Mucho Έλτσε

Gazzetta team
Mucho Έλτσε

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μίλτου Ζωγράφου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μερικές φορές, όσο κι αν δεν πιστεύω στον παράγοντα τύχη, έχω την εντύπωση ότι κάποιος σπάει πλάκα μαζί μου...
Στο δεκάλεπτο η Πρόισεν Μούνστερ ήταν στο 2-0. Τι πιο φυσιολογικό να νιώσεις δικαιωμένος για τον τρόπο που «διάβασες» το ματς και να σκεφτείς, «σε λίγο θα απαντήσει και η Έρφουρτ ή έστω θα συνεχίσει το πάρτι η Πρόισεν». Έλα μου όμως που τραυματίζεται ο διαιτητής, γίνεται μια διακοπή, πέφτει ο ρυθμός, πάει το ματς κάπως πίσω, στο ημίχρονο τα παίζει τελείως ο ρέφερι, αρχίζει η επανάληψη με καθυστέρηση, αποδιοργανώνονται οι ομάδες και τελειώνει το ματς χωρίς να κουνηθεί φύλλο. Μείνε λοιπόν μπουκάλα, περιμένοντας ένα τρίτο γκολ που δεν ήρθε ποτέ… Παντελώς λάθος το «διάβασμά» μου στο άλλο ματς της Γ’ Γερμανίας, όπου Χάνσα και Όσναμπρικ έμειναν στο μηδέν, εντελώς εκτός τόπου και χρόνου στο ματς της Γκαζελέκ. Κι έρχεται τώρα το ματς της Έιμπαρ, όπου έως το 90’ είμαι κουβαδιασμένος βαθιά. Χτυπάει ξαφνικά ο ήχος του γκολ στο κινητό και λέω, «κοίτα τώρα, παίζει μαζί μου, θα μείνει πάλι στα δύο γκολ». Και πριν προλάβω να τελειώσω τη σκέψη μου, ακούω πάλι τον ήχο και να που επαληθεύεται το Over του 2.35… Ε, μετά πώς να μην πιστέψεις ότι κάποιος σου κάνει πλάκα; Το μόνο που πήγε όπως ακριβώς το είχα φανταστεί ήταν το μεξικάνικο με την Αμέρικα να κάνει πάρτι και να κερδίζει 3-0 τους Ντοράδος. Με μονά αποδεκτά και αποδόσεις στο 2.00 και πάνω, ελαφρώς στα «κόκκινα» λοιπόν χθες με απολογισμό -0.55 units

Πάμε στα σημερινά…
Στα δικά μας, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι Χανιώτες, έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες, αγνοούν όμως τη νίκη στα έξι τελευταία ματς (0-3-3), έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ, αυτό στο 1-1 με τον Ολυμπιακό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις εντός έδρας επιδόσεις τους, όπου δεν έχουν νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (0-2-2). Ο Παναθηναϊκός, έρχεται από το 0-0 με τον Ατρόμητο για το κύπελλο, ωστόσο στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερα ματς χωρίς ήττα, έχοντας τρεις νίκες, κερδίζοντας στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους του, χωρίς να δεχθεί γκολ (0-2 Λεβαδειακό και Καλλονή). Ο Μπεργκ δεν είναι διαθέσιμος, όμως βλέποντας τις δύο ενδεκάδες, οι «πράσινοι» είναι σαφώς πιο ποιοτικοί και διαθέτουν παίκτες που μπορούν να βρουν το γκολ. Το διπλό στο 2.10.
Στη Β’ Ισπανίας, η ουραγός Ατλέτικο Μπιλμπάο Β’ φιλοξενεί την Έλτσε. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη στα δέκα τελευταία (0-3-7), έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ενώ εντός έχουν ηττηθεί στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς (0-1 από Σαραγόσα και Αλμπαθέτε). Η Έλτσε από την άλλη είναι σε ανοδική πορεία, έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία (4-3-0) και στα δύο πιο πρόσφατα εκτός. Οι «Ιλιθιτάνος» βρίσκονται έναν πόντο πίσω από την έκτη θέση με ένα ματς λιγότερο, διεκδικώντας μια θέση στα play offs, διαθέτουν καλύτερο σύνολο και το διπλό στο DNB στο 1.91 έχει αξία…
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα