Ευκαιρία για ξέσπασμα

Gazzetta team
Ευκαιρία για ξέσπασμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η χθεσινή ισοπαλία της Ιντερ που συνδυάστηκε με αποκαρδιωτική εμφάνιση στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα έστειλε πολύ κόσμο στον... κουβά, όμως τουλάχιστον απέδειξε περίτρανα ότι οι «νερατζούρι» απέχουν ακόμα πολύ από το να χαρακτηριστούν σοβαροί διεκδικητές του τίτλου. Φυσικά σημαντικό μερίδιο ευθύνης στις τελευταίες αποτυχίες τους έχει και το άσχημο κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό τους, το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα με όσα συνέβησαν στο τελευταίο ματς του 2015 με τη Λάτσιο. Προσωπική εκτίμησή μου είναι ότι πλέον και η Ρόμα έχει σοβαρές πιθανότητες να τους προσπεράσει στη βαθμολογία. Αλλωστε, αν οι «τζιαλορόσι» νικήσουν σήμερα τη Βερόνα πλησιάζουν την Ιντερ στους τρεις πόντους, ενώ την περιμένουν και στο «Ολίμπικο» στο δεύτερο γύρο.

Στη Ρόμα το κλίμα είναι χαρμόσυνο έπειτα από την επιστροφή του αγαπημένου της τιφοζερίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι στη συγκεκριμένη πιάτσα, μία από τις πιο απαιτητικές στην Ιταλία, αν όχι η πιο απαιτητική, αρκεί μία κακή εμφάνιση, μία γκέλα για να επιστρέψει η εσωστρέφεια. Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα απέναντι στη διαλυμένη Βερόνα, που ουσιαστικά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στη Σέριε Β. Δεν είναι μόνο η βαθμολογική θέση των «τζιαλομπλού» και οι πάρα πολλές απουσίες που θα έχουν σήμερα στην «αιώνια πόλη», αλλά κυρίως το κλίμα... Μεγάλης Παρασκευής που προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου Σέτι και του προπονητή Ντελνέρι. Ολοι μοιάζουν πλέον να έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα