Σελίδες δόξας… στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Σελίδες δόξας… στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Με τον καλύτερο τρόπο μάς υποδέχεται στοιχηματικά ο Φεβρουάριος, καθώς το πρώτο κουπόνι του δεύτερου μήνα είναι εξαιρετικό. Ελκυστικό. Αν δεν έχετε δει καν το εξώφυλλο, ανατρέξτε στο «σαλόνι» της εφημερίδας για να πειστείτε. Αν όμως θέλετε να διαβάσετε σελίδα-σελίδα το σημερινό φύλλο, τότε μείνετε εδώ…
Εν αρχή ην η Πρέμιερ Λιγκ. Η Crazy League, όπως τη βάφτισαν οι ίδιοι οι Αγγλοι, εντυπωσιασμένοι από τα απίθανα αποτελέσματα που βγαίνουν φέτος. Αρκεί να βρείτε μια βαθμολογία και θα καταλάβετε. Πρώτη, με «αέρα» τριών βαθμών μάλιστα, η Λέστερ. Ναι, αυτή που «κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει», αυτή που «έχει πιάσει το ταβάνι της», αυτή που «δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα θηρία της κατηγορίας». Οκ, αλλά έχουν περάσει 23 αγωνιστικές και όλες οι παραπάνω θεωρίες πετάχτηκαν στον κάλαθο. Οι «αλεπούδες» του Ρανιέρι καμαρώνουν στην κορυφή, αφήνοντας πίσω τους τα… θηρία. Και εφόσον περάσουν αναίμακτα την επόμενη τριάδα αγώνων (με Λίβερπουλ, Σίτι και Αρσεναλ μέσα σε ένα 10ήμερο!), ε, τότε καλά θα κάνουν να βροντοφωνάξουν αυτό που λέμε μεταξύ τους: «Πάμε για πρωτάθλημα».

Λέστερ – Λίβερπουλ απόψε, στο κορυφαίο ζευγάρωμα της 24ης στροφής. Να θυμίσουμε, δε, ότι οι «ρεντς» είναι η μία από τις δύο ομάδες που κατάφεραν φέτος να ρίξουν στο καναβάτσο την πρωτοπόρο. Και την ίδια ώρα, άλλα τέσσερα ματς, μεταξύ αυτών το Αρσεναλ – Σαουθάμπτον, το Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι και το Νόργουιτς – Τότεναμ. Και ένα 15λεπτο αργότερα, Γιουνάιτεντ – Στόουκ. Πρόγευμα για τα αυριανά Γουότφορντ – Τσέλσι και Εβερτον – Νιούκαστλ. Η δράση στο φουλ δηλαδή.
Δεν είστε φαν του αγγλικού ποδοσφαίρου και θέλετε κάτι πιο… tactical; Και για εσάς υπάρχει λύση. Πλήρες πρόγραμμα στο Καμπιονάτο το ερχόμενο διήμερο. Με Σασσουόλο – Ρόμα ανοίγει απόψε η 23η αγωνιστική και συνεχίζεται αύριο με άλλα 10 ματς, εκ των οποίων το Λάτσιο – Νάπολι συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, στην προσπάθεια των «παρτενοπέι» να πετύχουν την 7η διαδοχική νίκη τους και να κρατηθούν στην πρώτη θέση. Οφείλουν να το κάνουν αυτό, διότι η Γιουβέντους των 12 σερί τριπόντων δεν σταματά να τους… παρενοχλεί, περιμένοντας το μεγάλο ντέρμπι της 13ης Φεβρουαρίου.
Ούτε η Serie A σας καλύπτει; Μήπως είστε φαν του Χρήστου Στεργίου και σας αρέσει να διαβάζετε τις προτάσεις του; Μην ανησυχείτε, και Σαμπιονά έχει το μενού. Δεν θα αναφέρουμε καν με ποιον παίζει η Παρί (διότι δεν έχει νόημα), προτιμότερο να σταθούμε στις αναμετρήσεις Μονπελιέ – Μαρσέιγ (υπάρχει και μπόλικο παρασκήνιο σ’ αυτό το ζευγάρι), Λυών – Μπορντό και Μονακό – Μπαστιά.
Αρκετά είπαμε για τα πρωταθλήματα (υπάρχουν κι άλλα βέβαια στο κουπόνι), ας δούμε τι γίνεται και στα Κύπελλα. Οι δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδος (Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός και Ηρακλής – ΑΕΚ), οι δύο πρώτοι ημιτελικοί στο Κόπα Ντελ Ρέι (Μπαρτσελόνα – Βαλένθια και Σεβίλλη – Θέλτα), τέσσερα ματς στην Ολλανδία, δύο σε Βέλγιο και Πορτογαλία, συν άλλα 12 στο Μεξικό συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για όσους προτιμούν να… επενδύουν στον θεσμό των εκπλήξεων. Δεν θα μας λείψουν όμως ούτε οι διεθνείς διοργανώσεις, καθώς ανοίγει η αυλαία στο Λιμπερταδόρες, με τη διεξαγωγή των 6 πρώτων αγώνων της προκριματικής φάσης (θα ακολουθήσουν οι ρεβάνς την άλλη εβδομάδα) για να αναδειχθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τους 8 ομίλους.
Αποκλείεται να μην έχετε μείνει ικανοποιημένοι από την πανδαισία σημαντικών ποδοσφαιρικών αγώνων που υπάρχουν τούτο το τριήμερο. Αν όμως θέλετε κι άλλα, δείτε και το μπασκετικό κουπόνι, με Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ σε πλήρη εξέλιξη και με σπουδαία παιχνίδια. Ο Πάνος Κραψίτης έχει έτοιμα τα ρεπορτάζ των 48 ομάδων και καταθέτει τις προτάσεις του για τα καλύτερα σημεία. Αυτά, ελπίζουμε να είστε «καλυμμένοι» στοιχηματικά. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή, με την επανέναρξη κι άλλων πρωταθλημάτων που θα γεμίσουν περισσότερο τα κουπόνια.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τρέχει πιο πολύ εκτός
Billaras (Betsellers): Τα late goals της Εβερτον
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ζοζέ Μάριο Ντος Σάντος Φελίξ Μουρίνιο
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Για κόντρα η Μαρσέιγ
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Κόντρα στις αγορές
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Οι «αλεπούδες» και η… αλεπού
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Πάει για πρωτάθλημα!
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Ομάδες, τιμές, συμπεριφορά
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Και τα δικά σας, δικά μας!
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Κουρασμένη και αυτοκαταστροφική
Πάνος Κραψίτης: Οι «αιώνιοι»… επιστρέφουν
Bαγγέλης Λυκάκης: Τριλογία, μέρος πρώτο
Πάνος Γαρίδης: Το over που έγινε διπλό
Σάββας Σπανούδης: Τα δυο αδέρφια
Σταύρος Πραβής: Τυπική διαδικασία
Νίκος Μπέλτσος: Vertigo η Φέγενορντ
Μάρκος Xάννα: Και πολύ άντεξε…
Γιάννης Αλυσανδράτος: Μίντλεσμπρο για Πρέμιερ
Χρήστος Στεργίου: Δεν είναι πλέον έκπληξη
Γιώργος Πετρίδης: Τρίτο ραντεβού σε 10 ημέρες
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Ντεμπούτο Τένα στη Λεόν

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα