Ασος του 2.00 στην Ολλανδία

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Ασος του 2.00 στην Ολλανδία

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις της στήλης «οι αριθμοί δείχνουν»  από το bxpbet.com.  

 Ασος του 2.00 στην Ολλανδία
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
Απόδοση διπλασιασμού και ποσοστό 70 τοις εκατό σε τιμή νίκης της γηπεδούχου. Δύο ακόμα επιλογές με Over και μία με Goal/Goal από το πρόγραμμα της Τεταρτης.
 
Over
 

Αλκμααρ Vs Καμπούρ: Δέκα ματς για την Καμπούρ ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, έχει επιβεβαιώσει το Over στα 7. Το ίδιο ειδικό στοίχημα είχαν τα 7 από τα 9 ματς που έδωσε η Καμπούρ ως φιλοξενούμενη στην κατηγορία. Στο 73,89% το ποσοστό που έχει επιβεβαιωθεί το Over.
 
Χαζέρ Vs Αλ Νασρ: Και οι έξι αγώνες που έχει δώσει η Χαζέρ ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα Σαυδικής Αραβίας κρίθηκαν στα πολλά γκολ. Περισσότερα από 2.5 τέρματα είχαν τα 3 από τα 7 εκτός έδρας ματς της Αλ Νασρ, στην ίδια διοργάνωση. Στο 71,43% το ποσοστό .
 
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
 
 
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet