Τελικό οι μεν, ντεφορμέ και με απουσίες οι… δεν!

Gazzetta team
Τελικό οι μεν, ντεφορμέ και με απουσίες οι… δεν!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλημέρα σε όλους! Σούπερ Λίγκα, Φούτμπολ Λιγκ, Α’ Κύπρου, Β’ Κύπρου, Σούπερ Λίγκα U-20 έχουμε σήμερα, όμως το πρόγραμμα αποτελεί… πρόγευμα για το αυριανό καλό πρόγραμμα. Επομένως χαμηλό μπάτζετ!
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ο Πανιώνιος στην έδρα του είναι ορμητικός, δημιουργεί πάντα πολλές φάσεις και σίγουρα ο (παικταράς) Μπακασέτας θα θέλει να δώσει… απαντήσεις στον Στάικο Βεργέτη. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης θέλει πάση – θυσία αποτέλεσμα (απανωτές εκτός έδρας ήττες, αν προστεθεί ακόμα μία ο Βεργέτης θα βρεθεί σε δύσκολη θέση…), έχει τον Γιάννου (πρώην του Πανιωνίου) «καυτό» και όταν βρίσκει χώρους να τρέξει σπάνια δεν σκοράρει! Πιστεύω πως ξεκινάμε από 1-1 και βλέπουμε, με το goal/goal στο υψηλότατο 2.20!

Α’ ΚΥΠΡΟΥ
Παραείναι ψηλά το under και το no goal (1.95 και 2.15 αντίστοιχα) στο Ανόρθωση – Απόλλων Λεμεσού. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, οι δύο ομάδες στηρίζονται κυρίως στην αμυντική τους λειτουργία και έχουν προηγούμενα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, που δεν ξεκίνησε ποτέ (το πήρε στα «χαρτιά» ο Απόλλωνας, αλλά το «πλήρωσε» με τιμωρία έδρας και βασικότατων παικτών του για 6 αγωνιστικές). Πιστεύω πως οι δύο προπονητές θα ξεκινήσουν με βασικό στόχο το «μηδέν» στην άμυνα και προσωπικά το under θα το είχα στο 1.75 και το no goal στο 1.85 και μάλιστα χωρίς γκανιότα!
Από πού κι ως πού 5.50 το διπλό της Πάφου; Μήπως ο Εθνικός Άχνας ξαφνικά έγινε… Μπάρτσα Άχνας (όπως είπε και ο φίλος μου ο Νικόλας); Τι λέτε ρε παιδιά; Η Πάφος παίζει μια χαρά στα τελευταία παιχνίδια της, με την Σαλαμίνα άξιζε νίκη (και μάλιστα άνετη νίκη), το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο και οι νέοι παίκτες δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται κάλυψη στην ισοπαλία, με το Χ2 στο 2.25 και το 2 dnb στο 3.50!
Το Παραλίμνι παίζει τελικό σήμερα. Κανένα απολύτως περιθώριο για απώλεια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, άπαντες είναι αποφασισμένοι, ο κόσμος θα στηρίξει και ο Άρης είναι ντεφορμέ και με πολλές απουσίες (βλέπω «αλχημείες» που δεν μου αρέσουν στο αρχικό σχήμα). Στο 2.90 άνοιξε ο άσος (όποιος αγόρασε εφημερίδα πρόλαβε…), στο 2.05 βρίσκεται τώρα. Οριακά αποδεκτός ακόμα. Σε καμία περίπτωση κάτω από 2.00 όμως! Το Παραλίμνι έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα…
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα