Δυνατή στο «σπίτι» της η Λάρισα

Gazzetta team
Δυνατή στο «σπίτι» της η Λάρισα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Συνδυασμός επιλογών ποδοσφαίρου και μπάσκετ με Κύπελλο Ελλάδας και Γιούροκαπ.
Ξεκίνημα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το παιχνίδι της Λάρισας μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης να αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής στη σεζόν επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου, πέραν της επικράτησης στην έδρα του Πανελευσινιακού (5-1), κατάφερε να πάρει και τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, που της χάρισε την πρόκριση ενώ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων δεν προέβαλε καμία αντίσταση απέναντι στην ΑΕΚ. Το Δεκέμβριο, η ομάδα του Ντόστανιτς πέρασε μία αγωνιστική κρίση, αλλά με τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλίας με τα Τρίκαλα (2-0), ανέβηκε πάλι στην κορυφή.

Ο Αστέρας από πλευράς του, μπήκε με... φόρα στο 2016 παίρνοντας άνετα τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό (4-0), βγάζοντας το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Βεργέτη ωστόσο φέτος, δεν παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοσή της, και ειδικότερα εκτός Τρίπολης και δείχνει άξια εμπιστοσύνης. Στην πρώτη φάση του θεσμού δεν δυσκολεύτηκε στο ελάχιστο κόντρα σε Καλλονή (4-0), Κισσαμικό (1-3), Πανσερραϊκό (0-1), κάνοντας το απόλυτο.
Οι Λαρισαίοι, στην έδρα τους δείχνουν ικανοί να βάλουν εμπόδια στον αντίπαλό τους και δύσκολα θα επηρεαστούν από την αποχή. Στο 1.83 της Novibet, υπάρχει αξία στην κόντρα (1Χ).
Από το ποδοσφαιρικό πάμε στο μπασκετικό πρόγραμμα, και την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Γιούροκαπ. Η Σζολνόκι μπορεί να θεωρήθηκε από πολλούς ως ο φτωχός συγγενής του ομίλου της στην πρώτη φάση αλλά μόνο τέτοιος δεν αποδείχθηκε. Οι Ούγγροι, όχι μόνο παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά κατάφεραν να πάρουν και την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, αφήνοντας εκτός ομάδες με πολύ υψηλότερο μπάτζετ όπως η Μπεσίκτας και η Λιέτουβος Ρίτας.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα