Mε φόρα ο Αστέρας

Gazzetta team
Mε φόρα ο Αστέρας

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Πολύ κρίσιμο το αποψινό ματς στην έδρα της Τσεντεβίτα για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να «ρεφάρει» την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.
Η κατάσταση στους δύο ομίλους της Ευρωλίγκα είναι εξαιρετικά περίπλοκη με τις «εκπλήξεις» να διαδέχονται η μία την άλλη. Τα φαβορί στα χαρτιά, δυσκολεύονται ιδιαίτερα απέναντι σε θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στο τέλος τόσο στον όμιλο του Ολυμπιακού όσο και σε αυτόν του Παναθηναϊκού.
Ξεκίνημα με τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κροατία με αντίπαλο την Τσεντεβίτα. Οι «πράσινοι», έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Νταροσάφακα που τους διατήρησε στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά η εμφάνισή τους μόνο πειστική δεν ήταν για ακόμη ένα ματς, με τη νίκη να έρχεται μετά κόπων και βασάνων, απέναντι στη μοναδική ομάδα του TOP 16 που δεν έχει ροζ φύλλο. Η Τσεντεβίτα από την πλευρά της, ισοβαθμεί στο 2-3 με τον Παναθηναϊκό και τη Μάλαγα , δείχνοντας καλά στοιχεία και στα ματς που έχασε. Στην έδρα της Φενέρ, έδειξε μεγάλη μαχητικότητα παρότι ηττήθηκε στο τέλος. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό την έδρα της στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά και ο Παναθηναϊκός μακριά από το ΟΑΚΑ, δεν εμφανίζεται το ίδιο ισχυρός. Ο άσος στο χάντικαπ των 3,5 πόντων είναι η αρχική μου επιλογή (1.90), αξία και στην απλή νίκη των Κροατών στο 2.40.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα