Δυο, και δύο εκτός στο… 90’!

Gazzetta team
Δυο, και δύο εκτός στο… 90’!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάρκο Χάννα από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Μετά την… κουτσή Boxing Day οι ομάδες της Λιγκ 2 επανέρχονται στη δράση. Δύο οι επιλογές από την αγωνιστική και ισάριθμες που αποκλείστηκαν στις… καθυστερήσεις!
Χαίρεται, χαίρεται
Κανονικά θα έπρεπε να σας… κουράσω με κλισέ του τύπου το «Νησί δεν ξεκουράζεται ποτέ» και το «ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι γιορτή» και τα λοιπά, όμως προτίθεμαι να αυτό – λογοκριθώ περνώντας απευθείας στο προκείμενο.
Ήτοι, την 24η αγωνιστική (το γράφω για να το πιστέψω, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του «μαραθωνίου») της Λιγκ 2, δυο μέρες μετά την… κουτσουρεμένη Boxing Day. Τέσσερα ματς αναβλήθηκαν το Σάββατο, οπότε κάποιες ομάδες πήραν μια ανάσα και επικεντρώθηκαν στο αποψινό. Ολες, πλην της Ακρινγκτον που με ένα ματς πρωταθλήματος μέσα στο Δεκέμβριο, περισσότερο χάνει το ρυθμό της παρά ξεκουράζεται.
Εντεκα ματς λοιπόν (Το Καρλάιλ – Χάρτλπουλ έχει από καιρό αναβληθεί) και ομολογώ ότι κάποια μου προξένησαν το ενδιαφέρον, ωστόσο βγήκαν από την τελική διαλογή στο 90’. Πρώτο που έμεινε εκτός ήταν το διπλό της Πλίμουθ στο Νιούπορτ. Υπό άλλες συνθήκες το 2,35 για την κυνικότερη ομάδα της κατηγορίας που θα έχει ξανά στο χορτάρι τον πρώτο σκόρερ της θα ήταν value, όμως πρόκειται για ματς ειδικών συνθηκών. Ο Τζον Σέρινταν ήταν μάνατζερ των «πίλγκριμς» για μια τριετία και έφυγε περίπου ως… αποτυχημένος από την ομάδα, καθώς απέτυχε να της χαρίσει την άνοδο. Το γεγονός από μόνο του, προσθέτει έναν αστάθμητο παράγοντα που με αποτρέπει, χωρίς πάντως να… κακίσω όποιον επιλέξει το διπλό, σημείο που μου μοιάζει πιθανότερο να επιβεβαιωθεί ούτως ή άλλως…
Ετερο που έμεινε εκτός; Ο άσος της Μπρίστολ Ρόβερς. Λίγο καλύτερη εικόνα να είχαν εντός οι «πειρατές» και σε ελαφρώς καλύτερη απόδοση να τους έβρισκα (στο 1,90 ο άσος και κινείται πτωτικά), το σημείο θα έμπαινε στο παιχνίδι μου, αφού στη Λέιτον κατάφεραν και πάλι να γίνουν… μύλος, με τον πρόεδρο Μπεκέτι. Ο Ιταλός μετέτρεψε σε… ρινγκ τον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς με την Πόρτσμουθ, κυνηγώντας τον ασίσταντ μάνατζερ της Οριεντ!
Τι έμεινε τελικά; Ο άσος της Εξετερ κόντρα στη Γουίμπλετον, με το σετ να αδικεί τους γηπεδούχους. Μπορεί να έρχονται από δύο σερί ήττες, ωστόσο υπέκυψαν στην ποιοτικότατη Οξφορντ (3-0) και στη Λούτον (3-2), σε δύο αναμετρήσεις που άξιζαν σίγουτα κάτι περισσότερο από το μηδέν εις το… πηλίκο. Στο 2,80 προσφέρεται η νίκη των «γκρέσιανς» που ηττήθηκαν μόλις δυο φορές στο άντρο τους φέτος και υποδέχονται την κουρασμένη και απολύτως ντεφορμέ Γουίμπλεντον! Για τους «ντονς», το 0-0 κόντρα στην Μπρίστολ αποτελεί επιτυχία και πως όχι, αφού χρειάστηκε να αντέξουν 85 λεπτά με παίκτη λιγότερο!
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα