Ρίσκο με Χ και over 3,5

Gazzetta team
Ρίσκο με Χ και over 3,5

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Φουλ του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα σε όλη την Ευρώπη, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει απαραιτήτως να περιμένουμε τις τελευταίες ειδήσεις προτού ποντάρουμε. Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων μεθαύριο, η Kingbetθα κυκλοφορήσει μια μέρα νωρίτερα, Πέμπτη αντί για Παρασκευή, οπότε αύριο όλη η μέρα θα αναλωθεί με τη μελέτη-γράψιμο για την εφημερίδα. Γι’ αυτό παραθέτω από σήμερα τις πρώτες μου σκέψεις για τα ματς του μεσοβδόμαδου…

Στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Γαλλίας, το αποψινό Λιλ-Μπορντό είναι εξαιρετικά αμφίρροπο, με το Χ (3.10)πρώτο σημείο. Πριν από 10 μέρες στο Μπορντό για το πρωτάθλημα οι Γιρονδίνοι κέρδισαν 1-0, το Λιλ-Μπορντό του α’ γύρου έληξε 0-0, πολύ λίγα γκολ περιμένω και σήμερα, με το underμόλις στο 1.50. Η ομάδα του Σανιόλ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φάση παραμένοντας αήττητη εδώ και 11 παιχνίδια (7-4-0), έχασε πάντως με σοβαρό τραυματισμό τον τερματοφύλακα-ηγέτη Καρασό, ενώ σήμερα πήρε ρεπό και ο αρχισκόρερ της Ντιαμπατέ. Η Λιλ όσο καλά έκλεισε το 2015, τόσο άσχημα μπήκε στο 2016, με αποκορύφωμα το 1-3 από την ουραγό Τρουά το Σάββατο. Το μεγάλο της πρόβλημα παραμένει το γκολ, ενώ και η άμυνά της κάνει… νερά πλέον.
Για παράταση το «κόβω», η ομάδα του Αντονετί έπαιξε παράταση και την περασμένη εβδομάδα στο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από ομάδα Δ’ κατηγορίας, ενώ και η προϊστορία των τελευταίων ετών θέλει τον έναν από τους δύο ημιτελικούς του γαλλικού Λιγκ Καπ να μην κρίνεται στα 90’. Στον αυριανό ημιτελικό του Παρισιού, περιμένω απ’ την Παρί να φτάσει εύκολα στη νίκη-πρόκριση, πολύ πιο εύκολα απ’ ότι στο 0-1 του πρωταθλήματος και στο 2-1 του Κυπέλλου στις δυο κολλητές αναμετρήσεις της με την Τουλούζ την περασμένη εβδομάδα. Στο 5-1 επί της Ανζέ το Σάββατο έκανε την καλύτερή της εμφάνιση μέσα στο 2016, αντιθέτως η Τουλούζ στο 4-0 από τη Μονακό έδειξε να κλατάρει από τα συνεχή δύσκολα ματς που έπαιξε τις 2 τελευταίες εβδομάδες, αρχής γενομένης απ’ τον προημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Μαρσέιγ, που είχε κριθεί στην παράταση. Ασος με ασιατικό χάντικαπ -2 (1.95) και over 3,5 (2.20) οι επιλογές που προκύπτουν.
Στους δυο επαναληπτικούς ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Αγγλίας, Λίβερπουλ και Σίτι είναι τα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», ωστόσο και για τους δυο άσους υπάρχουν αποτρεπτικά στοιχεία. Στην αποψινή ρεβάνς του «Ανφιλντ», το 1.70 στην ομάδα του Κλοπ δεν είναι καμιά ευκαιρία, αφενός λόγω της αστάθειάς της από παιχνίδι σε παιχνίδι, αφετέρου γιατί το 0-1 του α’ αγώνα στο Στόουκ της δίνει την πρόκριση ακόμα και με Χ.
Στο αυριανό ματς του Μάντσεστερ, η Σίτι θέλει μόνο νίκη μετά την ήττα της με 2-1 στον α’ αγώνα, όμως ο άσος πληρώνει 1.50, απόδοση που δεν συνάδει με τη δυναμική του αντιπάλου. Η Εβερτον πριν από 2 εβδομάδες πήρε 0-0 στο Μάντσεστερ για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας μετρά μόνο μια ήττα φέτος (2-1 στην Αρσεναλ τον Οκτώβριο), το Λιγκ Καπ είναι ο βασικότερος φετινός της στόχος, άρα η κόντρα της με τόσο χαμηλή απόδοση δεν στέκει. Λίγο πληρώνουν και τα over, g/g, γι’ αυτό και θα ρισκάρω στο over 3,5 (2.20), που εμφανίζεται πολύ συχνά στα παιχνίδια της Σίτι. Μιλάμε για την καλύτερη επίθεση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, έχει σκοράρει πάνω από 2 γκολ στα 9/17 εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με το ποσοστό της σ’ αυτόν τον τομέα να ξεπερνά το 50%, ο Αγουέρο είναι ιδιαίτερα «ζεστός» μετρώντας ήδη 6 τέρματα μέσα στο 2016 πριν καν βγει ο Γενάρης, ενώ η Εβερτον έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις αλλά και μια από τις χειρότερες άμυνες της Πρέμιερ.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα