Προϋποθέσεις για γκολ

Gazzetta team
Προϋποθέσεις για γκολ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μίλτου Ζωγράφου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Τα λάθη πληρώνονται. Νόμος στη ζωή. Και έτσι πρέπει να είναι. Όπως το πληρώνουν οι μπουκ όταν είναι «απρόσεκτοι» και μας δίνουν τον άσο της Κόνιασπορ κόντρα σε μια ντεφορμέ και εκ των ουραγών ομάδα στο 2.25 και το Over της Κερέταρο με την Τίγκρες, ομάδων που σκοράρουν για πλάκα, σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο 2.00, έτσι κι όταν επιλέγουμε (για τον εαυτό μου μιλάω) το διπλό της Γιουβέντους και μάλιστα σε τραβηγμένη εκδοχή (-1) σε απόδοση κάτω του 2.00 θα το πληρώσουμε… Δύο στα τρία χθες λοιπόν με συνολικό κέρδος +1.25 units ή αλλιώς yield +41.67%...

Πάμε στα σημερινά…
Στην Α’ Γερμανίας, η Χέρτα υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία, έχοντας πάντως τρεις ισοπαλίες, εντός έδρας όμως παραμένουν ιδιαίτερα δυνατοί (6-3-1), με τη μοναδική ήττα από την Γκλάντμπαχ στα πολύ καλά της. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μετά από καιρό εκτός έδρας, όχι όμως στη Γερμανία, αλλά στο Βέλγιο της Γάνδη. Εντός συνόρων και πιο συγκεκριμένα στην Μπουντεσλίγκα, όταν απομακρύνονται από την έδρα τους χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς τους, έχοντας κερδίσει μόλις μία φορά, την Ντάρμσταντ 1-0 λίγο πριν του Αγ. Δημητρίου, ενώ έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες, όλες με τριάρες. Καλές επιστροφές στη Χέρτα, που παραμένει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, αρκετές και πάλι οι απουσίες στη Βόλφσμπουργκ, ο άσος στο DNB στο 1.87.
Άλλο ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, το ντέρμπι του Ρήνου ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι είναι αλήθεια πως δεν είναι σε καλό φεγγάρι, εντούτοις αυτό οφείλεται περισσότερο στο ότι το πρόγραμμά τους ήταν αρκετά δύσκολο και περιλάμβανε ένα δυνατό τεστ εντός με την Ντόρτμουντ (1-3) και άλλα δύο δυνατά ματς εκτός έδρας (Μάιντς 1-0 και Αμβούργο 3-2). Τρεις ήττες λοιπόν στα τέσσερα τελευταία, εντούτοις εντός έδρας αλλάζει το πράγμα, αφού έχει τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα. Η Κολωνία από την άλλη, έρχεται από νίκη εντός επί της Άιντραχτ Φρ. 3-1, παραμένει αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα (1-2-0), ενώ εκτός έδρας έχει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και μια νίκη στο Λεβερκούζεν στις αρχές Νοεμβρίου. Ο χαρακτήρας του ντέρμπι μίσους που υπάρχει στο συγκεκριμένο ματς, η ευνοϊκή για τους γηπεδούχους πρόσφατη παράδοση (τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς από το 2010 και μετά) και κάποιες απουσίες στους φιλοξενούμενους, κάνουν τον άσο στο 2.20 να μοιάζει αρκετά πιθανός…
Μένω Γερμανία, κατεβαίνω όμως δύο κατηγορίες και πάω στο ματς της Φορτούνα Κολωνίας με τη Βέχεν. Όσο «σφιχτή» είναι εκτός Κολωνίας η Φορτούνα, τόσο «έξω καρδιά» είναι όταν παίζει μπροστά στους οπαδούς της. Έντεκα συνεχόμενα Over εντός έδρας, τα εννέα εξ αυτών και G/G, ενώ το μόνο ματς από τα δώδεκα που έδωσε ως γηπεδούχος και δεν ήταν Over ήταν το 1-1 με την Άαλεν την 1η Αυγούστου. Από την άλλη, υπάρχει μια Βέχεν που όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί ο Γιώργος Κωστομοίρης, έχει πετύχει όλα κι όλα έξι γκολ εκτός έδρας, τα οποία μάλιστα σημειώθηκαν σε τέσσερα ματς, αφού σε δύο εξ αυτών σημείωσε από δύο (Στουτγάρδη ΙΙ και Κότμπους). Φουλ του Over και G/G λοιπόν η μία, τρία συνεχόμενα Under η άλλη. Αν το over ήταν σε αποδόσεις φαβορί δε θα ασχολούμουν, όταν όμως το βρίσκω στο 2.09 στη νομίζω πως έχει αξία… Άλλωστε, η Φορτούνα μπορεί να το βγάλει και μόνη της (σε τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα εντός πέτυχε τρία γκολ και πάνω), αλλά επιπλέον η ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων δίνει στη Βέχεν τη δυνατότητα να σταματήσει την επιθετική της «ανομβρία» εκτός έδρας.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα