Αυτοκριτική, δουλειά, αντεπίθεση!

Gazzetta team
Αυτοκριτική, δουλειά, αντεπίθεση!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ηρέμησα, έκανα την αυτοκριτική μου, «μηδένισα» και στρώθηκα στην δουλειά. Έχω γράψει πολλές φορές πως αυτή η δουλειά θέλει γερό… στομάχι και να μην επηρεάζεται κανείς στα καλά ή τα άσχημα (το ίδιο ισχύει και για όσους παίζουν στοίχημα!). Εδώ και κάνα μήνα η φόρμα δεν είναι καλή και ο μόνος τρόπος να ξαναγίνει είναι δουλειά και αισιοδοξία.

Χθες ήταν η χειρότερη στοιχηματική μου μέρα στα 3 χρόνια που είμαι στην kingbet. Τραγικός απολογισμός (μόνο η Δερύνεια και το g/g της Ομόνοιας πέρασαν…), δυστυχώς. Για τον Λεβαδειακό και όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν έχει νόημα να γράψω. Ούτε ο Τριποτσέρης, ούτε ο Κομπότης μου φταίνε, αυτοί την δουλειά τους έκαναν – δικό μου το λάθος. Αντίστοιχα και στη Νέα Σαλαμίνα, που επίσης είχαμε παιχνίδι – παρωδία.
(info): Το οδικό δίκτυο έχει παραλύσει από τις κινητοποιήσεις των αγροτών, τα πλοία είναι δεμένα στα λιμάνια, οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν τις επόμενες ώρες και η μετακίνηση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής θα ήταν δύσκολη. Κρίμα, είχαμε καλό πρόγραμμα, όμως η αναβολή ήταν σωστή. Αγώνες δεν έχουμε ούτε στην Β’ Κύπρου.
Πάμε στα σημερινά, όπου δυστυχώς όμως το πρόγραμμα δεν βοηθάει για… αντεπίθεση. Κυριακή χωρίς Γ’, με μόλις 3 παιχνίδια στην FL και 2 στην Κύπρο, είναι εξ’ ορισμού δύσκολη.
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
* Εδώ και μέρες έχω ξεχωρίσει έναν άσο, στο Καυτανζόγλειο! Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη ο Ηρακλής, για τον οποίο ακολουθεί πρόγραμμα – βουνό (ΠΑΟΚ έξω, ΑΕΚ μέσα, Ατρόμητος έξω, Ολυμπιακός μέσα…) και δεν θέλει και πολύ να «στραβώσει» επικίνδυνα το «κλίμα». Ο Παπαδόπουλος έχει «στοχοποιήσει» το συγκεκριμένο παιχνίδι καιρό τώρα και παρά το γεγονός πως ο ΠΑΣ είναι καλοδουλεμένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, λέω να ρισκάρω στον άσο!
Τεράστια η απουσία του Τσουκαλά από την μεσαία γραμμή του ΠΑΣ, καθώς αποτελεί ουσιαστικά τον άνθρωπο που παίρνει την πρώτη πάσα από την άμυνα και προωθεί το παιχνίδι στην επίθεση. Μην ξεχνάμε επίσης πως Βελλίδης – Τσάβες δεν έχουν αντικατασταθεί επαρκώς. Τέλος, κάτι μου λέει πως ο ΠΑΣ πρέπει να πάει «αγριεμένος» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό…
Το άσχημο είναι πως ο άσος από 2.40 την Τετάρτη, έχει φτάσει στο 2.15 τώρα, με περαιτέρω πτωτική τάση. Κάποιοι είχαν ποντάρει τον άσο αυτό στο 3.75, αλλά τα στοιχήματά τους… ακυρώθηκαν (στην λογική τα δικά σας λάθη τα πληρώνετε εσείς και τα δικά μας λάθη, πάλι εσείς θα τα πληρώνετε – και δεν δίνουμε και λογαριασμό άμα λάχει). Μην τα ξαναλέμε, απλά το σκέφτομαι και θυμώνω. Τι κάνουμε τώρα; Το 2.10 αποτελεί όριο για εμένα. Χαμηλότερα όχι.
* Μπαίνουμε στην χρονομηχανή και βγαίνουμε στην Μυτιλήνη (πρωτεύουσα της Λέσβου είναι για όσους δεν γνωρίζουν – και μάλλον είναι αρκετοί, δυστυχώς…), στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Το διπλό της Βέροιας υποχωρούσε τόσο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όσο και στο live. Τελικά επιβεβαιώθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι που σφύριξε ο Κιοτζένης στις καθυστερήσεις (μεγάλη ευθύνη του αμυντικού…), ωστόσο νωρίτερα μου είχαν κάνει εντύπωση κάτι… ζεϊμπεκιές που είχα δει από την άμυνα της Καλλονής σε αρκετές περιπτώσεις.
Ναι, η Καλλονή ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί. Ναι, η Βέροια δείχνει ισχυρότερη και σίγουρα θα θέλει και ο Ελευθερόπουλος την πρώτη νίκη του στην τεχνική της ηγεσία. Ερώτηση: εμπιστεύεται κανείς να παίξει την Βέροια σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, στο 1.75; Ας ήταν τουλάχιστον 1.90 – 1.95…
Για το παιχνίδι αυτό θα τα ξαναπούμε live, να δούμε 11άδες για ξέρουμε πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Καραγεωργίου. Αμυντικά και «χτυπάμε» στην κόντρα με Μανούσο ή φουλ επίθεση για νίκη και ότι κάτσει;
* «Κλείνω» με «Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι της αγωνιστικής. Πιστεύω πως εδώ το θέμα είναι να μπει το πρώτο γκολ – μετά το παιχνίδι θα «ανοίξει» πολύ. Με την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και τις αρκετές απουσίες που έχει, θα πάρω το ρίσκο να βάλω το over από 1.80 και πάνω στο παιχνίδι μου. Ίσως με μία «βαριά» ήττα να αναγκαστεί και ο Ιβάν Σαββίδης να ξαναδεί το θέμα Τούντορ...
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα