Ο βασιλιάς της «βασίλισσας» στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Ο βασιλιάς της «βασίλισσας» στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Τεράστια προσωπικότητα, που ξεπερνούσε τα στενά αγωνιστικά όρια. Με πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, με περιοδείες ανά τον κόσμο σε φτωχές περιοχές, με θαυμαστές σε όλη την υφήλιο. Και με μια καριέρα που άνετα θα μπορούσε να γυριστεί σε ταινία, άλλωστε ξεκίνησε από τις Κάννες... Οταν μετακόμισε στο Μπορντό, ήταν ήδη γνωστός. Εγινε διάσημος στη Γιουβέντους, είδωλο στη Ρεάλ, «θεός» στην Εθνική Γαλλίας. Προς τιμήν του, τη βραδιά του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998, στην Αψίδα του Θριάμβου απεικονιζόταν το πρόσωπό του. Στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έχει χαραχθεί το απίστευτο γκολ που είχε πετύχει στη Γλασκώβη, στον τελικό Ρεάλ – Λεβερκούζεν. Και όταν έφτασε στο τέλος της διαδρομής, επέλεξε να γράψει ο ίδιος το φινάλε (του) με εκείνη την κουτουλιά στον Ματεράτσι. Οσοι από εσάς τον έχετε δει να χορεύει (όχι να παίζει) με την μπάλα, πρέπει να νιώθετε τυχεροί (ποδοσφαιρικά). Οσοι δεν είχατε αυτήν την ευκαιρία, βρείτε στιγμιότυπα στο Διαδίκτυο. Αξίζει τον κόπο. Ζινεντίν Ζιντάν λοιπόν. Ενας εκ των κορυφαίων αθλητών του πλανήτη. Και από τη Δευτέρα, το κεντρικό πρόσωπο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ από τον «Ζιζού» έμοιαζε να είναι προδιαγεγραμμένη (εδώ και χρόνια). Από τότε που κρέμασε τη λευκή φανέλα. Ισως, μάλιστα, ήταν επιβεβλημένη, σε μια σεζόν που η «βασίλισσα» παλεύει με τον εαυτό της, βουτηγμένη στην εσωστρέφεια και στην αμφισβήτηση. Το ότι πήγαν 6.000 πιστοί στην πρώτη προπόνηση ήταν αναμενόμενο. Το ότι αύριο το βράδυ θα πάνε 15πλάσιοι στο «Μπερναμπέου», για το ματς με τη Λα Κορούνια, είναι σίγουρο…
Αφήνουμε τον Ζιντάν να κάνει το πρώτο βήμα στην προπονητική καριέρα του και μεταφερόμαστε στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό. FA Cup για τους Αγγλους, η διοργάνωση των εκπλήξεων για όλους εμάς. Με απίθανες ιστορίες, με τρομερές ανατροπές, με τους μικρούς να νιώθουν για μια βραδιά μεγάλοι και να ονειρεύονται την παρουσία τους στον Ναό («Γουέμπλεϊ»). Η φάση των «64» είναι μπροστά μας, ο γ’ γύρος όπως τον ξέρουμε εδώ και χρόνια που ασχολούμαστε με το στοίχημα. Και με πολλά (πάρα πολλά) ζευγάρια που εγγυώνται χρήμα…
Να έρθουμε και από τα μέρη μας; Δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου στη Σούπερ Λίγκα, με νωπές ακόμα τις μνήμες από τα μεσοβδόμαδα ματς στο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να διευρύνει το ρεκόρ του, η ΑΕΚ να συνεχίσει το θετικό σερί του νέου έτους, ο Παναθηναϊκός να φύγει χωρίς απώλειες από τη Μυτιλήνη και ο ΠΑΟΚ να ξανακερδίσει τον κόσμο του μετά το κάζο της… Μυτιλήνης. Και ανάμεσα στα «βαριά χαρτιά», έχουμε και Ατρόμητο – Πλατανιά, Βέροια – Πανθρακικό, Παναιτωλικό – Αστέρα και Πανιώνιο – Ηρακλή.
Φουλ πρόγραμμα στο Καμπιονάτο, που Τρίτη και Τετάρτη μονοπώλησε το στοιχηματικό ενδιαφέρον και έφερε συνωστισμό στην κορυφή. Ρόμα – Μίλαν το καλύτερο (βάσει ονομάτων) ζευγάρι της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου, ωστόσο έχουμε την πεποίθηση ότι τα φώτα θα πέσουν στη Γένοβα, όπου η ανεβασμένη (από τη νίκη επί της συμπολίτισσας) Σαμπντόρια υποδέχεται την… γκαζωμένη Γιουβέντους των 8 διαδοχικών νικών.
Πανέτοιμοι και οι Γάλλοι, για την επανέναρξη της Α’ και Β’ κατηγορίας, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα όλες οι ομάδες συμμετείχαν στο Κύπελλο, άρα έχουν παιχνίδι στα πόδια τους, ενώ το κουπόνι του γουικέντ συμπληρώνουν η Κύπρος, η Πορτογαλία, το Κύπελλο Σκωτίας, οι μικρές Αγγλίες, το Μεξικό (ξεκινάει το Κλαουσούρα) και η Αυστραλία. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Μεγάλες αποδόσεις
Billaras (Betsellers): Η δεξαμενή των εκπλήξεων
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ο επιμένων… ελληνικά
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Νυχτερίδες και αρά-Χ-νες
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Νέοι προπονητές με επιθετική νοοτροπία
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Εδρα και ψυχολογία υπέρ των «βιόλα»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Over 1,5 ανά ημίχρονο στην Ελλάδα
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Ανατροπές, over και κόρνερ!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Παράλληλοι ή παράλυτοι;
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Το μυαλό στην Ευρώπη
Bαγγέλης Λυκάκης: Ερνέστο, έχεις πακέτο…
Πάνος Γαρίδης: Χάος στην Παλέρμο
Μάρκος Xάννα: Αναζητείται μάνατζερ… αναμορφωτής
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ψάχνεται η Σουίντον
Χρήστος Στεργίου: Εγκαίνια στο «Ολιμπίκ Λυωνέ Παρκ»
Γιώργος Πετρίδης: Η… Πάολα και η Μποφίλιου
Σταύρος Πραβής: Αντεπίθεση... τώρα!
Ντενίς Μάρκο: Ολα του ΑΠΟΕΛ δύσκολα
Γιάννης Καραγιάννης: Τα βλέμματα στο «Τάινκαστλ»
Δημήτρης Κοντοές: «Μπαμ» με Χόλμαν η Τσέλτεναμ
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Αυλαία με νέα πρόσωπα
Νίκος Κοτσαρίνης: «Πονάει» στην επίθεση η Μπρισμπέιν
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα