Τα «υποβρύχια» και τα «καγκουρό»

Gazzetta team
Τα «υποβρύχια» και τα «καγκουρό»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μία επιλογή για να κλείσει καλά το 2015 και ακόμη μία για να μπει με το δεξί το 2016.
Η κόντρα της Βιγιαρεάλ με τη Βαλένθια είναι αυτή που κλείνει την 17η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από τη μία υπάρχουν οι σταθερότατοι γηπεδούχοι που ειδικά στην έδρα τους, παρουσιάζουν τεράστια σταθερότητα και βρίσκονται σταθερά μέσα στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αν κερδίσουν μάλιστα σήμερα οι «κίτρινοι», θα περάσουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μετά την απώλεια της Θέλτα εχθές. Η Βαλένθια από την άλλη βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση από την αρχή της σεζόν και ούτε η έλευση του Νέβιλ στον πάγκο της άλλαξε πολλά πράγματα. Ο Αγγλος τεχνικός μάλιστα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα, στα ματς που έχει καθίσει στον πάγκο των «νυχτερίδων». Αποδεκτό το 1.96 του άσου στη Novibet αφού οι πορείες των δύο ομάδων είναι αντιστρόφως ανάλογες.

Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα