Δίλημμα στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Δίλημμα στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Ποιο χέρι ήταν αυτό που έβγαλε τα συγκεκριμένα μπαλάκια στην κλήρωση της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ; Ακούς εκεί Αρσεναλ – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν. Δεν τις θέλαμε τόσο… νωρίς αντιμέτωπες αυτές τις τέσσερις ομάδες. Και άντε, να δεχτούμε ότι στα νοκ άουτ πάντα προκύπτουν 1-2 μεγάλα ζευγάρια. Ποιο… διεστραμμένο μυαλό έφερε τα δύο ματς την ίδια μέρα; Δηλαδή, εμείς τι θα κάνουμε απόψε; Θα τρελαθούμε στο ζάπινγκ, προφανώς…
Πολύ σπουδαία βραδιά σήμερα. Τέσσερα κλαμπ, που… εύκολα θα μπορούσαν να απαρτίζουν την ημιτελική φάση, δίνουν τις πρώτες ευρωπαϊκές εξετάσεις για το νέο έτος. Ολες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, αλλά οι δύο από αυτές δεν θα τον… περάσουν. Κι αν στο ένα από τα δύο ζευγάρια η ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα είναι δεδομένη και οι πιθανότητες πρόκρισης σαφέστατα υπέρ της, στο άλλο τα πάντα είναι ανοιχτά. Από τη μια η σκληρή Γιουβέντους, που σε 11 επίσημα ματς μέσα στο 2016 έχει μαζέψει μόλις μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα της (!) και από την άλλη η υπερηχητική Μπάγερν, που μέσα στη σεζόν έχει γνωρίσει δύο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις: μία από την Αρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και μία από την Γκλάντμπαχ στην Μπουντεσλίγκα. Οφείλουμε, τέλος, να αναφέρουμε ότι απόψε στο Τορίνο θα βρεθούν απέναντι οι δύο κορυφαίοι τερματοφύλακες στον κόσμο…
Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι σήμερα λίγο μετά τις 23:30 θα νιώθουμε «χορτασμένοι» από μπάλα. Αρα, λοιπόν, μπορούμε αύριο να χαλαρώσουμε. Βοηθάει άλλωστε και το πρόγραμμα: Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι. Χωρίς άλλα σχόλια, με την ευχή μόνο να παρακολουθήσουμε δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις.
Την Πέμπτη, σειρά παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ. Για τον Ολυμπιακό, όλα όσα ειπώθηκαν (ορισμένα σε υπερβολικό βαθμό) αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στις Βρυξέλλες, πιθανότατα θα του κάνουν… καλό. Ηδη, το πρώτο δείγμα (με τον Ατρόμητο την Κυριακή) ήταν θετικό. Απομένει τώρα το δεύτερο, ασφαλώς, πιο κρίσιμο και πιο σημαντικό. Αυτή η Αντερλεχτ δεν μπορεί να προβληματίσει τους «ερυθρόλευκους», φάνηκε ξεκάθαρα την περασμένη Πέμπτη. Αλλά το 1-0 αγχώνει. Ξέρεις ότι αν δεχτείς γκολ, πρέπει να βάλεις τουλάχιστον τρία. Ξέρεις ότι αν το ματς κυλάει χωρίς να έχεις βρει δίχτυα, θα βιαστείς, θα κάνεις λάθη και ενδεχομένως θα τα πληρώσεις. Ξέρεις, δε, ότι αν αποκλειστείς από αυτήν (το ξανατονίζουμε) την Αντερλεχτ, θα πρόκειται για αποτυχία...
Πλην του Πειραιά, άλλες 15 ευρωπαϊκές πόλεις θα φιλοξενήσουν ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Ας δούμε συνοπτικά τα πιο βαριά ονόματα. Ανοιχτή η πρόκριση για Τότεναμ – Φιορεντίνα (1-1), Νάπολι – Βιγιαρεάλ (0-1), Λάτσιο – Γαλατασαράι (1-1), Σάλκε – Σαχτάρ (0-0), σαφές προβάδισμα για την Ντόρτμουντ που πάει να υπερασπιστεί το 2-0 στο Πόρτο, επικίνδυνη η αποστολή της Λίβερπουλ που πρέπει να νικήσει την Αουγκσμπουργκ για να συνεχίσει στους «16», άνετη η Μπιλμπάο μετά το υπέρ της 1-0 στη Μασσαλία.
Αν είστε… εθισμένοι με το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν σας αρκούν τα τέσσερα μόλις ματς του διημέρου, μην ανησυχείτε. Υπάρχει η ίδια διοργάνωση σε άλλες τρεις ηπείρους. Ναι, καλά διαβάσετε. Θα βρείτε αγώνες σε Ασία (ξεκινάει η φάση των ομίλων και ο Δημήτρης Σιώρης αναλύει τα 16 ζευγάρια), Βόρεια & Κεντρική Αμερική (πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης) και Λατινική Αμερική (η 2η αγωνιστική του Λιμπερταδόρες). Αν όμως προτιμάτε πρωταθλήματα, και για σας έχουμε τη λύση: πλήρες πρόγραμμα σε Τσάμπιονσιπ, Περού, Κολομβία, ενώ το κουπόνι συμπληρώνουν εξ αναβολής αναμετρήσεις από Αγγλία, Σκωτία, συν το Κύπελλο Μεξικού. Οσο για μπάσκετ, σημειώστε (παρότι είμαστε σίγουροι ότι ήδη το γνωρίζετε) την επιστροφή της Ευρωλίγκας μετά από διάλειμμα μίας εβδομάδας και τα πρώτα νοκ άουτ ματς στο Γιούροκαπ. Καλή τύχη στις δικές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Λαμπερά ζευγάρια
Billaras (Betsellers): Οταν παίζεις με τη φωτιά
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Το Europa των εκπλήξεων
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Διπλό με g/g και Μέσι
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Κυνική εκτός έδρας
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): «Keep Suarez quiet»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Με δύο ειδικά στοιχήματα
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Πέντε σερί αποτυχίες η Αρσεναλ
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Ξεκάθαρο λάθος στις αποδόσεις
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Από άλλη… γωνία
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Ενας άλλος… Παναθηναϊκός
Μάρκος Xάννα: Μακριά και… αγαπημένοι!
Γιάννης Αλυσανδράτος: Λογικό ή παράλογο (;)
Ντενίς Μάρκο: «Λιοντάρια» με αυτοπεποίθηση
Γιάννης Καραγιάννης: Με φόντο τη... Ρέιντζερς
Δημήτρης Κοντοές: «Μπλακ τζακ» στο Τσέλτεναμ
Τάσος Χαλκιόπουλος: Χάνουν το απόλυτο Λανούς και Τουκουμάν!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα