιο ματς, εκτοξεύει την ψυχολογία του νικητή, φέρνει ηρεμία, αισιοδοξία και φουντώνει τις ελπίδες, μπας και παραπατήσει στη συνέχεια η Μπάρσα. Η οποία, παρεμπιπτόντως, δεν έχει και τόσο εύκολο ματς μεθαύριο, διότι η Σεβίλλη έρχεται από αήττητο 14 αγώνων, χωρίς να υπολογίζουμε βέβαια τον χτεσινό στο Μόλντε.

Εχετε δει την αγωνιστική στην Ιταλία; Μακελειό. Από τις πέντε πρώτες της κατάταξης, οι τέσσερις συγκρούονται μεταξύ τους, άρα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αλλαγές. Τόσο σε επίπεδο κορυφής όσο και στο κυνήγι μιας θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ζευγάρια; Γιουβέντους – Ιντερ (οι «νερατζούρι» είναι μόλις η μία από τις τρεις ομάδες που έχουν φύγει με νίκη από το καινούργιο σπίτι της «Κυρίας») και Φιορεντίνα – Νάπολι (αμφότερες προέρχονται από πολύ δύσκολες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις χτες για το Γιουρόπα).
Ας έρθουμε και στα δικά μας. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη φιέστα τίτλου (γιορτάζοντας την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος και το ρεκόρ των 22 σερί εντός έδρας νικών), ωστόσο το ενδιαφέρον για την είσοδο στα πλέι οφ παραμένει αμείωτο. Και γίνεται πιο συναρπαστικό από τη στιγμή που την Κυριακή το βράδυ υπάρχει το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Τι μπορεί να προκύψει από το 90λεπτο στο ΟΑΚΑ; Να κλειδώσει τη 2η θέση η «Ενωση» ή να ξαναμπεί στο παιχνίδι το «τριφύλλι» αν καταφέρει να βγάλει διπλό. Εχουμε όμως και άλλες δύο θέσεις σε… αναμονή. Τη μία διεκδικεί ο Πανιώνιος που φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και την άλλη ο ΠΑΟΚ που περιμένει τον Αστέρα, με αποκλειστικό στόχο να τον διώξει μια και καλή από το πλάνο…
Δείτε και ορισμένα ακόμα μεγάλα ματς: Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν στη Γερμανία, Λυών – Παρί Σ.Ζ. στη Γαλλία, Φενέρ – Μπεσίκτας στην Τουρκία, Αντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης και Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, Αγιαξ – Αλκμααρ στην Ολλανδία, Ράσινγκ – Μπόκα στην Αργεντινή, μέχρι και Νυρεμβέργη – Γκρόιτερ Φιρτ στην Τσβάιτελιγκα. Βάλτε και την πρεμιέρα στην Ιαπωνία, συν την επανέναρξη στη Δανία, και έχετε πολλούς λόγους για να ασχοληθείτε σοβαρά με το κουπόνι. Καλή τύχη στις επιλογές σας, τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Παιχνίδια στο γκολ και Γουέστ Χαμ
Billaras (Betsellers): Αλλαγή ταχύτητας
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Οι δύο… κολλητές
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Γερμανικό over στο 1.90+ μου κάνει
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Σοβαρή και αξιόπιστη
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Προβάδισμα στα «σφυριά»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Τα ημίχρονα της Ινγκολσταντ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Ποιες ομάδες φέρνουν over 3,5
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Ο Μαθιός τση κερά – Φροσύνης
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Το μεγάλο σορτάρισμα
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Πρώτος τίτλος στο «Γουέμπλεϊ»
Πάνος Κραψίτης: Πέφτουν κορμιά στη Βαρκελώνη
Bαγγέλης Λυκάκης: Αλλαγή σκυτάλης στη Γρανάδα
Πάνος Γαρίδης: Γιουβέντους – Ιντερ, πράξη 1η
Γεράσιμος Μανωλίδης: O Λεβαντόφσκι θυμάται
Νίκος Μπέλτσος: Σύγκρουση φορμαρισμένων στο «Αρίνα»
Μάρκος Xάννα: Αίμα και άμμος στο «Βικτόρια Ρόουντ»
Γιάννης Αλυσανδράτος: Επικίνδυνες αποστολές για τους πρωτοπόρους
Χρήστος Στεργίου: Για το πέντε στα πέντε
Σταύρος Πραβής: Κρίνεται η δεύτερη θέση
Γιώργος Πετρίδης: Πλησιάζει τον… Εουσέμπιο ο «Μητρο-γκόλ»
Μίλτος Ζωγράφος: Σοβαρεύονται οι «μεγάλοι»
Αντώνης Οικονομίδης: Τη Δευτέρα κρίνεται ο τίτλος
Ντενίς Μάρκο: Ομιχλώδες τοπίο
Γιάννης Καραγιάννης: Φορτσάρει η Σέλτικ
Δημήτρης Κοντοές: Σπεσιαλίστες στις «αποδράσεις»
Γιώργος Κωστομοίρης: Απειλείται το αήττητο της Βέχεν
Σταμάτης Σαμαράς: Εγκαίνια στην Οσάκα
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Επικίνδυνη αποστολή για Μοντερέι
Τάσος Χαλκιόπουλος: Η επιστροφή της Ουρακάν!
Χρήστος Χρυσαΐτης: Ριμέικ των τελικών του περσινού Απερτούρα
Νίκος Κοτσαρίνης: Φουντώνει η μάχη των πλέι οφ
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα