Australia Open…ξεκινούν τα ντέρμπι στον 3ο γύρο

Gazzetta team
Australia Open…ξεκινούν τα ντέρμπι στον 3ο γύρο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Τα ματς «αγριεύουν στον τρίτο γύρο του Grand Slam ανδρών.
Καλησπέρα είπαμε…δεν είπαμε!
Οι κουραστικές πρώτες ημέρες για τους διοργανωτές έφτασαν στο τέλος τους. Οι 32 παίκτες που έχουν «επιζήσει», είναι έτοιμοι για μεγάλες μάχες. Η χτεσινή μέρα δεν έβγαλε ούτε μια έκπληξη. Πέρασαν όλα τα φαβορί. Η σημερινή ξεκίνησε με το ίδιο μοτίβο αλλά στη πορεία είχαμε αποκλεισμούς κάποιων από τα στοιχηματικά και αγωνιστικά φαβορί.
Η «τυπάρα» που λέγεται Τσονγκά, μπήκε στα highlights της ημέρας, πιάνοντας αγκαζέ μία κοπέλα των ballgirls και την συνόδευσε προς τα αποδυτήρια. Ο Γάλλος εξωτερίκευε ανέκαθεν τις αντιδράσεις του και πολλά είναι τα βίντεο που κυκλοφορούν.
Η γυναίκα του Μάρεϊ δεν γέννησε ακόμα, έτσι ο Βρετανός δεν είχε λόγο να αφήσει την ήπειρο της Ωκεανίας και το ματς με τον «ντόπιο» Γκροθ. Εύκολη νίκη με 3-0 σετς και μάλιστα χωρίς να «πετάξει» γκέιμ στο πρώτο. Δυσκολεύτηκε πιο πολύ ο Ράονιτς από ότι δείχνει το τελικό 3-0 κόντρα στον Ρομπρέδο. Ο παίκτης που απέκλεισε τον Ναδάλ από τον πρώτο γύρο, Βερντάσκο, αποχαιρέτησε με τη σειρά του το τουρνουά (3-1 σετς από τον Ισραηλινό Σέλα). Ο φορμαρισμένος Σοκ (φάνηκε κουρασμένος στα τελευταία ματς) αποκλείστηκε από τον Ρόζολ και ο Τροίτσκι πέρασε το εμπόδιο του Σμίτσεκ αν και χρειάστηκε δύο tie break (3-0 σετς). Ο Τόμιτς αγωνίζεται αυτή τη στιγμή και ήδη βρίσκεται μπροστά στο σκορ απέναντι στον Μπολέλι.
Θα ξεκινήσω τις προτάσεις μου από το ματς του Τιέμ (Νο.20) κόντρα στον Γκοφέν (Νο.16). Ο Αυστριακός δεν αποτελεί καμία έκπληξη στα μάτια μου μέχρις στιγμής. Μπορεί να παίξει και καλύτερο τένις από αυτό που δείχνει έως τώρα στο τουρνουά. «Πέταξε» ένα σετ στους δύο πρώτους γύρους αποκλείοντας διαδοχικά τους Μάγερ (3-1 σετς) και τον Αλμάγκρο (3-0 σετς). Ο Βέλγος με τη σειρά του έχει «πετάξει» από ένα σετ σε κάθε γύρο κερδίζοντας τους Στακχόφσκι και Τζουμχούρ. Έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη εικοσάδα παγκοσμίως, βελτιώνοντας στοιχεία στο παιχνίδι του όπως η δύναμη (τεχνική είχε πάντα) και το backhand του.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα