Το τέλος της λογικής

Gazzetta team
Το τέλος της λογικής

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
«Εύχομαι το 2016 να είμαι μία χρονιά χωρίς απολύσεις» δήλωνε λίγο πριν να αλλάξει ο χρόνος ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι. Φυσικά αυτό έχει τόσες πιθανότητες να συμβεί όσες το να βγει αύριο ο ήλιος από τη Δύση. Οι Σικελοί έκαναν απογοητευτική εμφάνιση την Τετάρτη στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» και ηττήθηκαν δίκαια 3-1 από τη Φιορεντίνα. Επειτα από το τέλος του αγώνα ο Τζαμπαρίνι ανακοίνωσε στον Ντάβιντε Μπαλαρντίνι ότι απολύεται και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μπέπε Ιακίνι για να τον καλέσει να επιστρέψει στον πάγκο των «ροζανέρι». Ο Ιακίνι όμως του ζήτησε εγγυήσεις για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, κάτι φυσικά που δεν δέχτηκε ο Τζαμπαρίνι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ανακληθεί η απόλυση του Μπαλαρντίνι! Ο πρόεδρος ανακοίνωσε την άμεση απόσυρση της ομάδας στο Κολιάκο, μία κωμόπολη έξω από την Μπρέσια στην οποία παρέμεινε η αποστολή μέχρι το Σάββατο, όταν και ταξίδεψε για τη Βερόνα για το καθοριστικό παιχνίδι με τους «τζιαλομπλού». Ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στο εσωτερικό των «ροζανέρι» ήταν και το έντονο επεισόδιο που είχαν χθες ο Μπαλαρντίνι με τον γκολκίπερ Στέφανο Σορεντίνο, όταν ο πρώτος ανακοίνωσε στον δεύτερο ότι δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα σήμερα στο «Μπεντεγκόντι». Η Παλέρμο βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την τελευταία τριάδα, έχοντας μάλιστα να δώσει εκτός έδρας τα τρία από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της.

Στο στρατόπεδο της Βερόνα, ο Τζίτζι Ντελνέρι, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Τζαμπαρίνι από το αποτυχημένο πέρασμά του από την Παλέρμο τη σεζόν 2005-06, δήλωνε και πριν και μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Γιουβέντους ότι το πρωτάθλημα για την ομάδα του ξεκινά σήμερα. Ναι μεν η Βερόνα βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την 17η θέση, όμως ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί καταδικασμένη. Και ο λόγος είναι το πρόγραμμα που έχει από εδώ και πέρα στην έδρα της: αντιμετωπίζει Παλέρμο, Τζένοα, Αταλάντα, Κιέβο, Σαμπντόρια, Κάρπι, Φροζινόνε. Φυσικά δεν πρόκειται να τις κερδίσει όλες, όμως τουλάχιστον έχει το δικαίωμα να θεωρεί ότι δεν είναι ακόμα χαμένη από χέρι. Αν όμως δεν νικήσει σήμερα αυτή την Παλέρμο, τότε οι πιθανότητές της θα μειωθούν κατά πολύ. Καθοδική η πορεία του άσου, που πλέον παίζει στο 2.25. Αναλαμβάνω το ρίσκο και τον ποντάρω, γνωρίζοντας πάντως ότι τοποθετώ τα χρήματά μου σε μία ομάδα που παραμένει χωρίς νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα