Η δύναμη της νομοτέλειας

Gazzetta team
Η δύναμη της νομοτέλειας

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Οσοι είστε τακτικοί αναγνώστες της στήλης, θα έχετε καταλάβει ότι η στοιχηματική μου λογική βασίζεται πολύ (και) στη νομοτέλεια. Στον άγραφο δηλαδή νόμο που διέπει την φύση και την ζωή των ανθρώπων, σύμφωνα με τον οποίο κάποια φαινόμενα-καταστάσεις που συγκεντρώνουν λογικές πιθανότητες εμφάνισης και δεν ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, θα συμβαίνουν συχνά ή σπάνια, θα επαναλαμβάνονται ανά τακτά ή άτακτα χρονικά διαστήματα και θα πρωτοεμφανιστούν, αργά ή γρήγορα.

Στο ποδόσφαιρο, νομοτελειακά κάποια αποτελέσματα εμφανίζονται ή επαναλαμβάνονται, με τις πιθανότητες εμφάνισης να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο όταν αυτή (η εμφάνιση) καθυστερεί. Που θέλω να καταλήξω; Σε κάποιες σκέψεις μου που θα παραθέσω πιο κάτω, αλλά και στην επιλογή του Μέσι για anytime scorer, που ήταν το βασικό μου ποντάρισμα χθες. Είχε αντιμετωπίσει 6 φορές τον Τσεχ, ποτέ δεν τον είχε «νικήσει», είτε από τη βούλα του πέναλτι είτε σε τετ-α-τετ είτε λόγω δοκαριού. Βάσει των υψηλών πιθανοτήτων νίκης της Μπάρσα χθες και των προσωπικών του στατιστικών (ειδικά με την Αρσεναλ), νομοτελειακά βρισκόμασταν πολύ κοντά στο να κάνει… σεφτέ απέναντι στον Τσέχο.
Ξέρω πολλούς που φοβούνται να ποντάρουν σε σκόρερ, εν μέρει έχουν τα δίκια τους καθώς μιλάμε για ποντάρισμα σε έναν μόνο παίκτη, που μπορεί να τραυματιστεί ή να αποβληθεί, και όχι στις επιδόσεις μιας ολόκληρης ομάδας. Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να θεωρώ ότι αποδόσεις από 1.80 και πάνω (για anytime scorer, όχι για first), σε παίκτες με την εκτελεστική δεινότητα και την συχνότητα σκοραρίσματος του Αργεντίνου και του Ρονάλντο, οι οποίοι εκτελούν τα απευθείας στημένα και τα στατιστικά τους έχουν ξεφύγει από τα νορμάλ στάνταρ εδώ και χρόνια, έχουν ξεκάθαρα παικτική αξία. Δε λέω φυσικά ότι θα σκοράρουν σε κάθε ματς (κοντά είναι πάντως), όμως για μένα ένα δίφραγκο στο anytime του Μέσι, του Ρονάλτο, ακόμα και του Σουάρες, του Ζλάταν ή του Λεβαντόφσκι, οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες που σκοράρουν πάντα και πολύ, αξίζει σαφώς περισσότερο από αρκετά 1.70, 1.80 κ.ο.κ. σε κάποια σημεία.
Με την ίδια νομοτελειακή λογική κατέληξα και στο Χ του Γιούβε-Μπάγερν. Βρισκόμαστε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα ματς δεν είδαμε, παρόλο που όλα τους βρέθηκαν κοντά στο Χ, το ζευγάρι αυτό ήταν εξ αρχής το πιο αμφίρροπο και από τα 8 , άρα το 3.20+ άξιζε το ρίσκο του. Χ θα μου πεις, το πιο εύθραυστο αποτέλεσμα, σύμφωνοι 100%. Όμως και η ισοπαλία μέσα στο παιχνίδι είναι, μάλιστα σε αναμετρήσεις μεταξύ ισοδύναμων σχεδόν ομάδων πάντα είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα. Και το στοίχημα, παιχνίδι πιθανοτήτων είναι.
Για να κλείσω με την θεωρία και να περάσω στα αποψινά και αυριανά παιχνίδια, επαναλαμβάνω ότι η απόδοση είναι το Α και το Ω στο στοίχημα. Όταν αυτή κινείται σε ανεκτά και όχι… τοκογλυφικά επίπεδα και συμπίπτει ή ξεπερνά τις πιθανότητες που συγκεντρώνει αντικειμενικά η επιβεβαίωση ενός γεγονότος, τότε για μένα έχει ανάψει το πράσινο φως για να την ποντάρω. «Κολλήματα» στο στοίχημα δεν χωράνε. Είτε πληρωθείς ένα 2.00 π.χ. από την Ρεάλ Μαδρίτης είτε το πληρωθείς από την Κάουντενμπιθ είτε από το ποντάρισμά σου σε κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, πέναλτι κτλ. είτε από τον νικητή εκλογών, τα ίδια λεφτά κερδίζεις.
Στα αποψινά του Τσάμπιονς Λιγκ, πολύ κλειστό ματς και χαμηλό σκορ περιμένω στο Αϊντχόφεν-Ατλέτικο. Ανώτεροι οι Ισπανοί, όμως το διπλό ακόμα και στο 2.00 δεν μπορώ να πω ότι με «τρελαίνει». Η Ατλέτικο δεν πατά καλά τώρα τελευταία, η PSV και βαριά φανέλα έχει στην Ευρώπη (εντός έδρας στον όμιλο έκανε το 3/3 με Γιουνάιτεντ, Βόλφσμπουργκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας!) και φορμαρισμένη είναι. Ο Κοκού ξέρει πως η άμυνα της Ατλέτικο πολύ δύσκολα δέχεται γκολ και χωρίς τον τιμωρημένο σήμερα αρχισκόρερ του Ντε Γιονγκ, αλλά και τους σημαντικούς Γκουαρδάδο, Λεστιέν να προέρχονται από τραυματισμούς, σίγουρα θα κοιτάξει πρωτίστως να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, έτσι ώστε να έχει περισσότερες ελπίδες στη ρεβάνς της Μαδρίτης. Οσο κι αν μιλάμε για ολλανδικό γήπεδο, το under και το no goal δικαίως προσφέρονται σε τιμές καθαρού φαβορί. Κι ο Σιμεόνε άλλωστε, δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα από νωρίς. Κρατάω το 0-0 σκορ ημιχρόνου (2.45). Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο 45λεπτο και στα δύο παιχνίδια της PSV με τη Βόλφσμπουργκ, αλλά και στο εντός 2-1 επί της ΤΣΣΚΑ, 0-0 πήρε στο 90λεπτο του «Ολντ Τράφορντ», ακόμα και στο εντός 2-1 επί της Γιουνάιτεντ, το 1-1 του α’ ημιχρόνου διαμορφώθηκε απ’ το 40’ και μετά. Για την Ατλέτικο, το 0-0 είναι το συνηθέστερο σκορ ημιχρόνου σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. 0-0 έληξε το ημίχρονο στους 3/6 πρώτους αγώνες των «16» μέχρι στιγμής, ακόμα και αυτοί που είχαν σκορ στο 45λεπτο, τα γκολ μπήκαν από το 40’ και μετά, βλέπουμε δηλαδή ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να «καθαρίσει» το ματς από το α’ ημίχρονο.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα