Τα γκολ και η…νύστα

Gazzetta team
Τα γκολ και η…νύστα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Χαιρετώ, το ντεφορμάρισμα συνεχίστηκε και την Κυριακή για την στήλη, δεν έχω και πολλά να πω. Στο Οξφορντ – Σουόνσι (αχ βρε παικτούρα Ρουφ) στοιχηματικά το διπλό στο 2.50 για εμένα είχε αξία για αυτό και το αγόρασα. Αλλά οι Jacks παρουσίασαν τάσεις διχασμένης προσωπικότητας. Δικαιότατος ο αποκλεισμός όσο και να με πλήγωσε, όχι μόνο γιατί δεν πέρασε το ποντάρισμά και έχασα κατά συνέπεια χρήματα αλλά γιατί έμεινε εκτός συνέχειας μια ομάδα που προσωπικά συμπαθώ. Στο Αρης Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ οι «πορτοκαλί» πήραν τη νίκη αλλά εκ νέου δεν μας έπεισαν, δεν ήταν λάθος η κόντρα απλώς περίμενα πιο ανταγωνιστική την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Πάμε όμως στα σημερινά αρκετά μακρηγόρησα ξανά.
Ομολογώ ότι το ποντάρισμά μου άλλαξε λίγες ώρες νωρίτερα καθώς στη διαλογή μου ήταν να μπει το διπλό της Φόλκερκ στο Κύπελλο Σκωτίας κόντρα στην Νταντί που ήταν στο 3.00+ με το μομέντουμ όμως να είναι ευνοϊκό για τη φιλοξενούμενη. Εν τέλει η αναμέτρηση δεν πρόκειται να διεξαχθεί ούτε σήμερα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής η 26η Ιανουαρίου. Πάμε για άλλα όμως .
Ξεκινώντας από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας εκτιμώ ότι το Χ ημίχρονο στο Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώνει κάμποσες πιθανότητες επαλήθευσης. Και οι δυο δεν βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ, οι Magpies είναι δίχως νίκη εδώ και πέντε ματς ενώ η φιλοξενούμενη σου προκαλεί νύστα με τον τρόπο που αγωνίζεται. Πιστέψτε με έχω αποκοιμηθεί σε ημίχρονο των «κόκκινων διαβόλων». Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται τέταρτη στην ειδική βαθμολογία με τα Χ στο ημίχρονα. Σε 12/20 αγώνες έχει πάει με την ισοπαλία στην ανάπαυλα, ενώ στον αντίποδα η Νιουκάστλ στα 5/10 εντός έδρας ματς της επιβεβαίωσε το Χ πριν τη διακοπή. Η οικοδέσποινα μπορεί να έχει εμφανίσει ορισμένες αναλαμπές τελευταία αλλά θεωρώ πως θα μπει αρχικά συντηρητικά. Στον αντίποδα οι «κόκκινοι διάβολοι» στη μεγαλύτερη διάρκεια των παιχνιδιών τους είναι φλύαροι όταν έχουν την μπάλα.
Προς Τσάμπιονσιπ Αγγλίας μεριά τώρα. Η κατάσταση στην Μπόλτον είναι αποκαρδιωτική, ο Νιλ Λένον δεν δείχνει ικανός να ανατρέψει την κατάσταση, δέχεται το ένα γκολ πίσω από το άλλο, τα χρέη την «πνίγουν» ενώ έχει μπει και πωλητήριο σε παίκτες της. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ δείχνει να «στρίβει», βρίσκει πιο συχνά δίχτυα ενώ μετράει ρεκόρ 4-0-1 πρόσφατα (ήττα από Μίντλεσμπρο). Αφελής αμυντικά η φιλοξενούμενη, αλλά επιθετικά διαθέτει ταλέντο, σκοράρει η οικοδέσποινα στον αντίποδα. Κατά συνέπεια το over φαντάζει καλοπληρωμένο, σε εμένα τουλάχιστον.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα