Ο πρόεδρος δεν κάνει λάθος ποτέ

Gazzetta team
Ο πρόεδρος δεν κάνει λάθος ποτέ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Συζητώντας με συνάδελφο τη σημερινή αγωνιστική της Σέριε Β, έπεσε το μάτι μας πάνω σε ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Αλντο Σπινέλι βρίσκεται πολύ κοντά στο να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Λιβόρνο σε γκρουπ Αλβανών επενδυτών. Φυσικά γελάσαμε και οι δύο, καθώς αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται συνέχεια τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο την τελευταία δεκαετία, όμως ο Σπινέλι παραμένει πάντα εκεί. Λίγες ημέρες αργότερα ο πρόεδρος των Τοσκανών αποκάλυψε ότι αυτή η υπόθεση δεν πρόκειται τελικά να προχωρήσει (ω, τι έκπληξη...) και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα και θα την ενισχύσει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, προκειμένου αυτή να επιστρέψει στην πρώτη οκτάδα και να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ.
Είναι προφανές ότι ο Σπινέλι έχει μετανιώσει για την απόφασή του να απομακρύνει τον Κρίστιαν Πανούτσι από την τεχνική ηγεσία, παραχωρώντας τα ηνία της ομάδας στον Μπόρτολο Μούτι. Φυσικά, επειδή ως γνωστόν ο πρόεδρος δεν κάνει ποτέ λάθος, δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Σπινέλι παρασύρθηκε σε αυτήν την απόφαση από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός της ομάδας... Θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Μούτι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της Λιβόρνο και σε αυτόν είτε θα επιστρέψει ο Κρίστιαν Πανούτσι μετά Βαΐων και κλάδων, είτε θα βρεθεί νέος προπονητής. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Κάρμινε Γκαουτιέρι, Αντρέα Καμπλόνε και Γιούρι Κανάρσα. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σημερινό παιχνίδι στο Λαντσιάνο περνά σε δεύτερη μοίρα για τους Τοσκανούς, χωρίς όμως προφανώς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν. Αυτό που με οδηγεί στην επιλογή του άσου (στο 2.55), εκτός όλων των προαναφερθέτων, είναι η πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν οι Αμπρουτσέζοι στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις τους με την Πεσκάρα και την Τερνάνα, όπου πήραν μόλις ένα βαθμό, όμως θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τέσσερις...

Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα