Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά

Gazzetta team
Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αυλαία στην αγωνιστική δράση στο Νησί με δύο αναμετρήσεις από την Τσάμπιονσιπ.
Καταρχήν, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά χαμόγελα σε όλους σας (παλιούς γνώριμους και νέους). Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε δεν μας παίρνει να μην αντικρίζουμε θετικά το μέλλον ό,τι και αν συμβαίνει γύρο μας. Σίγουρα οι καταστάσεις είναι δύσκολες, λίγη αισιοδοξία όμως δεν έβλαψε κανέναν. Αλλωστε, όσο χαμογελάτε και κάνετε όνειρα κάνετε τους... από πάνω να τρέμουν!

Απώλεια συγκέντρωσης; Λάθος επιλογές; Tο μόνο σίγουρο είναι ότι η ΚΠΡ δεν μπορεί να διαχειριστεί αποτέλεσμα (0-3-1). Προηγήθηκε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, ωστόσο απέτυχε ξανά να το κρατήσει, μένοντας στο 1-1 με τη Χάντερσφιλντ. Μάλιστα, αυτό ήταν το 5ο διαδοχικό ματς με τον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ στον πάγκο που δεν κέρδισε (0-4-1 με αυτόν). Αστάθειας συνέχεια για τη Χαλ. Μετά από το άνετο 3-0 επί της Μπέρνλι, ήρθε «ηχηρό» χαστούκι από την Πρέστον (1-0). Σε ακόμα ένα εκτός δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, απείλησε ελάχιστα, με το τελικό σκορ να την κολακεύει! Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα εμφανίζει προβλήματα στα παιχνίδια της μακριά από το Χαλ, διόλου τυχαίο ότι παραμένει χωρίς νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξορμήσεις (0-1-3).
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα