Κάτι χρωστάει ο Μπουρούσης

Gazzetta team
Κάτι χρωστάει ο Μπουρούσης

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αρκετές επιλογές έχει και το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα. Θα ξεκινήσω από τα δικά μας. Εφτασε η ώρα να δούμε ακόμα μία μεγάλη μάχη, βγαλμένη από τα παλιά. Η ΑΕΚ επέστρεψε για τα καλά στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ και υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην κοινή τους έδρα. Ο Ζντοβτς είχε την ευκαιρία να δουλέψει στη διακοπή με τους παίκτες του, ο Αρμστεντ αποτελεί παρελθόν και σε καμία περίπτωση η Ενωση δεν θέλει να έχει την τύχη του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό (ήττα με 79-71). Σημαντικό το ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πρεμιέρα του Τοπ 16 στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Ούλκερ εκτός (ήττα με 82-75) και προετοιμάζεται για το ματς με τη Μάλαγα. Ακόμα και αν κερδίσει, θα το κάνει δύσκολα. Μην ξεχνάμε πως ο Διαμαντίδης αποχώρησε τραυματίας από το ματς στην Τουρκία και παρότι εχθές έβγαλε μέρος της προπόνησης δεν είμαι βέβαιος ότι ο Τζόρτζεβιτς θα ρισκάρει για πολύ τη συμμετοχή του.

Στη 14η αγωνιστική έφτασε η ACB και τα δύσκολα συνεχίζονται για τη Ρεάλ. Μετά την εύκολη εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 91-84, ακολούθησε το ματς με την Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα για το Τοπ 16 όπου επικράτησε οριακά με τρεις πόντους. Συνεχίζει με την έξοδο κινδύνου στην έδρα της Λαμποράλ και κλείνει με τη μάχη στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Η Λαμποράλ έχει ρεκόρ 6-1 στο σπίτι της σκοράροντας 87 πόντους ανά αγώνα. Πολυφωνία στην επίθεση με Σενγκέλια, Τζέιμς, Ανταμς, Κοζέρ και φυσικά τον καταπληκτικό Μπουρούση, που θέλει να πάρει ρεβάνς για τον τρόπο που έφυγε το καλοκαίρι. Κακά τα ψέματα ο Ελληνας σέντερ κάτι χρωστάει στον Λάσο. Οι Μαδριλένοι, από την άλλη, διατηρούν σταθερά η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 93 πόντους, αλλά η άμυνά τους παραμένει η χειρότερη της πρώτης πεντάδας με 78. Μετά τον Ρούντι, έχασαν και τον Γιουλ με τραυματισμό. Αρχικά κράτησα το over, αλλά με το line στους 165 πόντους και τις απουσίες των Μαδριλένων θα προτιμήσω τον άσο 3,5 πόντους στο 1,60.
Συνεχίζω με το over στο Μπιλμπάο – Τενερίφη. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν την Μπανταλόνα με 85-77. Οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν στα μάτια την πρωτοπόρο Βαλένθια, αλλά ηττήθηκαν στο φινάλε με 86-82. Στο παρκέ θα βρεθούν πολλοί χαρισματικοί σουτέρ, όπως ο Μούμπρου, ο Μπερτάνς, ο Σουάρεθ, ο Ριτσότι, ο Σέκουλιτς, ο Μπεϊράν και ο Τζόουνς. Η Μπιλμπάο έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα με 89,8 πόντους παθητικό και η Τενερίφη τη χειρότερη εκτός με 91,4. Τι άλλο θέλουμε;
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα