Η μέρα των ονείρων

Gazzetta team
Η μέρα των ονείρων

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Παίρνω ως αφορμή για το ξεκίνημα της σημερινής στήλης ένα σχόλιο ενός φίλου κάτω από τα χθεσινά ρεπορτάζ για τα πρώτα ματς του κυπέλλου Γαλλίας. Ουσιαστικά το ερώτημά του ήταν το πώς και γιατί προτείνω το διπλό της Σοσό (ομάδα 2η κατηγορίας) απέναντι στην Μπαστιά (ομάδα 1ης κατηγορίας) και κατέληγε πως είναι πιθανό το διπλό της Νιόρ (2η κατηγορία) κόντρα στη Σαρέ (4η κατηγορία).
Δεν έχει σημασία το πόσο έληξαν τα ματς, τα ίδια ακριβώς θα έγραφα και αν η Σοσό έχανε με 5-0 και η Νιόρ κέρδιζε με 7-0! Η ουσία στα κύπελλα, ειδικότερα όταν αυτά διεξάγονται με τον τρόπο που συμβαίνει στη Γαλλία, δηλαδή τα νοκ άουτ, είναι να ψάξεις την έκπληξη. Και αυτό γιατί συμβαίνουν πολλές. Μιλάμε για ένα 90λεπτο, εκεί όπου όλα μπορούν αν συμβούν, εκεί όπου ο «μικρός» μπορεί για ένα βράδυ να γίνει ήρωας, να αποκλείσει τον «μεγάλο» και να προσθέσει στη συλλογή του ένα τεράστιο αποτέλεσμα.

Δείτε μόνο τα χθεσινά αποτελέσματα. Η νίκη της Σαρέ πλήρωνε 6 μονάδες, αυτή της Μπουργκ κόντρα στη Ρεν 10 (την ώρα που γράφω τη στήλη μάλλον …απολύεται ο Μοντανιέ στη Ρεν!), της Σοσό λίγο κάτω από 5 και της Μπορντό πάνω από 3. Μοναδικά φαβορί που επιβεβαιώθηκαν ο εύκολος άσος της Γκαζελέκ και αυτός της Παρί Σ.Ζ. με πέναλτι στο 89’!
Θα συμβεί το ίδιο και απόψε; Διόλου απίθανο, έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και θα συμβεί κι άλλες τόσες στο μέλλον. Τέτοιες ημέρες είναι οι μέρες των ονείρων για κάθε μικρό (και σε πολλές φορές ερασιτεχνικό σωματείο). Και σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις δεν μιλάμε για μεταφορικά όνειρα, αλλά και για κυριολεκτικά.
Στο χθεσινό ρεπορτάζ της Σαρέ υπήρχαν οι δηλώσεις του προπονητή της Σαρέ (ομάδα 4ης κατηγορίας) που ανέφερε πως …βλέπει στον ύπνο του μια νίκη της ομάδας του με γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό που ο ίδιος ονειρευόταν επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα στο γήπεδο, με την Σαρέ να αποκλείει τη δύο κατηγορίες υψηλότερα Νιόρ με 1-0, χάρη σε γκολ στα τελειώματα της αναμέτρησης.
Στα σημερινά οι … προφανείς εκπλήξεις είναι αυτές των Μπουλόν και Κονκαρνό. Αμφότεροι οι άσοι όμως είναι πολύ ψυλλιασμένοι, φτάνοντας σε σημείο που χάνουν την όποια αξία τους.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα