Τσου Λου για τηλεθέαση, Αγγλία για στοίχημα

Gazzetta team
Τσου Λου για τηλεθέαση, Αγγλία για στοίχημα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Χαιρετώ! Αυτή η Μαρσέιγ ούτε επίτηδες να το κανε. Μία με τη Λιλ ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις παίζοντας με παίκτη λιγότερο, μία προχθές με τη Σεντ Ετιέν ισοφαρίζει πάλι στις καθυστερήσεις, πάλι με παίκτη λιγότερο. Σημεία του 4.50+. Υπενθυμίζω κι ένα παρόμοιο τον Οκτώβρη, ένα 2-2 σε Τενερίφη – Οσασούνα, που έκλεινα τρίξι. Με 10 από το 51' η Τενερίφη, ισοφάρισε πάλι στις καθυστερήσεις.
Εχουμε πει πολλές φορές, πρέπει και να σε θέλει λίγο όταν κυνηγάς τέτοια σημεία. Θα μου πεις, η Τότεναμ είχε διπλό δοκάρι στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, αν εκεί έμπαινε το 1-0, μπορεί το διπλό να μην ερχόταν ποτέ. Μα προφανώς όταν παίζουμε σημεία του 6.50, δεν περιμένουμε το φαβορί να βγάλει το ματς χωρίς φάση! Αλλά, δεν είναι ότι απλά το τρώω στο 90'φεύγα, είναι ότι το τρώω και με παίκτη παραπάνω! Το πάτεντ χάθηκε εύκολα, η Μπέτις στο 2ο ημίχρονο μπορούσε να το πάρει, anyway, με γκρίνια ξεκινήσαμε, δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε άλλο.
Πάμε στα καινούρια. Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτα ματς της φάσης των 16 μέρος 2ο και Γιουρόπα Λιγκ ρεβάνς της φάσης των 32. Σήμερα έχει ματσάρες στο Τσου Λου. Αρσεναλ – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν. Πολύ... έξυπνο από πλευράς ΟΥΕΦΑ να τα βάλει την ίδια μέρα. Είναι να απορείς μερικές φορές. Και αύριο έχει Ντινάμο Κιέβου – Σίτι και PSV – Ατλέτικο.

Αρσεναλ – Μπαρτσελόνα λοιπόν. Στην καλή της μέρα, η Αρσεναλ μπορεί να δυσκολέψει τους Ισπανούς. Κανείς βέβαια δεν εγγυάται ότι οι «κανονιέρηδες» θα βρεθούν σε καλή μέρα. Η Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν απίθανο να μην βρει γκολ. Από την άλλη, όμως, εντός η Αρσεναλ δεν μένει πολλές φορές στο μηδέν. Για μένα, ξεκινάει από το 1-1, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μείνει κιόλας στο... 1-1!
Στο άλλο, το Γιούβε – Μπάγερν, νομίζω ότι και οι δύο είναι... άτυχες! Η Μπάγερν στοιχηματίζω πως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει στη συγκεκριμένη φάση την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Σε μια περίοδο μάλιστα, που η Γιούβε είναι καλά. Σημαντική η απουσία του Κιελίνι πίσω, όμως ιταλική ομάδα σε νοκ άουτ ματς σπάνια δεν αμύνεται σωστά. Η Μπάγερν έχει κι αυτή θέματα στο κέντρο της άμυνας. Και νομίζω πως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Να διάλεγα κι εδώ κάτι; Κι εδώ 1-1 θα έπαιζα (αν έπαιζα, που δεν παίζω).
Τα αυριανά είναι κι αυτά πολύ οριακά. Ενας Θεός ξέρεις τι θα δούμε από την Ντινάμο Κιέβου μετά από τη διακοπή. Μήνες έχει να παίξει επίσημο ματς, άγνωστο πως θα εμφανιστεί. Από την άλλη, ο Πελεγκρίνι ρίσκαρε στο Κύπελλο με την Τσέλσι, έβαλε πιτσιρίκια, η συντριβή ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, όμως τουλάχιστον έχει ξεκούραστους τους βασικούς. Δεν βλέπω να χάνουν οι Αγγλοι, αλλά είναι πολύ οριακό! 1-1; Κι αυτό; Γιατί όχι; (γέλια). Το PSV – Ατλέτικο νομίζω είναι ο ορισμός του No bet. Το διπλό στην απόδοση αυτή δεν παίζεται, εξάλλου η Ατλέτικο δεν είναι στα καλύτερά της, από την άλλη όμως δεν με ψήνει και η PSV. Τίποτα απολύτως.
Στο Γιουρόπα Λιγκ δύο είδα πιο σοβαρά. Το ένα είναι η κόντρα της Μπιλμπάο, απέναντι στην... Μαρσέιγ. Η Μπιλμπάο δεν είναι στα καλύτερά της, ήταν πολύ κακή κόντρα στην Σοσιεδάδ, η Μαρσέιγ είναι αποτελεσματικότερη εκτός απ' ό,τι εντός. Αλλά ΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα μπλέξω πάλι με την Μαρσέιγ! Το άλλο είναι η κόντρα της Νάπολι απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Την είδα τη Δευτέρα το βράδυ τη Νάπολι, για ακόμα ένα ματς το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά. Δείγματα ντεφορμαρίσματος. Η Βιγιαρεάλ, βέβαια, περνάει και με ισοπαλία. Πάνω από 5.00 το διπλό σήμερα, σηκώνει και κάλυψη. Θα το ξαναδούμε την Πέμπτη όμως.
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα