Η έδρα δεν αρκεί

Gazzetta team
Η έδρα δεν αρκεί

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Χαιρετώ, 1/2 έγραψε ο απολογισμός της Τετάρτης. Πέρασε το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά χάθηκε το εκατέρωθεν σκοράρισμα στο ΑΕ Λεμεσού – Απόλλων Λεμεσού με τον Απόλλωνα να επικρατεί στα χασομέρια 1-0 αλλά την ΑΕΛ να έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Πάμε όμως στα σημερινά.

Θα ξεκινήσω από το σημείο που μου έχει κλείσει το μάτι εδώ και μέρες. Ο λόγος για την κόντρα στη Χώρα των Βάσκων και το ματς Μπιλμπάο – Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα, καθώς στο εντός έδρας ηττήθηκαν 1-0 εξαιτίας της γκολάρας του Αντούριθ. Ποιοτικά ισοδύναμες οι δύο ομάδες κατ εμέ και εάν παραβλέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα ο ακραίος φαβοριτισμός των Βάσκων αδικεί τη φιλοξενούμενη ομάδα. Μέσα στο παιχνίδι και το Χ καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας οι οικοδεσπότες παίρνουν το εισιτήριο. Ανευρη στο τελευταίο η Μπιλμπάο στο ντέρμπι των Βάσκων, κόντρα στη Σοσιεδάδ (0-1) βραχυκύκλωνε και η κούραση ήταν αισθητή. Οσο περίεργο και να ακούγεται οι Μασσαλοί καλύτερα αποδίδουν εκτός παρά εντός, για άλλη μια φορά άφησαν βαθμούς στο «Βελοντρόμ», αυτή τη φορά απέναντι στην αξιόμαχη Σεντ Ετιέν (1-1). Από δύσκολα παιχνίδια έρχονται αμφότερες, αλλά η Μπιλμπάο δεν φαίνεται στο ευνοϊκότερο μομέντουμ. Παράλληλα (αν εξαιρέσουμε το ματς του Λιγκ Καπ με την Τουλούζ που κρίθηκε στην παράταση) η φιλοξενούμενη μετράει μόλις μια ήττα στις 15 τελευταίες εξορμήσεις της. Στο 3.25 το 2 draw no bet, αξίζει την προσοχή μας. Αποπροσανατολιστικός ο χαμηλός άσος για μια ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα