Save the last… dance!

Gazzetta team
Save the last… dance!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάρκου Χάννα από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αν δεν είδατε τους διαγωνισμούς του Σαββάτου, τότε… σπεύσατε. Κι αν το Skills Challenge λειτούργησε ως πρόγευμα, σε τρίποντα και καρφώματα η αδρεναλίνη ανέβηκε επικίνδυνα. Ειδικά στα καρφώματα, ο τελικός μετέτρεψε το Σάββατο σε night to remember!
Συνειδητοποιώ ότι έχω πέσει σε ατόπημα. Στις πρώτες εβδομήντα λέξεις δεν έχω ακόμα ξεκαθαρίσει σε ποιο γεγονός αναφέρομαι. Στο Τορόντο διεξάγεται το All Star Game του ΝΒΑ, οι καλύτεροι των καλύτερων είναι εκεί και προσφέρουν θέαμα με το… τσουβάλι! Μάλλον οι εμπνεύσεις των Λαβίν και Γκόρντον χτες βράδυ μου πήραν το μυαλό!

Το κυρίως πιάτο της 65ης συνάντησης των κορυφαίων δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή. Πέρσι οι δυτικοί επικράτησαν με το ευρύ, ακόμα και για All Star, 163-158 και κάπως έτσι το φετινό line για το under/over έφτασε στο απίστευτο 319,5! Προφανώς και δεν συνιστά στοιχηματική επιλογή, κάτι που ισχύει και για την απλή νίκη της Δύσης που παίζεται στο 1,45.
Θεωρώ πως θα επικρατήσουν ο Στεφ Κάρι και η παρέα του καθοδηγούμενοι από τον Γκρεγκ Πόποβιτς, ωστόσο δεν προτίθεμαι να ποντάρω σε σημείο. Παραδοσιακά αναζητώ τον MVP ή άλλα ειδικά στοιχήματα και μάλιστα σε χαλαρά πονταρίσματα, αφού προφανώς πρόκειται για αγώνα επίδειξης.
Κάπως έτσι θα κινηθώ κι απόψε, αναζητώντας τον πρώτο σκόρερ, αλλά και τον Mr Assist, σε ένα ματς που την τελευταία τριετία έγινε υπόθεση των… κοντών! Από το 2013 MVP αναδεικνύεται πάντα πόιντ γκαρντ (2013 Κρις Πολ, 2014 Ιρβινγκ, 2015 Γουέστμπρουκ), ίσως επειδή το σύνολο πόντων υπερβαίνει τους 280 και οι οργανωτές του παιχνιδιού μοιράζουν εύκολα πάνω από 10 ασίστ.
Oμολογώ πως από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν Ανατολή και Δύση, ένα όνομα καρφώθηκε στο μυαλό μου…
Πρόκειται για τον κύριο που θα φορέσει απόψε για 18η φορά την φανέλα της Δύσης και όπως δήλωσε ο ίδιος «όταν πρωτόπαιξα σε All Star Game, ο Στεφ Κάρι ήταν 7-8 χρονών». Ανταγωνιστικός από την φύση του -σε αυτόν τον τομέα, ίσως ό,τι πιο κοντινό στον Μάικλ Τζόρνταν- ο Κόμπι Μπράιαντ, θα προσπαθήσει να πάρει για τρίτη φορά το βραβείο, κλείνοντας την σπουδαία καριέρα του με μια ακόμα ατομική διάκριση. Bέβαια, όλα οι σκέψεις διαλύθηκαν το πρωί της Παρασκευής, όταν το 10,00 που πλήρωνε ο Black Mamba, έγινε 5,00 και πλέον έφτασε να παίζεται στο 1,85.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα