Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

Gazzetta team
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να κάνουμε μάθημα αρχαίων (γέλια), ούτως ή άλλως δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου...
... συνεχίζοντας τα λεγόμενα του προλόγου, στα σχολικά μου χρόνια ακολούθησα τον δρόμο των θετικών επιστημών (το έχω ξαναγράψει), ωστόσο καμιά φορά ξεσκονίζω παλιές σημειώσεις. Την ώρα που γράφω τούτες τις αράδες, επικρατεί ένας φόβος μήπως εμφανιστεί ο Μίλτος Ζωγράφος και μου κάνει παρατήρηση, διότι ως γνωστόν είναι καθηγητής με πολύ υψηλό επίπεδο. Κλείνει η ευχάριστη παρένθεση, ας σοβαρευτούμε. Ούτε η Νότιγχαμ (1-1), ούτε η ΚΠΡ (1-1) μου έκαναν το χατίρι μεσοβδόμαδα... Ακόμα μια «περίεργη» αγωνιστική έχουμε μπροστά μας -κυρίως στην Τσάμπιονσιπ- γι αυτό θα δείτε σκέψεις πονταρίσματος σε δύο αναμετρήσεις της. Η Λιγκ 1 επιστρέφει δριμύτερη και από εκείνη προέρχεται το βασικό μου ποντάρισμα.

Προφανώς, όταν ο Μένανδρος (αρχαίος Ελληνας συγγραφέας) εκφωνούσε τη ρήση του τίτλου τον 4ο αιώνα π.Χ, δεν είχε στο μυαλό του την Τσέστερφιλντ. Προσωπικά, αντικρίζοντας την απόδοσή της, έχοντας κατά νου και το ρεπορτάζ, θεώρησα ότι ταιριάζει... γάντι στην περίπτωσή της. Μιλάμε για το Γουίγκαν – Τσέστερφιλντ.
Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της δεύτερης ο Ντάνι Γουίλσον, παρουσιάζεται μεταμορφωμένη, προς το καλύτερο φυσικά... Τρέχει αήττητο τριών αγώνων (2-1-0) κόντρα σε δυνατά σύνολα (Κόβεντρι, Σριούσμπερι, Ρότσντεϊλ), σκοράρει κατά ριπάς (11 γκολ στο διάστημα αυτό) και γενικότερα βγάζει πράγματα στο χορτάρι που κανείς δεν περίμενε ότι θα εμφανιστούν σε τόσο μικρό χρονικό περιθώριο.

Στον αντίποδα, η Γουίγκαν, ναι μεν παρέμεινε αήττητη στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων (3-2-0), ωστόσο όλα τα αποτελέσματα ήρθαν με πολύ... ιδρώτα! Οι μπουκ το περασμένο Σάββατο πρόσφεραν στο 4.30 τη νίκη της Τσέστερφιλντ στο «Σπότλαντ» και ήταν μεγάλος λάθος που δεν την κυνήγησα. Τούτη τη φορά το διπλό της τιμάται στο 5.25 και θα το αγοράσω (εξ ου και το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»)! Το σύνολο του Ντάνι Γουίλσον έχει μομέντουμ, καλή εικόνα στο χορτάρι, ενώ στη μάχη των πάγκων ο 56χρονος μάνατζερ ξέρει πολλά περισσότερα από τον πρωτάρη Κάλντγουελ.

«Γαρνίρισμα» στο ποντάρισμα μου, ο άσος (2.20), της Ρότσντεϊλ. Θεωρώ δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί εντός έδρας «γκέλα», άλλωστε δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες στο «Σπότλαντ». Φιλοξενεί τη σταθερά μέτρια Φλίτγουντ, η οποία πλην των Μπάρνσλεϊ και Μπέρι δεν έχει κερδίσει καμία άλλη εκτός έδρας, δείγμα της αδυναμίας που εμφανίζει μακριά από το «Χάιμπουρι» (2-2-8 ο απολογισμός της).
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα