Κατήφορος…στην «King Bet» της Δευτέρας

Gazzetta team
Κατήφορος…στην «King Bet» της Δευτέρας

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Το έβλεπες στα μάτια τους. Το άκουγες με τις ιαχές τους. Το απολάμβανες όσο κι αυτοί. Οποιος από εσάς είχε το κουράγιο μετά τη Χριστουγεννιάτικη… κραιπάλη να παρακολουθήσει τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ του Σαββάτου, θα διαπίστωσε πόσο ευτυχισμένοι ήταν οι Αγγλοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στα γήπεδα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Κι ας μην ήταν το θέαμα κάτι ξεχωριστό. Κλειστά ματς τα περισσότερα, λίγα (για τα δεδομένα αυτού του πρωταθλήματος) γκολ, ελάχιστα θα θυμόμαστε σήμερα. Γιατί σήμερα; Διότι σε λίγες ώρες ξεκινάει η 19η αγωνιστική, Ναι, μέσα σε 48 ώρες οι ομάδες θα βρεθούν δύο φορές στα γήπεδα. Ετσι επιβάλλει η παράδοση…
Τι έχουμε λοιπόν μπροστά μας; Ενα πολύ μεγάλο ντέρμπι, που -όπως γράφει στη διπλανή σελίδα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος- «δεν πρέπει να χάσουν». Αναφέρεται ασφαλώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, τις δύο απογοητεύσεις της σεζόν. Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος ποια είναι χειρότερη. Η μεν Γιουνάιτεντ πληρώνει τις λανθασμένες επιλογές του Φαν Χάαλ (κάποια στιγμή θα… επαναφέρουμε το προφητικό κείμενο του Billara που είχε γραφτεί τέλη Ιουλίου και έχει πέσει 100% μέσα), η δε Τσέλσι προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα φαντάσματα που την κυνηγούν. Δεν είναι εύκολο να συμβιβαστεί με τη 16η θέση, δύο μόλις πόντους πάνω από την κόκκινη γραμμή. Ούτε να περάσει εύκολα στη μετα-Μουρίνιο εποχή. Το πρώτο δείγμα (με τη Σάντερλαντ) θετικό. Το δεύτερο (στο ντεμπούτο του Χίντινγκ με τη Γουότφορντ) μετριότατο. Αντε να βγάλεις άκρη…
Μη μένουμε όμως στο «Θέατρο των Ονείρων». Εχει κι αλλού ωραίες παραστάσεις. Οπως στο «Κάροου Ρόουντ» (Νόργουιτς – Αστον Βίλα), στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» (Γουότφορντ – Τότεναμ), στο «Εμιρεϊτς» (Αρσεναλ – Μπόρνμουθ). Απόψε όλα αυτά. Και αύριο, Λέστερ – Σίτι. Αλλο ένα τεστ αντοχής για τις «αλεπούδες», που το Σάββατο έπεσαν στην παγίδα της Λίβερπουλ, άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο για τους «πολίτες». Και μεθαύριο, Σάντερλαντ – Λίβερπουλ. Καλά κάνουν όσοι φίλοι των «ρεντς» φοβούνται αυτά τα ματς. Οταν ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας, υπάρχει πρόβλημα…
Φουλ πρόγραμμα και στις υπόλοιπες κατηγορίες της Αγγλίας. Με Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Λιγκ και πλήρη… παράταξη. Το ίδιο και η Πρέμιερ Σκωτίας, όπου η Αμπερντίν έχει γίνει… κολλιτσίδα στη Σέλτικ και δεν δείχνει διατεθειμένη να την αφήσει ήσυχη. Πάμε και σε ένα ακόμη μεγάλο πρωτάθλημα; Η Πριμέρα Ντιβιζιόν επιστρέφει στη δράση. Με την Μπαρτσελόνα να έχει βάλει στην τροπαιοθήκη της το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και να υποδέχεται την Μπέτις, την Ατλέτικο Μαδρίτης να πηγαίνει στο γειτονικό Βαγιέκας και τη Ρεάλ να παλεύει με την εσωστρέφειά της πριν από την υποδοχή της Σοσιεδάδ. Οσο για το πιο σπουδαίο ζευγάρωμα του διημέρου; Βιγιαρεάλ και Βαλένθια έχουν ραντεβού την Πέμπτη στο γειτονικό ντέρμπι της περιοχής.
Αν δείχνετε προτίμηση στο μπάσκετ, έχετε κι εδώ πολλές επιλογές. Η Ευρωλίγκα ξαναμπαίνει στη ζωή μας μετά από μία εβδομάδα «κατάπαυσης των πυρών». Ο Πάνος Κραψίτης μάζεψε όλα τα στοιχεία που αφορούν τα 8 παιχνίδια, έχει το ρεπορτάζ και δίνει τα καλύτερα σημεία της πρώτης αγωνιστικής στο Top 16, ενώ ο υπέροχος κόσμος του ΝΒΑ περνάει μέσα από το μικροσκόπιο του Μάρκου Χάννα, για να έχετε τις κορυφαίες προτάσεις. Αυτά προς το παρόν, ως μια πρώτη εικόνα του ερχόμενου τριημέρου. Τα υπόλοιπα στις σελίδες που ακολουθούν, ενώ σας θυμίζουμε ότι το επόμενο φύλλο της KINGBET θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα περιλαμβάνει όλα τα ματς μέχρι και τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ντέρμπι που δεν αντέχουν να χάσουν
Billaras (Betsellers): Βράζει το καζάνι
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ασοι… αφιλτράριστοι
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Διαφορετικοί σε όλα
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Υπερβολικό το 2.00 της Κρίσταλ Πάλας
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Κρατάει εύκολα το «μηδέν»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Καθ’ οδόν για την 9η ισοπαλία
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Αήττητοι οι γηπεδούχοι έως 1.70!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Το best seller της χρονιάς
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Δείχνει να έχει... ζουμί!
Πάνος Κραψίτης: Κατευθείαν στα… βαθιά
Bαγγέλης Λυκάκης: Με απουσίες στα στόπερ η Χιχόν
Μάρκος Xάννα: Το λάθος σετ και η Ντάγκεναμ
Γιάννης Αλυσανδράτος: Δύο προφανή λάθη
Δημήτρης Κοντοές: Με το σπαθί τους
Γιώργος Πετρίδης: Με το μυαλό στο πρωτάθλημα
Αντώνης Οικονομίδης: Χωρίς Νάνι, Φερναντάο η Φενέρ!
Γιάννης Καραγιάννης: Φινάλε με νίκη
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα