ATP 500 Rio ATP 250 Marseilles & Delray Beach

Gazzetta team
ATP 500 Rio ATP 250 Marseilles & Delray Beach

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Άλλα τρία τουρνουά μέσα στην εβδομάδα με….πολύ τένις. Τα βλέμματα στην χωμάτινη επιφάνεια του Ρίο, με τον Ναδάλ να δίνει και πάλι το παρόν. Επιστροφή Ντελ Πότρο στα court του Ντελρέι Μπιτς.
Καλησπέρα είπαμε…δεν είπαμε!
Καρμπόν θυμίζει η εβδομάδα που μπαίνει. Τρία τουρνουά και πάλι. Αυτή τη φορά το 500άρι βρίσκεται σε χωμάτινη επιφάνεια. Οι Βραζιλιάνοι έχουν επενδύσει πολλά στο προϊόν και αναμένεται να δούμε σκληρές μάχες. Ποιοτικό και με…φινέτσα το τουρνουά στη Μασσαλία. Περισσότερο λόγω θεάματος και μάρκετινγκ και λιγότερο λόγω αγωνιστικής δράσης, το τουρνουά στη Φλόριδα.
Rio Open presented by Claro 2016

Κατηγορία: ATP 500
Τόπος διεξαγωγής: Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Επιφάνεια: Χωμάτινη (ανοικτό)
Έπαθλο: 1,333,085 $(περίπου 1,189,222 €)
Ημ/νία: 15 Φεβρουαρίου - 21 Φεβρουαρίου
Έτος ίδρυσης: 2014 (3η χρονιά)
Κάτοχος τίτλου (2015): Νταβίντ Φερέρ
Τοπ κατάταξη: 1.Ραφαέλ Ναδάλ (Ισπανός), 2.Νταβίντ Φερέρ (Ισπανός), 3.Τζο Τσονγκά (Γάλλος), 4.Τζον Ισνέρ (Αμερικάνος), 5.Ντομινίκ Τιέμ (Αυστριακός), 6.Τζακ Σοκ (Αμερικάνος), 7.Φάμπιο Φονίνι (Ιταλός), 8.Τόμαζ Μπελούτσι (Βραζιλιάνος)
Πληροφορίες τουρνουά: Το μοναδικό τουρνουά στη Νότιο Αμερική που υποδέχεται άνδρες και γυναίκες. Αναμφίβολα το μεγαλύτερο event τένις στη χώρα του «καφέ». Συγκαταλέγεται στα τρία τουρνουά παγκοσμίως, σε επίπεδο ATP500, που διεξάγονται σε χωμάτινη επιφάνεια. Τα άλλα δύο είναι του Αμβούργου και της Βαρκελώνης. Το κεντρικό court διαθέτει 6.200 θέσεις, ενώ συνολικά συναντάμε εννέα χωμάτινα γήπεδα. Μην ψάχνεται…παλιούς πρωταθλητές. Το τουρνουά διεξάγεται αισίως για τρίτη σερί χρονιά, γι’ αυτό το λόγο οι Βραζιλιάνοι έχουν πέσει με τα μούτρα στην άριστη οργάνωση των αγώνων (πολλά λεφτά διατέθηκαν στο μάρκετινγκ). Αν το ακούσετε με την ονομασία Rio open presented by Claro hdtv, μην απορήσετε. Αναφέρεται με αυτή την ονομασία για λόγους σπόνσορα. Πρώτος πρωταθλητής (2014) ο Ραφαέλ Ναδάλ και την περσινή χρονιά, ο συμπατριώτης του Φερέρ.
Αγωνιστικά νέα: Οι Ισπανοί Ναδάλ και Φερέρ βρίσκονται και φέτος στην διοργάνωση. Η πρώτη οχτάδα συμπεριλαμβάνει «καυτά» ονόματα. Συνεπώς θα δούμε αρκετά ανταγωνιστικά ματς. Ο νικητής στην Αργεντινή, Ντομινίκ Τιέμ, βρίσκεται επίσης στους συμμετέχοντες. Την εμφάνιση του κάνει μετά από καιρό ο Σοκ. Τσονκκά και Ίσνερ δίνουν σαφώς έναν «δυνατό» τόνο. Οι περισσότεροι αθλητές είναι Λατινοαμερικάνοι και Ισπανοί. Ο Κορεάτης Ντάνιελ, ο Αργεντίνος Μπαγκνίς, ο Βραζιλιάνος Ελίας και ο Ισπανός Τράβερ πήραν εισιτήριο από τα προκριματικά ενώ με wild card ήρθαν στο Ρίο, οι Βραζιλιάνοι Μοντέιρο και Σόουζα αλλά και ο πιτσιρικάς Χιλιανός Γιάρι (πολύ καλός αθλητής αλλά έπεσε πάνω στον Φερέρ). Όλοι οι τενίστες θα αγωνιστούν στον πρώτο γύρο, καθώς δεν υπάρχουν bye.

Εκτίμηση: Με την πρώτη ματιά θα δούμε τα φαβορί Ναδάλ και Φερέρ να δεσπόζουν στις πρώτες θέσεις. Το τουρνουά της Αργεντινής μας απέδειξε περίτρανα πως δεν υπάρχουν φαβορί, ακόμα αν και οι δύο Ισπανοί έχουν μεγαλύτερη ποιότητα από τους αντιπάλους τους. Μην ξεχνάμε πως ο Τιέμ θα έχει την ψυχολογία με το μέρος του μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Προσοχή στους Λατίνους και δη στους Βραζιλιάνους. Ο Μπελούτσι για παράδειγμα θα είναι…δυνατός. Ο Τσονγκά δήλωσε – και πάλι – πως πάει για την πρωτιά. Προσωπικά θα ήθελα να δω και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σοκ.

ΑΓΩΝΕΣ 1ΟΥ ΓΥΡΟΥ
21:00 Πέγια (71) – Ίσνερ (11)
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο παικτών αλλά ο Αργεντίνος θα παλέψει στο χώμα. Εξάλλου αυτό είναι και το αδύναμο σημείο του υψηλόσωμου Αμερικάνου. Απλώνομαι έως την απλή νίκη του Ίσνερ.
Εκτίμηση: Απλή νίκη Ίσνερ (1.45)
22:30 Ντολγκοπόλοφ (43) – Μπελούτσι (17)
Περίεργο ματς από την άποψη πως ο Μπελούτσι αγωνίζεται στην πατρίδα του, όμως έχει απέναντι του έναν ποιοτικό αντίπαλο. Δεν θα τον ήθελε για τον πρώτο γύρο. Αποτυχημένο το τουρνουά του Ουκρανού στην Αργεντινή. Δεν συμμετείχε στο Μπουένος Άιρες ο Βραζιλιάνος αλλά έφτασε στον τελικό του Κίτο πριν δύο εβδομάδες, όταν και έχασε 2-1 σετς από τον Μπούργκος. Θα πάω στην απλή νίκη του Μπελούτσι λόγω εντοπιότητας.
Εκτίμηση: Απλή νίκη Μπελούτσι (1.75)
23:00 Τράβερ (118) – Μονάκο (55)
Δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Αργεντίνος στο ματς. Καλύτερος από τον Τράβερ και μπορεί να υπερκαλύψει το χάντικαπ στα γκέιμς. Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί σε χώμα οι δύο αθλητές, με τον Μονάκο να προηγείται 3-2. Η τελευταία ωστόσο ήταν το 2013.
Εκτίμηση: -3.5 γκέιμς Μονάκο (1.75)
23:00 Λάγιοβιτς (77) – Ράμος (47)
Περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ λόγω της καλής απόδοσης του Σέρβου στην Αργεντινή. Υπάρχει αξία στη νίκη του Λάγιοβιτς σε τέτοιες αποδόσεις, χωρίς να είναι βέβαια το φαβορί. Κινητικός ο Ράμος και με καλές διαγώνιους, χωρίς να με εντυπωσιάζει.
Εκτίμηση: Απλή νίκη Λάγιοβιτς (2.40)
(16/2) 00:00 Φονίνι (24) – Μπεντέν (51)
Θα πεισμώσει ο Ιταλός μετά την ήττα του από τον πρώτο γύρο στην Αργεντινή. Δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ο Σλοβένος. Νίκη του Ιταλού στο χάντικαπ των γκέιμς.
Εκτίμηση: -3.5 γκέιμς Φονίνι (1.65)
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα