Ο Μάξι, ο Μεξές και οι... αμυγδαλιές

Gazzetta team
Ο Μάξι, ο Μεξές και οι... αμυγδαλιές

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ο Ιανουάριος είναι ο αγαπημένος μου μήνας. Οχι βέβαια, γιατί... ανθίζουν οι αμυγδαλιές, αλλά γιατί διασκεδάζω πολύ διαβάζοντας καθημερινά όλα τα σενάρια που φέρνουν στην Ιταλία τον έναν παικταρά μετά τον άλλον. Δεν έχει και πολλή σημασία που ούτε καν τα μισά από αυτά θα βγουν αληθινά. Αλλωστε, αν επιβεβαιώνονταν όλα, η Σέριε Α θα ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου...

Ηδη βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του μήνα και οι ομάδες έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις κινήσεις τους. Ομολογώ ότι μου έκανε εντύπωση η απόφαση της Αταλάντα να πουλήσει στη Λεόν από το Μεξικό τον Μάξι Μοράλες αντί 4 εκατ. ευρώ, έναν από τους τρεις της βασικής επιθετικής τριπλέτας της. Προφανώς και όλα όσα ακούγονταν περί διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου ήταν απλώς βαρύγδουπες δηλώσεις. Και αυτό φαίνεται επίσης από την πρόθεση των «μπεργκαμάσκι» να αντικαταστήσουν τον Μοράλες με τον νεαρό Σαμ Λάρσον της Χέρενφεν, έχοντας στο μυαλό τους και την επιτυχημένη καλοκαιρινή μεταγραφή του χαφ Ντε Ρόον από τον ίδιο σύλλογο. Και όλα αυτά, με την Αταλάντα να βρίσκεται στην 9η θέση, 10 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο μυαλό μου ήρθε το αντίστοιχο παράδειγμα της Σαμπντόρια τη σεζόν 2010-11, η οποία βρισκόταν στην 5η θέση στη διακοπή των Χριστουγέννων και αποφάσισε να πουλήσει τους σταρ Πατσίνι και Κασάνο. Το αποτέλεσμα ήταν ένας απογοητευτικός δεύτερος γύρος που την οδήγησε στον υποβιβασμό στη Σέριε Β. Η ομάδα του Εντι Ρέγια αντιμετωπίζει στο ξεκίνημα του 2016 στο «Φρίουλι» την Ουντινέζε από την οποία ηττήθηκε πριν από λίγο καιρό στο ίδιο γήπεδο στο Κύπελλο και η οποία ενισχύεται με τις επιστροφές του στόπερ Ερτό και του Γάλλου φορ Τερό. Συν τοις άλλοις από τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο σημαντικός στόπερ Παλέτα, αλλά και ο επιθετικός Πινίγια. Για όλους αυτούς τους λόγους κρατάω τον άσο, που παίζει στο 2.30.
Στην Ιντερ, έφτανε μία ήττα για να γίνει ξανά... μπάχαλο η ομάδα. Πρωταγωνιστές, όπως άλλωστε παραδοσιακά συμβαίνει, δύο «-ιτς», οι Γιόβετιτς και Λιάγιτς, που αντέδρασαν άσχημα στις επιλογές του Μαντσίνι στον τελευταίο αγώνα με τη Λάτσιο. Η σημερινή αντίπαλος των «νερατζούρι», Εμπολι, πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία, μετρώντας έξι νίκες και μόλις μία ήττα (από τη Γιουβέντους) στα τελευταία εννέα παιχνίδια της. Μάλιστα, και στα εννέα άνοιξε το σκορ!
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα