Μπαίνουν με φόρα στην «King Bet» της Πέμπτης

Gazzetta team
Μπαίνουν με φόρα στην «King Bet» της Πέμπτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ωρες απέμειναν για να μας αφήσει το 2015. Δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας (σε πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικό επίπεδο), για τις τσέπες μας και για την ψυχολογία μας. Αλλά, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές τις συνθήκες και πάντα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, πάντα αισιοδοξούμε και πάντα σηκώνουμε κεφάλι. Φάνηκε τούτες οι τελευταίες μέρες του έτους. Πολλή κίνηση στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα καφέ. Υπήρχε όρεξη και καλή διάθεση. Μακάρι να μην ήταν κάτι… περαστικό, μακάρι να κρατήσει για πολύ…
Πάμε και στα δικά μας. Καταρχάς, η εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα, διότι δεν… μπορούσε να κυκλοφορήσει αύριο, ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Από σήμερα λοιπόν μέχρι και τη Δευτέρα έχουμε πολύ χρόνο να μελετήσουμε και να παίξουμε σωστά τα 172 ματς του κουπονιού. Και μη νομίζετε ότι επειδή βρισκόμαστε στην καρδιά των εορτών δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση. Κάθε άλλο…

Η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει σε δράση, μετά από μόλις μία εβδομάδα ξεκούρασης. Οι ποδοσφαιριστές πήραν τις απαραίτητες ανάσες (κάτι για 10ήμερα ρεπό διαβάσαμε!) και ξαναμπαίνουν στα γήπεδα, στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου. Η 16η στροφή ανοίγει το Σάββατο με Αστέρα Τρίπολης – Πανθρακικό και κλείνει τη Δευτέρα με Παναθηναϊκό – Παναιτωλικό. Ενδιάμεσα, έχει ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια, Ηρακλή – Καλλονή (με νέο τεχνικό οι νησιώτες), Πλατανιά – ΑΕΚ, Λεβαδειακό – Ατρόμητο, Ξάνθη – ΠΑΟΚ και Πανιώνιο – Ολυμπιακό. Οπως πολύ καλά καταλάβατε, οι τρεις πρώτες ομάδες της κατάταξης έχουν δύσκολες εκτός έδρας υποχρεώσεις, ενώ ο 4ος (ο Παναθηναϊκός) θα παίξει πάλι χωρίς τον κόσμο του. Ο Γιάννης Μακρατζάκης και ο Σταύρος Πραβής επανήλθαν ανανεωμένοι (έτσι λένε τουλάχιστον…) και έχουν το ρεπορτάζ.
Περνάμε μια βόλτα από Αγγλία. Οχι ότι φύγαμε ποτέ από εκεί, καθώς όλες τις εορταστικές μέρες το Νησί είχε φορέσει… ποδοσφαιρικά παπούτσια, με αγώνες σχεδόν κάθε μέρα. Τούτο το Σ/Κ διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική μέσα σε μια εβδομάδα. Εχουμε Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, Αρσεναλ – Νιούκαστλ, Λέστερ – Μπόρνμουθ, Γουότφορντ – Σίτι, Εβερτον – Τότεναμ και άλλα πέντε ματς, σε μια σεζόν που ουδείς μπορεί να προβλέψει το παραμικρό. Το… προσπαθεί ο Μάκης Μηνδρινός, αλλά κι αυτός έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με όσα έχει δει φέτος.
Για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, δεν χρειάζονται πολλά. Μόνο ότι ο Γιάννης Αλυσανδράτος και ο Μάρκος Χάννα έστησαν πάρτι τη Δευτέρα και υπόσχονται ανάλογη συνέχεια σε τούτο το φύλλο. Αμήν…
Και Ισπανία έχει το πρόγραμμα. Μετά τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική (χτες), πάλι στο γήπεδο, με δύο σπουδαία ζευγάρια: Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα (χαώδης η διαφορά, αλλά παραμένει πάντα ένα ντέρμπι) και Βαλένθια – Ρεάλ (με τον Μπενίτεθ να γυρίζει στο σπίτι του). Υπάρχει και το Λα Κορούνια – Βιγιαρεάλ ως… κερασάκι στην τούρτα, δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του μαραθωνίου. Αν πάτε στις σελίδες 36-37 και δείτε από δύο φορές τη Βιγιαρεάλ και τη Βαλένθια, δεν έχουμε κάνει λάθος. Παίζουν σήμερα Πέμπτη και ξαναπαίζουν την Κυριακή.
Κατά τα λοιπά, φουλ πρόγραμμα στην Κύπρο, στη Β’ Ισπανίας, στην Πορτογαλία, σε όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας, στην Αυστραλία, πολύ μπάσκετ από τα πρωταθλήματα και το ΝΒΑ, άρα το τελευταίο κουπόνι του 2015 έχει πάρα πολλές επιλογές για στοιχηματισμό. Και, για το φινάλε, όπως κάθε χρόνο, σας παρουσιάζουμε σε δύο σελίδες όλα τα μεγάλα ραντεβού του 2016 για να ξέρετε τι σας (μας) περιμένει το νέο έτος σε αθλητικό επίπεδο. Να έχετε μια Καλή Χρονιά, με υγεία, όρεξη για δημιουργία και πολλά χαμόγελα.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αρσεναλ με το δεξί
Billaras (Betsellers): Τricky game
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Overdose με τους Αγγλους
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Γέρε χρόνε φύγε τώρα
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Δύο άσοι στη Segunda
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Συσσωρευμένη κούραση
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ετσι πληρώνουν οι «κανονιέρηδες»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): «Σκανάρισμα» σε 4 πρωταθλήματα
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): «Μαγική» χρονιά!
Αλέξανδρος Μανιός (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Τετραήμερο στο Ντόρτμουντ
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί
Πάνος Κραψίτης: Αγρίεψε η Μπάγερν
Bαγγέλης Λυκάκης: Μπενίτεθ vs Βαλένθια
Μάρκος Xάννα: Ποδαρικό με διπλά
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ασοι διαφορετικής λογικής
Χρήστος Στεργίου: Ιδανικό για μεγάλες αποδόσεις
Γιώργος Πετρίδης: Αρχιχρονιά με… άσους
Σταύρος Πραβής: Αποστολές εκτός έδρας
Ντενίς Μάρκο: Η μοναξιά του σχοινοβάτη
Γιάννης Καραγιάννης: Γείτονες στα… μαχαίρια
Δημήτρης Κοντοές: Θηρίο στο κλουβί (της) η Ντόβερ
Νίκος Κοτσαρίνης: Κακός δαίμονας
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα